søndag den 16. januar 2011

Arizona massakren og marihuana

Medier undskylder Obamas løgne om skyderiet

Medierne er gået fra at give de konservative skylden for Arizona skyderiet til at prise præsident Obamas tale, hvor han kom med den falske påstand at ingen ved hvorfor massakren skete.

Medierne kalder talen trøstende og inspirerende. "Obamas tale vil gå over i historiebøgerne, sagde USA Today.
"For sandheden er at ingen af os kan vide hvad der igangsatte dette onde angreb," sagde Obama. "Ingen af os kan vide med sikkerhed hvad der måske kunne have hindret disse skud i af blive affyret, eller hvilke tanker der lurede i de indre krinkelkroge i en voldelig mands sind."

Faktisk så viser alle til tilgængelige beviser at Jared Loughner er psykotisk ,og at hans dokumenterede brug af marihuana og andre stoffer der påvirker sindet kan have igangsat overgrebet.

Obama, selv en tidligere marihuana bruger, ønsker ikke at anerkende denne kendsgerning, fordi hans administration har en blød holdning til stoffer og endog selv er faldet for bedraget om "medicinsk marihuana." I 2004, gik Obama ind for at afkrimininalisere marihuana. Som præsident har hans chefanklager Erik Holder trukket nogle forbundsmidler tilbage fra krigen mod stofferne.
Marihuana er blevet kædet sammen med ikke kun mordforsøget på Gabrielle Giffords men også en dødstrussel mod Kongresmedlem Jim McDermott (Demokrat fra Washington).
Charles Turner Habermann, en 32-årig mand fra Palm Springs, Californien blev arresteret onsdag for at være kommet med truende beskeder på McDermotts telefon. CNN rapporterer at Habermann "sagde han brugte medicinsk marihuana mod depression. og han undskyldte for beskederne..." En anden rapport udlægger det noget anderledes ved at sige han var "høj på medicinsk marihuana."

Det kan ikke overraske at FBI anklagenmod Habermann bemærker at han har udvist symptomer på paranoia.

James Watson, medopdageren af DNA har knyttet marihuana og skizofreni sammen i et interview sidste år hvori han sagde
"Det er klart at hvis du er disponeret for skizofreni, da kan det at ryge marihuana få dig til at knække. Men marihuana vil ikke få nogen som muligvis ikke er disponeret for sygdommen til at knække over i skizofreni. Som du ved, så ryger de fleste mennesker det og de ender ikke på lukkede afdelinger. Men nogle gør."
I tilgift til lærde værk "Marihuana og Sindssyge" udgav British Journal of Psychiatri en undersøgelse, "Højpotent cannabis og risikoen for en psykose," der konkluderede at "mennesker med indledende stadier til psykose havde røget højpotent cannabis i længere tid, og med større regelmæssighed, end en sund kontrolgruppe...." Unmdersøgelsen sagde denne opdagelse var i overensstemmelse med hypotesen om at 9-THC, den aktive ingrediens i marihuana, forøger risikoen for en psykose.
Forskerne sagde,
"Dette er en vigtigt for implikationerne i den offentlige sundhed, når man tager den øgede tilgængelighed og brug af højpotent cannabis i betragtning."
Nasser Rey en ven med Loughner fra grundskolen og mellemskoen er citeret i The Washington Post for at sige, at efter high school, talte Loughner en masse om at ryge marihuana og spise svampe. Rey sagde, "Jeg troede blot aldrig han ville være typen der ville blive høj. Jeg mente han var glad for sig selv. Han var ret så klog i skolen. Jeg var mere til fester." Dette sammen med de rigelige beviser som jeg har beskrevet i en tidligere klumme, fra de offentlige rapporter viser at Loughners besynderlige opførsel havde med den hyppige brug af marihuana og andre farlige stoffer at gøre. Idet han kommenterede Loughner sagde bemærkede Rush Limbaugh. "Mentale sundhedsproblemer som dette er ofte forårsaget af sotfmisbrug....."

Senior jura analytiker ved American Civil Rights Union Thinker, Jan LaRue bemærkede,

"Eksperter i mentale forhold har givet udtryk for at Loughner's truende og bizarre opførsel, hans vidoer, og forvrøvlede skriverier er i overensstemmelse med det som følger med svær misbrug af marihuana. Kendsgerninger indikerer, at Loughner foretrak et pot party fremfor et Tea Party. Derfor er det ikke overraskende, at fortalerne for lovlig brug af marihuana er tavse. De taler aldrig om den negative side på vægtskålen - omkostningerne og konsekvenserne for samfundet ved brug af stoffer."
Nogle i de venstreorienterede medier er måske ved at indse realiteterne. Time Magazine's Joe Klein anerkender muligheden af, at Loughner "var en paranoid skizofreniker hvis sygdom blev forstærket ved regelmæssig brug af marihuana."

Han ser dog ikke ud til at ville ønske at anerkende den fulde sandhed, fordi han har været en af støtterne for lovliggørelsen af marihuana. Han fortsætter, "Jeg siger ikke at marihuana var årsagen til dette -- igen, ingen af os ved, hvorfor Loughner gik bersærk -- men som Massimo Calabresi skriver forneden, da kan regelmæssig brug af stoffer have en deliristisk effekt på mennesker med tendenser til skizofreni."


Calabresi delen, "Miljøets indflydelse på voldelige psykotikere," spørger om stoffer eller andre faktorer igangsatte Loughners voldsomme adfærd.
Forbindelsen er helt tydelig, ikke kun i Loughner sagen, men var også helt klart da det blev afsløret at John Patrick Bedelle, der blev dræbt efter at have åbnet ild og såret to politibetjente ved Pentagon havde et forløb med marihuana brug, og faktisk havde modtaget "medicinsk marihuana" i Californien.
Dengang bemærkede Charles Lane fra The Washington Post at
"lovliggørelsen af lægeanbefalet pot i Californien er en opskrift på en katastrofe, fordi det myndiggør 'behandlingen' af et bredt udsnit af ægte sygdomme med en uægte 'medicin' - marihuana - der kunne være ineffektiv eller faktisk skadelig. Og sagen om Bedell illustrerer fint min holdning."
Ildevarslende nok lovliggjorde Arizona den 2. november "medicinsk marihuana," ved at vedtage Forslag 203.

En dokument med kendsgerninger fra Drug Enforcement Administration (DEA), en del af forbundsregeringen der stadig drives som en slags reminiscens fra Bush administrationen, identificerede George Soros som en af de helt store støtter til initiativet og bemærkede at skatteyderdollars ville blive benyttet til at dække over omkostningerne ved "det frie marihuana program."
DEA kaldte det en "en stoflegaliserings plan under dække af 'medicinsk marihuana' initiativet."

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Cliff Kincaid is the Editor of Accuracy in Media, and can be contacted at cliff.kincaid@aim.org.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails