fredag den 28. januar 2011

Er Obama født på Hawaii?

Er Obama født på Hawaii?

Valgembedsmand: "Jeg vil vidne om at Obama ikke er født på Hawaii under edsaflæggese i retten."


Joe Kovacs

Den tidligere assistent ved valg i Honolulu der siger at præsident Obama "helt sikkert" ikke er født på Hawaii og ikke er i besiddelse af nogen fødselsattest fra noget hospital i Aloha Staten siger også han er villig til at vidne i retten om disse kendsgerninger.


"Jeg har ikke noget imod at vidne i retten," fortalte Tim Adams, assistent for valghandlinger i
 city and county of Honolulu i 2008 kampagnen, WND i et eksklusivt interview.

"Jeg arbejdede der, og det er sådan det var. Jeg er ikke advokat, blot en embedsmand. Jeg ved hvad jeg ved. Jeg ved hvad jeg fik fortalt af hospitalerne og mine overordnede."


Adams, en Hillary tilhænger der nu underviser i engelsk ved Western Kentucky University samtidig med han arbejder på sin doktorafhandling, dukkede frem på skuepladsen i sidste uge i en WND artikel, i hvilken han antydede at Obama ikke var født på Hawaii som Det Hvide Hus hævder, og at der ikke eksisterer en officiel hospitals fødselsattest for Obama. "Der er ingen fødselsattest," sagde han. "Det er en velkendt hemmelighed. Der er ikke nogen. Alle i
regeringen derovre ved dette."


Kopi af original fødselscertifikat af en Susan Nordyke, født i Honolulu dagen efter Obamas angivelige fødseldato. Præsident Obama er aldrig kommet frem med et lignende dokument.

"Jeg havde direkte adgang til Social Security databasen, computeren med oplysninger om den nationale kriminalitet, om statens kørekort udstedelse, de international pas informationer, i praksis alt det man kan forestille sig der kan informere om nogens identitet," forklarede Adams. "Jeg kunne se, hvilken bank der havde pant i dit hus. Jeg blev informeret af min chef om, at vi ikke har en fødselsattest (for Obama).

På det tidspunkt var der modstridende rapporter om at Obama var blevet født ved Queens Medical Center i Honolulu, og også på Kapi'olani Medical Center for Women og Children i byen. Adams fortæller, at derfor undersøgte hans kontor begge faciliteter.

"De fortalte os, at vi ikke har en fødselsattest for ham," sagde han. "De fortalte min overordnede, enten i telefonen eller ved e-mail, at ingen af dem har et dokument underskrevet af en læge der siger at de var tilstede ved denne mands fødsels." Til dato er ingen hospitaler på Hawaii kommet med en dokumenteret bekræftelse på, at Obama blev født der.


Tim Adams, den tidligere overassistent for valghandlinger i Honolulu siger at præsident Obama helt sikker tikke er født på Hawaii, og at der ikke eksisterer en fødselsattest for Obama i staten.

Adams, 45 år gammel, understregede, "Efter min professionelle overbevisning, så var han helt afgjort ikke født på Hawaii. Jeg kan sige det uden skygge af tvivl. Han er ikke født på Hawaii, fordi der ikke er nogen lovgyldig optegnelse om at han er født der. Hvis nogen ringer og spørger om det, så kunne jeg fortælle dem at den person ikke var født i Staten."

WND bekræfter gennem embedsmænd på Hawaii at Adams virkelig arbejdede i deres valgkontorer under det seneste præsidentvalg.

"Hans titel var overvalgassistent i 2008," sagde Gelen Takahashi, byens og countyets valgadministrator.

Adams have opsyn med 50-60 ansatte og var ansvarlig for at bekræfte vælgernes identitet, især de vælgere som var bortrejste.

Han forventer nu, at hans tidligere medarbejdere der stadig arbejder i valgkontoret kun vil sige meget lidt, om noget, om den ikke-eksisterende fødselsattest, fordi de er bange for at miste deres arbejde.

"Hvis du arbejder i det offentliges tjeneste, og du siger dette, så er du færdig," sagde Adams. "Forvent ikke at få en god karriere, især nu da regeringen er på den anden side. Det er absolut ikke godt for din karriere at sætte regeringen  i forlegenhed."

Som WND berettede om i sidste måned, har Hawaiis Republikanske Guvernør, Linda Lingle igen sat ild i sagen om Obamas oprindelse i et radio show fra New York.

Gov. Linda Lingle, R-Hawaii

"Det har været en besynderlig situation," sagde Lingle. "Dette problem blev ved med at dukke så meget op i kampagnen, og igen mener jeg det er et af de emner der blot er med til at distrahere os fra de mere kritiske problemer som landet står overfor."

"Derfor fik jeg min sundhedsdirektør, der har en baggrund som læge, til personligt at se fødselsattesten og registeret i Department of Health, og vi udgav en nyhedsinformation på den tid der siger at præsidenten var faktisk født på Kapi'olani Hospitaltet i Honolulu, Hawaii. Det er en kendsgerning og alligevel fortsætter mennesker med at ringe og e-maile og ønsker at lave et problem ud af det. Jeg mener det er en forfærdelig distraherende affære for landet, hvis disse mennesker fortsætter med dette." 

Skønt guvernøren nu påstår hun udgav en nyhedsinformation, der fastslår at Kapi'olani er Obamas fødested, så sagde den faktisk ikke noget om dette, den havde ingen henvisning til Kapi'olani elller noget andet specifikt sted for Obamas fødsel. 

WND spurgte Adams om guvernørens bekræftelse på at have set en hospitalsfrembragt fødselsattest fra Hawaii. "Hvor er den så? Og hvorfor al denne røg og dække?" svarede han. "De kunne afslutte hele problemstillingen ved at fremvise dokumentet, og de har de aldrig gjort. Det eksisterer ikke."

"Hvorfor de så siger de har set den, og hvorfor de ikke fremviser den, aner jeg ikke" tilføjede han. "Der er da ingen grund til at de udstille sig selv på den måde. Jeg kan næsten ikke begribe, hvorfor de ikke har gjort det, uden at der ligger en slags politisk grund bagved. Jeg er altfor tæt på det hele til at vide det."

Mens Adams der bemærker han tilbragte næsten 10 år på øerne og har en bachelorgrad fra University of Hawaii, og som siger han er sikker på at Obama ikke er født der, så mener han også at præsidenten virkelig er en U.S. borger, da hans mor, Stanley Ann Dunham jo var indfødt amerikanler.

Han siger at han bare gerne vil se sandheden komme frem og have hele debatten om indfødsborgerskabet og valgbarheden som præsident løst en gang for alle.

"Det er kommet til det punkt, at det nu er blevet til et uhyre, og det er på tide at eliminere det," sagde Adams. "At løse problemet så alle kan komme igang med at samarbejde om at forbedre landet. Mennesker har tabt det af syne, at vi forsøger at gøre landet til et bedre sted at leve."

WND's originale rapport om Adams påstande er allerede blevet til en  YouTube video, der får tusinder af besøg:

Til dags dato har præsident Obama stadig ikke fremskaffet et simpelt udiskutabelt bevis på, hvor han præcis blev født. Den information ville være tilstede i hans hospitalsfødselsattest som Obama stædig har nægtet at ville frigive midt i den tågede samling af modstridende rapporter.

Det Hvide Hus har kun givet en Internet version af "Fødselsattesten" som bevis på, han er født på Hawaii, men det dokument blev kun benyttet til børn der ikke var født på Hawaii dengang Obama blev født.

Mange mennesker er stadig ikke klar over at et barn kan være født et andet sted og dog stadig få en fødselsattest (COLB) på Hawaii. Statens lov tillader helt klart, "en voksen eller den reelle forældre til et mindreårigt barn" at ansøge Sundhedsdepartemnetet og, efter der er afgivet uspecificeret bevis, modtage en fødselsdokument."

Dette bilede af en kort udgave af Certification of Live Birth , som ikke er den samme son den omfattende formular som vist foroven i artikelen blev frigivet af Oabams kampagnen i jjuli 2008.

"Alle kan få denne COLB sagde Adams." De gives normalt til dig hvis du føder hjemme eller mens du er på rejse i udlandet. Vi har en hel del asiater (på Hawaii.) Det er ganske normalt for mennesker at komme tilbage og få den."

Som WND rapporterede om i juli 2009, har Kapi'olani Medical Center udgivet - dog senere skjult det - et brev der angiveligt skulle være skrevet af præsident Obama i hvilket han angiveligt erklærer at han blev født ved denne facilitet.


Et foto taget af  Kapi'olani Medical Center for WND viser et brev der angiveligt skulle være skrevet af Præsident Obama på brevpapir fra Det Hvide Hus og som erklærer at Honolulu hospitaltet er "stedet hvor jeg belv født." Hospitalet der efter at af offentliggjort brevet derpå benægter at bekræfte det eksisterer, siger nu god for dets ægthed, men ikke dets indhold. Det hvide Hus mangler endnu at verificere brevet.

"Som modtageren af Kapi'olanis Medical Centers gode behandling - stedet for min fødsel - er jeg glad for at føje min stemme til Jeres kor af støtter," skulle Obama have skrevet.


Dette uddrag fra det formodede Obama brev er måske den første formelle erklæring fra præsidenten om hans præcise fødested. Det Hvide Hus har stadig ikke bekræftet om brevet og dets indhold er ægte.

Autencititen af det brev er der dog tvivl om. Efter atWND stillede spørgssmål til selve brevet ægthed og dets indhold, har Det Hvide Hus nægtet at kommentere på om budskabet er ægte, og om dets tekstindhold stammer fra præsidenten.

Udover den aktuelle fødselsdokumentation, er dokumentation om Obama stadig hemmelig når det drejer som om børnehaveoptegnelser, Punahou skoleoptegnelser, Occidental College optegnelser, Columbia University optegnelser, udtalelser fra Columbia, Harvard Law DSchool optegnelser, Harvard Law Review artikler, afhandlinger fra University of Chicago, pasoptegnelser, lægeoptegnelser, arkiver fra hans år som senator for Illinois, hans optegnelser som medlem af Advokaternes sammenslutning, dåbsoptegnelser, og hans adoptionsoptegnelser. 

Seneste nyt: Adams har nu afgivet skriftlig erklæring om sin viden læs her.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails