lørdag den 22. januar 2011

Politikere brug dog nettet for info om islam

Man kan føre en hest til drikketruget ...

Mladen Andrijasevic

Det forundrer mig, og gør mig rasende at vor vestlige civilisation er i fare på grund af den politiske eliteklasse der ikke er villige til at bruge nogle få timer på at læse om Islam, shariah og jihad.

Khrushcehvs's hemmelige tale ved den 20. Kommunist Parti Kongres i 1956 der blev smuglet til Vesten af en Mossad agent i Polen blev betragtet som et sensationelt kup, men i dag har vi al den information vi har brug for, og det på få sekunder, på internettet, og alligevel er der ingen der bekymrer sig om at se efter. Fra det israelske Arbejderparti til diplomater fra vesten der forhandler med Iran og til Baronesse Warsi i England er der en fuldstændig mangel på forbindelse mellem virkeligheden og deres opfattelse af den. Det tager blot en halv dag at læse Sharia: Truslen for Amerika. Hvor mange vil faktisk gøre det?.

Her til morgen ønskede jeg at undersøge nogle kendsgerninger om George IV (filmen Kongens Tale kommer om et par uger), og det tog mig et minut at google hans tale fra Buckingham Palace den 2. september 1939, dermed bevise at i dag kan vi indhente en masse information på få minutter. Derpå fandt jeg en artikel om de genoptagne forhandlinger mellem Vestens magter og Iran, og jeg spekulerede på, hvordan dette kan ske? Med al den information der er til rådighed for os, og så ser det ikke ud til vi gør nogen brug af dem. få

Det kan kun være uvidenhed der kan være forklaringen på den nuværende situation. Hvis den politiske elite hvis politik bragte Europa til hvad det er i dag troede at de kunne fastholde deres privilegier i Eurabia, så tager de fejl, fordi de netop er uvidende og informationen er dog så let at få fingre i. Det er i dag. Hvad kan få dem til at drikke.

For nogle timer siden demonstrerede en hændelse i Gaza Vestens mangel på forståelse af hvad der foregår og det beviser min pointe. Den franske Udenrigsministers delegation blev angrebet i Gaza og et medlem at delegationen blev såret. Imidertid er denne del den mest interessante.

I en fastholdelse af EU-politikken der betragter Hamas som en terrororganisation mødtes Alliot-Marie ikke med embedsmænd fra Hamas på hendes halvdagsbesøg.

Men den franske delegation besøgte et hospital der er under total kontrol af denne terroorganisation, og et medlem af den franske delegation sagde hun var chokeret og "overrasket over hadet" de mødte under besøget. "Når man modtages på en sådan måde spekulerer man på, om de burde være kommet."

Kunne vi forestille os Anthony Eden besøge et hospital i Nazityskland i 1938, men så selvfølgelig nægte, at ville mødes med Nazi embedsmænd?

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails