onsdag den 10. februar 2010

2012 og Verdens Ende

2012 og Verdens Ende


2012 film poster
Photo Credit: Wiki

Hvis du endnu ikke har set filmen 2012, da vend blot tilbage til denne artikel når du har set den, da den kan indeholde nogle ting der vil ødelægge fornøjelsen.

Instruktøren Roland Emmerich, hvis film har indtjent mere end 3 milliarder dollars på verdensbasis, begyndte med at ødelægge byerne: Washington D.C, New York, Los Angeles, Paris, London og andre byer i hans film Independence Day, derpå gik han videre med at ødelægge kontinenter: Vi kan se hele den Nordlige Halvkugle dækket i is i hans film The Day After Tomorrow. Derpå må det naturlige næste skridt være at bringe hele verden i Ragnarok den 21.12.2012.

Men der er et par småting som du aldrig ser blive ødelagt i Emmerichs film: Moskeer, islamiske hellige byer, eller Kaabaen. I hans nye film, ser vi mange bygninger og statuer i forskellige religioner der bliver ødelagt undtaget en særlig religion: Islam. Det kunne se ud til at Emmerich og hans medproducer/skribent Harald Kloser, oprindelige havde inkluderet Mekka i den verdensomspændende ødelæggelse, men så fik kolde fødder.

Bloggeren Infidelesto klager over, at dette blot er endnu en d'himmitude handling hos mennesker i Vesten der er bange for at kæmpe for egne værdier.

Vantro er seje, 2012 filmskribenterne udelukker ødelæggelsen af islamiske kendetegn, af frygt for en fatwa.

"Jo, jeg ønskede at have det med, men jeg må indrømme...at min medskribent Harald sagde at jeg ville få en fatwa hængende over mit hoved. Han havde ret.... det må vi alle tænke på i den Vestlige verden..."

Man kan faktisk lade kristne symboler smadre men hvis man ville gøre det med arabiske symboler, da får man ... en fatwa, og det er vel sådan verdens tilstand er. Det er derfor ikke noget, som jeg sådan set ikke tror er et vigtig element i filmen, derfor udelod jeg det."

Vi får ofte at vide at det kun er en lille fraktion af muslimerne der er skrupskøre jihadister. Men overvej dette: Muslimerne i USA repræsenterer kun en lille fraktion (mindre end 2%) af vor befolkning. Dog er en lille fraktion af denne lille fraktion nok til at sætte frygt for Allah i filmproducenterne i dette land.

Når man så tager i betragtning, hvad denne lille bitte fraktion af vor befolkning kan afstedkomme, hvad vil da ske hvis vi tillader flere muslimer at komme ind i dette land, så mange at de vil komme til at repræsentere ti eller tyve procent af befolkningen, som det er ved at ske i Eurostan? Hvor frygtsomme vil vi da være? Hvem vil stå op imod deres konstante, endeløse strøm af krav til tilpasning, forsoning og indrømmelser? Hvem vil være i stand til at modstå deres krav om bønnetider i virksomhederne (hvor de nærmest lukkes helt ned 5 gange om dagen) for fodvask på offentlige steder, for regler om den måde man klæder sig på, især hos den kvindelige del af befolkningen, vantro eller ej?

Jeg må stille dette spørgsmål: Hvad er procentsatsen når det er umuligt at stoppe deres tilstrømning til vort land.? Er det allerede for sent? Moskeer dukker op ligeså hurtigt som kirkerne lukkes. Nu da en kamel har stukket snuden ind i vor telt, da vil han snart være helt indenfor. Skønt 2012 kun er en fantasi, da nærmer tidernes afslutning sig meget hurtigt.

artikel fra plancksconstant.org

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails