mandag den 10. januar 2011

Indbildt frygt for islam - eller under angreb?

Er Vesten islamofobisk - eller under angreb?

En AP artikel fra 5/6 oktober med overskriften: "5 tyskere dræbt i Pakistan. Europa er på vagt." Er Nazipartiet genopstået? Ved at læse videre i artiklen siges der: "Et amerikansk missilangreb dræbte 5 tyske militante mandag i de barske grænseområde til Pakistan, hvor en celle af tyskere og briter, i selve hjertet for U.S. terror advarselen til Europa - et område U.S. embedsmænd forbinder med al Queda lederen Osama bin Laden - menes at skjule sig i."

Dette forholdsvis lange afsnit nævnte aldrig ordet "muslimsk!" Artiklen sagde: "Der er håndgribelige bevis på at mindst 70 tyskere har gennemgået paramilitær optræning i Pakistan og Afghanistan, og at cirka en tredjedel er vendt tilbage til Tyskland." Er disse nye tyske konvertitter til islam eller er de muslimske indvandrerede i Tyskland? Hvorfor dog ikke sætte navn på de som ønsker at dræbe og lemlæste så mange af dem som muligt.
Selvom den europæiske presse går på listefødder rundt om problemet, så gør politiet ikke. De er agtpågivende i Europa, fordi de har erfaret om planerne for et Mumbai-lignende angreb, hvor bevæbnede selvmordsgerninger på offentlige steder skal dræbe så mange europæere, og også europæiske muslimer, som de kan. Og et forsøg blev gjort af terrorister fra Yemen for at detonere eksplosiver i US her sidst i oktober. Europæerne vil gerne undgå deres grimme gamle vane for hykleri, men benægtelse er heller ikke svaret.

Nogle muslimer der lever i Europa er rigtigt godt blevet integreret (som indvandrerne hos os selv i tidens løb). Men der er en dødelig international strøm af Islam, og som har en helt klar islamo-fascisisk ideologi, og som bliver betalt af oliepenge fra Mellemøsten. Denne kult er ihærdigt optaget i missionsarbejde både blandt unge verdslige muslimer og blandt let påvirkelige europæere og amerikanere (sædvanligvis de som sidder i fængsel). De bliver bevæbnet og er dødsensfarlige.

En amerikansk borger, Faisal Shahzad, forsøgte (det mislykkedes) at detonere en bombe i hjertet af New York. Han er blevet idømt livstidsstraf. Dommeren spurgte: "Sværgede du ikke at du ville forsvare Unted States da du blev statsborger?" "Jo," svarede han, "men jeg mente det ikke." Han advarede. "Gør Jer klar, for krigen med muslimerne er lige begyndt. U.S. nederlaget er nært forestående, inshallah (Om Gud vil det)."

En pakistansk kvinde, Asfia Siddiqui, blev dømt i US til 85 år i fængsel for at være terrorist. Hun blev arresteret for at skyde amerikanere der forsøgte at udspørge hende da hun blev fanget i 2008. Hun har en Ph.D. som videnskabforsker der studerede ved MIT og Brandeis og alligevel fandt man håndskrevne planer om et flersidet masseangreb mod New York City. Hun medbragte to kilo sodium cyanid, der skulle benyttes som et eksplosiv og havde en computer USB stick med planer om at indsprøjte gift i friske frugter. Trods sin uddannelse tror hun på islamo-fascismen, et helt utroligt valgt når man tager hendes uddannelse og køn i betragtning.

Alligevel hævder hendes pakistanske fæller ganske så ubegribeligt, at hun er skyldig. Hvis terrorister der erklærer at de er muslimer der tror det er deres religiøse pligt at føre krig mod Vesten er vi så så angste for at sige det ligeud? I Sverige er pressen så intimideret at den i opgørelser af kriminalstatistikker ikke vil trykke navne for at læserne ikke skal kunne genkende dem som muslimer. Og her er Juan Williams en kommentator, med flotte liberale forudsætninger blevet fyret fra NPR fordi han sagde det som mange af os (herunder verdslige muslimer) tænker: Han er for nervøs til at flyve med passagerer der er iført muslimsk klædedragt.

Norge, ganske så usædvanligt i forhold til tidligere, har hindret Saudiarabien i at betale for flere moskeer i Norge. Det ville være "paradoksalt og unaturligt" at acceptere betaling fra et land der er helt lukket for nogen form for religiøs frihed, siger de.

Dette er ikke Islamofobi; dette er selvforsvar.
I Nederlandene er et populært medlem af Parlamentet, Geert Wilders, i retten for anti-muslimsk "hadfyldt-tale;" en påmindelse til hollænderne om at ytringsfrihed er selve grundlaget for demokratiet og de bør forsvare det.

Muslimske terrorister kan ikke få et land til at bryde sammen, ,medmindre vi giver dem lov til det. Vi kan i det lange tidsforløb håbe, at disse militante vil provokere resten af den muslimske verden til at blive moderniseret og dermed indføre en helt ny slags Islam.


FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Dr. Laina Farhat-Holzman is an historian, lecturer, and author who also writes for the Santa Cruz Sentinel. You may contact her at Lfarhat102@aol.com or http://www.globalthink.net/.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails