mandag den 22. februar 2010

Mindre regering mindre kontrol, mere velstand

Når en tendens ikke kan fortsætte så standser den

Dick McDonald
70 år med sociale foranstaltninger har allerede givet den amerikanske skatteyder en 1119 billioner dollars stor gæld. Skattebetalerne ved udmærket godt, at politikerne har lovgivet så de befinder sig i et snævert hjørne, og de ved at der ikke er nogen anden nutidige løsninger, end at få de konservative tilbage til magten og håbe de kan standse blødningen og begynde at reducere gælden og underskuddet. Der er ingen tid at spilde, der skal anvendes en årepresse nu på den politiske blødende krop - forudsigelser indikerer at denne 119 billioner dollars gæld stiger med 8 billioner om året.

Sindssyge er blevet defineret som at man gør de samme ting igen og igen og alligevel forventer et andet resultat. Venstreorienterede har besluttet at gøre brug af populistisk propaganda, og forbruge landet ind i et økonomisk kaos, på samme måde som regeringen gjorde i 1936. Denne strategi kastede landet ud i en dyb depression, den værste af alle dybe depressioner. Det som der forsøges på i dag kan med rette bedømmes for værende ligeså "sindsygt."

Uheldigvis, altfor mange amerikanere - især de som ikke betaler skat - har heller ikke arbejde. Denne trend kan ikke fortsætte. Tendenser der ikke kan holdes igang standser. Spørgsmålet er, hvordan de konservative vil standse blødningen? Vore Forfatnings Fædre gav svaret. Hvis vi dog blot kunne tro på hvad så mange politikere altid lover os, men gentagne gange glemmer og ignorerer - at vende tilbage til langt mindre regering.

Der er kun en metode til drastisk at slanke på størrelsen af regeringen - og det er at privatisere opgaverne. Ved at lade mennesker investere i den amerikanske økonomi da vil de 15,3% af deres livsarbejdsindkomst, der nu konfiskeres af skatter, ikke alene skære regeringens størrelse ned til halve, men også genoplive vor økonomi ved at der gives en indsprøjtning (transfusion) på over 100 milliarder dollars om måneden i ny kapital til markedet.

Politikerne ignorerer med vilje "privatisering" fordi denne jo tager pengene væk fra deres politiske kontrol og sender dem ud til kontrol af hver eneste amerikanske borger. Politikere og deres propagandaministerium holder privatisering borte fra forhandlingsbordene og forfører det amerikanske folk til at tro, at forhøjede skatter og nedskæringer er de eneste metoder til at løse det dilemma der har skabt den gigantiske gæld på 119 billioner dollars. Det er det ikke. Privatisering blev endog anbefalet af FDR i 1940'erne. Han ønskede at skatterne blev investeret i obligationer frem til 1965 til gavn for den individuelle skatteyder.

Privatisering er løsningen og vi bør gå direkte efter den - ellers vil vi få de problemer der beskrives af Sanger i hans artikel i New York Times. Privatiseringsplanen der beskrives i RUA (Rise Up America)er det største velstandsproducerende forslag der nogen sinde er blevet fremsat i et civiliseret samfund, og det har sin baggrund i de kapitalistiske principper om det frie marked. Læs det hele - du vil kunne lide det.

Forestil dig at disse nye underskud og gældsbyrder ikke giver plads til disse nye investeringsforslag, men de individer der foreslog dem udmærket godt vidste dette i 2009, og så alligevel forfølger de en politik der kun kan bedømmes som en ødelæggelse af det amerikanske kapitalistiske system og den amerikanske levevis. Uheldigvis er vi ved at løbe tør for penge.

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Dick McDonald is formerly a CPA at Arthur Andersen & Co. Dick maintains a website at www.riseupamerica.us

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails