onsdag den 8. juli 2009

Pædofile tilbedes

Tilbedelse af pædofile

Kun meget få muslimer ved, at den såkaldte profet Muhammad, som 54 årig, fuldbyrdede sit ægteskab med en niårig pige. Så selvom han var pædofil, tilbeder og ærer halvanden milliard muslimer Muhammad ubetinget, som om han var en moralsk ærlig og anstændig person. 1):

Selvfølgelig skal vi tage i betragtning, at arabisk kultur fra det 7. århundrede gik ind for en sådan opførsel og vi skal ikke tolere en sådan opførsel i dagens verden. Problemet er, at mange muslimer i dag stadig opfører sig som levede de i det 7. århundrede. Muslimer i Yemen for eksempel, her er der ingen minimunsalder for ægteskab, og ægteskaberne bliver fuldbyrdet når bruden er så ung gammel som ni år. 2):

"OK, OK," siger du. "Men Yemen er et primitivt tilbagestående land, man kan ikke dømme muslimer udfra, hvad de gør i barbariske samfund." Hvor jeg dog håbede du ville sige det: Muslimerne i Storbritannien gennemfører ægteskabelig voldtægt og slaveri af piger så unge som 12, og så mener de alligevel ikke de gør noget forkert. 3):

Hvad jeg ikke forstår er de liberale der kan undskylde en sådan opførsel hos muslimer med baggrund i "at det er deres kultur," men som dog alligevel er meget højrøstede når det drejer sig om pædofile katolske præster.

I den forbindelse vil jeg gerne føje popsangeren til den liste af pædofile der kan beundres og tilbedes. Jeg tror at flere mennesker tilbeder Michael Jackson end Allah.

Noter

Michael Jackson turns Muslim

1):

Univ. of Southern California, Sahih Bukhari Volume 7, Book 62, Number 64

Om 'Aisha':

som Profeten giftede sig med da hun var 6 år gammel og fuldbyrdede ægteskabet da hun var 9 ni, og hun blev hos ham i ni år (til hans død.)

2):

Planck's Constant, Med babyer vil de overvinde Vesten

Der er ingen minimumsalder for ægteskab iYemen og ægteskabet fuldbyrdes når bruden er så ung som ni år. Før den unge pige når alderen ni, vil manden kunne udføre alle mulige væmmelige handlinger overfor den unge pige så længe han ikke trænger ind, for eksempel er seksuelle handlinger som forspil, kæleri, gnubben, kys, analsex tilladt. Så når man læser andre bloggere kalde Muhammad en pædofil, så ved man hvorfra det stammer.

For 1400 år siden kunne der måske have været en slags demografisk bydende nødvendighed, der krævede at unge kvinder blev mødre som meget unge, og ofte. Men kristendommen og judaismen er for længst gået bort fra de dele af Bibelen og Toraen, som vi betragter som barbariske i dag. Det er på tide at Islam gør det samme. Det er ikke islamiske fundamentalister der udgør den største fare for den moderne civilisation, men de moderate musliner som dem i Yemen der behandler deres kvinder som kvæg og fylder verden med endnu flere muslimer end de kan sørge for materielt og give uddannelse. Det er verdens hurtigst voksende religion og jeg hævder den har sammen gennemtrængningskraft som en smitsom sygdom.


3):

Guardian, Afsløret: Barnbrude er tvunget til giftemål i Storbritannien.

Fælles ægteskaber afholdes i overensstemmelse med de religiøse love i mange sydøstasiatiske, tyrkiske, mellemøstlige og nordafrikanske kulturer. Efter ceremonien flyttes pigen til' ægtemandens' hjem. Under dække af ægteskabeligt samvær voldtages hun, ofte misbruges hun af sin nye familie og får kun lov til at komme i skole, hvis det grundet loven bemærkes hun ikke går i skole.

...'Jeg har mødt mange unge piger der er blevet bragt ind i dette land af meget ældre mænd. Den yngste var 12 år og fra Kashmir, hun var blevet købt for seks år siden for at blive gift med en fætter, en mand sidst i tyverne.'

Cirka et år senere fødte pigen en søn. 'Hun arbejdede på en fabrik i Nordengland og skønt hele det sydøstasisatiske samfund vidste hun var blevet gift, og havde fået en søn, selvom hun kun var 13, så syntes de ikke det var besynderligt,' sagde Fatima.

Pigen blev udsat for mishandling af hendes mand og forsøgte selvmord flere gange. 'Hun var desperat, hun var kun et barn,' sagde Fatima. 'Men jeg fik først viden om det senere da hun var blevet gammel nok til at flygte og kom i vor varetægt.'

Politiet mener at et centralt problem med at overbevise det lokale samfund om at oplyse om disse ægteskaber er deres overbevisning om, at de handler i deres samfunds bedste interesse.

'Forældre er ikke nervøse for at blive fanget fordi de ikke har nogen fornemmelse af, at de handler forkert,' sagde Jim Blair, chef for Metropolitan Police's Diversity Directorate. 'Forældre der tvinger deres børn til ægteskab retfærdigggør det handling med at de opbygger stærkere familier og beskytter deres kulturelle og religiøse traditioner.'

Indlæg fra bloggen plancksconstant.org.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails