fredag den 26. februar 2010

Castro og Kennedy - tak for hjælpen!

Castro takker Kennedy familien - håner Nixon og Bush

Humberto Fontova

"Kennedy familien især den myrdede præsident John F. Kennedy var repræsentant for en ny generation af amerikanere, der gik op mod den gamle og beskidte politik som hos Nixon......Kennedy familiens rolle i valget af Barack Obama bør ikke overses. Uden den moralske, politiske og finansielle støtte da ville den beskidte saga hos Bush og Nixon klanen fortsætte."
Dette var en del af en leder forleden i den Stalinistiske Cuba version af Nazi Tysklands Der Sturmer. Men ingen der er velkendt med Cubas historie bør tvivle på redaktørens oprigtighed. Fidel og Raul Castro, skylder trods alt, Kennedy familien meget.
"Vi må hellere håbe, at Kennedy vinder dette valg," betroede Fidel Castro til en underordnet i 1960. "Hvis Nixon vinder holder vor revolution ikke."

"Nixon var besluttet på at invasionen skulle lykkes," husker marineobersten Robert Cushman, Eisenhowers senior miltærådgiver i 1960. "Nixon var igangsætteren og handlingsofficeren for Det Hvide Hus' anti-Castro projekt."

"Gør det der er nødvendig i Cuba," rådgav Eisenhower JFK da han overlod styret. "Vi kan bare ikke tillade at det regime fortsætter. Hjælp cubanerne til det yderste." Nuvel...vi kender alle resten af historien. (læs også de andre artikler af Humberto Fontova her på bloggen, find hans navn i etiketlisten)

"Kennedy trak et nederlag ud af sejrens kæber," skrev Richard Nixon (efter Svinebugtaffæren og Missilkrisen) "Gav derpå sovjetterne bosætningsrettigheder lige dér i vor baghave."

"Vi fik lige nøjagtigt netop det vi ønskede hele vejen," klukkede Nikita khruschev i sine memoirer, og bekræfter dermed Nixon. "Sikkerhed for Fidel Castro's regime og at de amerikanske misiler i Tyrkiet blev fjernet. Indtil idag har U.S. indvilliget i at overholde deres løfte om ikke at styrte Castro og ikke at tillade nogen andre den samme hensigt. Efter Kennedys død, forsikrede hans efterfølger Lyndon Johnson os om at han ville holde løftet om ikke at invadere Cuba."

"Vi lukkede Castro's kommunisme ind i Latinamerika, og kastede derpå nøglerne bort, og kunne ikke fjerne det igen," klagede Lyndon Johnsons modstander i 1964, Barry Goldwater. "Jeg ville hjælpe cubanerne ganske ÅBENLYST., Jeg ville give dem våben og ammunition så de kunne blæse Castro ud af hans øfæstning der blev forsvaret af sovjettiske våben."

Så slev Budapest's Slagter kniven og morede sig endnu engang: "det ville have været tåbeligt af os at gå krig på grund af Cuba - et land der lå 12000 miles borte. For os, var krig utænkeligt." Så den trussel der fik bukserne til at blafre på Camelots Riddere og gav inspiration til såvel film som litterære episke dramaer og tapre og herooiske gerninger som beskrevet af deres hofskribenter og filmmagere var det rene svindel og humbug.

Således var Modets Kokarde, sejhed og beslutsomhed, der inspirerede Camelot Hoffets eunuk Arthur Schlesinger, og fik ham til at hyperventilere at "hele verden så ...uovertruffen amerikansk lederskab ved magtens ansvarlighed...en kombination af barskhed, nerve og klogskab, så fremragende kontrolleret, så uovertruffent kalibreret at det forbavsede Verden!" faktisk en ydmyg underkastelse hos Amerikas klogeste og bedste hjerne overfor en bølle/svindler fra skolegården der blev sat i scene af en skosvingende og bankende Ukrainsk bondeknold/tåbe.

Ikke at Kennedy i sig selv ikke kunne finde på at svindle -- men han rettede skytset mod sine egne landsmænd på bekostning af landets sikkerhed: Han sagde.
"Republikanerne har givet tilladelse til at en kommunistisk diktator kan blomstre op kun otte minutters flyvetur fra vore grænser," anklagede John F. Kennedy i sin berømte debat med Richard Nixon under valgkampen i 1960. "Vi skal støtte anti Castro krigerne. Indtil nu har disse frihedskæmpere ikke modtaget hjælp fra vor regering."
Blot to uger før denne altafgørende debat i oktober 1960 var JFK blevet briefet/orienteret af CIA (på Ike's ordre) om invasionsplaner på Cuba (det som senere blev kendt som Invasionen i Svinebugten). Derfor vidste JFK udmærket godt at den republikanske administration var ved at hjælpe de cubanske frihedskæmpere. Men da planerne var tophemmelige vidste han også udmærket at Nixon ikke kunne afvise dette.
Altså for at handicappe sin republikanske modstander stolede han fuldt og helt på denne modstanders patriotisme.

Lad os se det i øjnene, Republikanerne er en anelse bagud i dette spil. Nixon måtte bide sig tungen og tie. Nixon kunne meget nemt have fældet Kennedy på selve emnet. Men for nogle kandidater da er national sikkerhed (og så de der cubanske frihedskæmperes liv) langt vigtigere end at vinde points i en debat.


Vi ved også, hvordan alle Castro/Che groupier elsker at stønne: "Åh ja skønt! Er det ikke vidunderligt hvordan Castro har ydmyget ti U.S. præsidenter...Ja, han er bare så
drømmeagtig skøn!" .....og hvis du tror jeg overdriver her så følger her nogle fuldt dokumenterbare citater:
"Fidel lader våbnet falde til jorden, slår sig på lårene og står oprejst. Han er som en gigantisk penis der bliver vakt til live (Abbie Hoffman)
"Du er den største og første helt der er kommet til verden siden 2. Verdenskrig! Det er som om Cortez's spøgelse er kommet tilbage i vort århundrede ridende på Zapatas hvide hest!" (Norman Mailer)
"En af de mest charmerende mænd jeg nogensinde har mødt!.....Castros personlighed er overvældende. Der er så meget karisma. Castro vil blive ved med at være en af de der ægte elktrificerende personligheder i en verden hvor hans tilhørere forekommer sløve!" (Tidligere pressesekretær for Robert Kennedy og kampagneleder for Demokraterne, Frank Mankiewics.)
"Når Fidel taler kan jeg fornemme en særlig stemning ved hans nærvær. Det er som om jeg møder en mand med en ny slags naturkraft! Her er en mand så opfyldt af energi, at han næsten er en særlig art! Magt stråler ud fra ham!" (Filmproducenten Saul Landau)
Nuvel, som sædvanligt når det drejer sig om medierne og de lærde beskrivelser af noget der har med Castro/Cuba at gøre, så er sandheden bare så helt anderledes ---og det helt modsatte af hvad du får at vide i MSM og lærebøger på college.

Faktisk skete der det efter Camelot's "...en kombination af barskhed, nerve og klogskab, så fremragende kontrolleret, så uovertruffent kalibreret at det forbavsede Verden!" at den "modige" Castro's "modstand" gav sig udslag ved at U.S. Coast Guard og selv den britiske flåde (da nogle ekstremt tapre eksil frihedskæmpere gik i aktion fra Bahamas) beskyttede ham mod angreb udefra. Så lang fra at "stå op mod" en supermagt skjulte Castro sig bag skørterne af to supermagter, samt Det Britiske Imperium.( Denne artikel på synopsis bør læses)

I det mindste i dette tilfælde, som bevidnet ved redaktionslederen da kan vi ikke anklage Castro brødrene for at være utaknemmelige.

Humberto Fontova is the author of four books including Exposing the Real Che Guevara. visit hfontova.com.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails