tirsdag den 7. juli 2009

Løgnernes klub

Løgnernes Klub

Bruce Walker

Det afslørende postyr med speaker Nancy Pelosi, der overværede en høring, hvori CIA informerede hende om de udvidede afhøringsteknikker, og hun derpå efterfølgende løj om det, er virkelig en del af det som udgør faren i vort demokrati. Venstrefløjen har forvandlet ærlighed til en tom skal, noget der kan ignoreres og en dyd som kan afvises. Pelosi lyver ikke kun om sin tilstedeværelse ved denne vigtige høring, hun har også besluttet at det bedste forsvar er et godt angreb: Anklage CIA for at vildlede Kongressen og i særlig grad hende selv. Dette er meget værre end blot at være i besiddelse af den forkerte politiske tilgang til problemer.

Mike Mansfiled havde ofte forkerte holdninger til problemer, men han løj aldrig for Amerika eller overfor sine kolleger. Venstrefløjen dengang da den havde mænd som Mike Mansfield, Eugene McCarthy og Hubert Humphrey satte ærlighed højt. Dengang stod venstrefløjen for noget langt større end opnåelse af personlig magt, rigdom eller berømmelse. Venstrefløjen var villige til at sige sandheden selv når den skadede dem politisk.

Ytringsfrihed er allervigtigst når det der siges er ilde hørt. Mennesker kræver ikke lovens beskyttelse for at sige det der er populært. De kræver beskyttelse for at sige det der gør andre vrede. Venstrefløjen er fuldstændig ligeglade med frihed og langt mindre med sandheden.

Nancy Pelosi lyver og hun understreger denne udåd ved at lyve om at lyve. Manden der måske skulle have været i spidsen for Demokraterne, "Pretty Boy" John Edwards så direkte på journalisterne og det amerikanske folk og løj dem direkte op i ansigtet. Bill Clinton gjorde nøjagtigt det samme da han direkte og indigneret benægtede at have haft sex med Monica Lewinsky. Hele affæren var lummer, barnlig, selvisk og ækel, men samtidig i småtingsafdelingen. Den helt store forbrydelse var at lyve om den.

Prøv at huske hvad venstrefløjen sagde om hans løgne dengang? Noget lignende som: "Undertiden er løgn godt," "Det er sundt at lyve," og "Nuvel, vi lyver vel alle undertiden." John Edwards var vicepræsidentkandidat for Demokraterne i 2004 og en af de førende i nomineringen i 2008. Bill Clinton blev valgt som præsident to gang. Jo, ærværdige medlemmer af Løgnernes Klub.

Er der nogen der tror at Barack Obama's stab intet vidste om Blago's salg på auktion af senatssædet fra Illinois? Emmanuel og Obama sagde oprindeligt, at ingen af dem havde nogen betænkelighder ved ex-guvernørens handlinger til at udfylde Obamas sæde i Senatet. Giver det nogen mening? Hvorfor skulle han ikke have talt med Blago? Lige så snart skandalen blev afsløret, da benægtede Obama og hans tophjælpere kendskab til den. Så viste det sig alligevel at Emmanuel faktisk besøgte Blago. Senere igen viste det sig at Emmanuel havde adskillige samtaler med Blago. Præsidenten og hans stabschef, endnu før de overtog embedet, løj.

Denne moralske sygdom forekommer at være hyppigst tilstede på venstrefløjen. Joe Biden sagde gentagne gange at en beruset bilist dræbte hans hustru og barn. Der har ikke været noget bevis på alkohol hos bilisten i sammenstødet, faktisk er der beviser på, at sammenstødet skyldtes hans hustru, ikke den stakkel der blev dømt som stråmand for en af Bidens favoritløgne.

John Kerry påstår at kunne huske at han tilbragte Julen på en torpedobåd i Cambodia i 1968 under Præsident Nixon: jo muligvis i et andet bizart univers; selv om de mænd som tjente sammen med Kerry og gav ham støtte sagde, nuvel, vi var aldrig i Cambodia og Richard Nixon, var selvfølgelig ikke præsident i december 1968.

Al Gore, ja, hvor skal man begynde? Han anklagede tobaksselskaberne med stor styrke efter hans søster døde af lungekræft. (Selvsamme måned modtog han 1000 dollars som honorar for en tale til US Tobacco; han stemte imod forhøjede skatter på tobak tre gange og støttede endog discount tobak; han førte kampagne i 1988, fire år efter søsterens død og pralede med at arbejde med at plante og dyrke tobak.) Han var med til at skrive Earned Income Credit (skønt loven først blev lov i 1975, to år før han kom i Kongressen.)

Listen kan fortsættes og er deprimerende. Venstrefløjens demokrater lyver ganske enkelt om alt, hvis de mener det vil hjælpe dem politisk og de mener de kan slippe godt fra det. Løgnernes Parti (også i forbavsende grad Sagførernes Parti) er ligeglade med de politikker som de hævder de er talsmænd for (Hvorfor, f.eks. involverede Gore sig så intenst i tobakindustrien, hvis han virkelig mente den er så slem? Hvorfor ville Edwards have en krænkende skadelig affære bag ryggen på sin døende hustru medmindre al hans snak om kvinders rettigheder blot blev ytret for stemmefiskeri? Eller hvorfor skulle Clinton og hans hustru forsvare sig overfor alle de kvinder der anklagede ham for at handle præcis som han vitterligt gjorde og som de argumenterer for at forbundsregeringen burde gøre noget ved? Hvis Pelosi nu er så bekymret om waterbnoarding som "tortur" da burde hun have gjort alt i sin magt i 2002 - selvom hun anerkender hun var enten gennemført naiv eller alt for dybt indblandet til at kunne undersøge eller handle.)

Medlemmerne af Løgnernes Klub kan ikke engang prale med den tvivlsomme ære at kunne kaldes venstrefløjens ideologer. De er blot gennemført selviske og dybt umoralske løgnere der betragter den moralske samvittighed og troskab overfor sandhed hos borgerlige som langt farligere for dem selv end nogen teorier om markedet, de grundlæggende rettigheder eller lov og orden.

Løgnernes Klubs retorik betyder intet - det er blot luft. Barney Frank, da han løj om Republikanerne vedtagelse af en lov for en reform at bankvæsenet før Frank blev formand for komiteen i 2007 - hvorefter Barney Frank stemte imod! -- var ligeglad med sandheden. Hans eneste interesse var magt. I et demokrati hvor de førende medier aktivt skjuler venstrefløjens løgne der er Løgnernes Klub retfærdiggjort: uærlighed er den bedste politik.

Bruce Walker is the author of two books: Sinisterism: Secular Religion of the Lie, and his recently published book, The Swastika against the Cross: The Nazi War on Christianity.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails