lørdag den 20. februar 2010

Nej, islam er ikke hurtigst voksende

Islam er ikke den hurtigst voksende religion

Det er på tide at tilføje en ny kategori: Islamiske Myter. Det burde jeg have gjort meget før. Jeg vil gå tilbage til ældre posteringer og ændre enhver etiket der bør være med i denne kategori. (dette er skribentens udtalelse)

muslims mecca

Som svar på min artikel 'Flere krænkende muslimske vittigheder,' har en læser der kalder sig "en muslimsk teenagepige i USA" givet en kommentar der oplyser mig om: "Faktisk er det fornylig blevet fastslået at Islam er blevet den mest populære religion i verden, at at den stadigvæk vokser hurtigt. Så derfor er vi ikke længere nummer to."

Man kan finde den slags nonsens på tusinder af fora og blogs som om størrelse og væksthastighed er bevis på, at islam er den eneste og sande og fuldkomne religion. Faktisk spreder cancer sig ligeså hurtigt og berører flere mennesker, men det gør ikke cancer til den eneste og sande og fuldkomne sygdom, vel?

Men lad os se på nogle tal.

Ifølge Adherents.com er Kristendommen den største religion, efterfulgt af Islam og derpå af de som ikke tror på Gud eller er ikke-religiøse. Mere end 75% af Verdens befolkning er ikke muslimer. Så man kan vist roligt sige, at Islam ikke er den mest populære religion.

Men er det den religion der vokser hurtigst i antal? Og hvis det er tilfældet, viser det så at mennesker vælger islam fremfor andre religioner?

Jovis, muslimer reproducerer sig hurtigere end kaniner. I det mindste har kaniner den opførsel at de ikke overfylder deres tilholdssteder mere, end de kan klare. Muslimerne i Europa har flest arbejdsløse, er de mest fattigdomsplagede, og har større sandsynlighed for at blive kriminelle, har den ringeste evne til at klare sig selv, og alligevel er deres fødselstal det højeste på kontinentet. Da et barn af muslimske forældre selv skal være muslim da er islam helt sikkert den hurtigst voksende religion i vestlige lande, selvom det altså ikke har noget med tilvalg at gøre, men kun med fødselstallet.

Hvis muslimer fik lov til at blive ikke-muslimer, uden risiko for at dø på grund af det, da ville de fleste af de som er født som muslimer uden tvivl vælge nogle andre religioner.

Jeg hævder dette på grund af kendsgerninger. Når de som hverken er muslimer eller kristne får en mulighed for at vælge en religion friviligt, da vælger et overvældende flertal Kristendommen. I perioden 1990 - 2000, konverterede 2.501.396 (se dette skema)mennesker til Kristendommen, mens 865.558 konverterede til Islam og de fleste af disse var sandsynligvis påtvungne konvertitter. (se min artikel When indfidel Women Say No)

Hvis man således ser på hvilken religion der har hurtigst vækst gennem et frit valg, så er det ikke Islam. Når det drejer sig om antal er det heller ikke Islam. I procentvis vækst er det ikke Islam - statistikker siger aft Bahai vokser hurtigere (2,28) og endnu hurtigere er Zorastraerne (2,65).

Hvis muslimer mener at den hurtigst voksende religion også må være den eneste sande religion da bør de altså konvertere til en af de religioner de selv forfølger (læs denne artikel om Bahai i Iran på synopsis)

Derfor, kære muslimske pige, er Islam ikke den mest populære og helt sikkert ikke det valg de fleste der konverterer prioriterer, og den er kun hurtigst voksende på steder hvor andre befolkninger ikke er så frugtbare.

Sandheden er, at uden amerikansk og europæisk hjælp og teknologi, da ville de tilbagestående primitive muslimske befolkninger blive decimeret ved sult, elendighed og sygdom. Dermed siges, at uden kristen velgørenhed ville Islam være den langsomst voksende religion.

Hvor er det trist at jeres skoler kun underviser i had til Vesten, for det er os der holder Jer i live.

Noter

Adherents.com, De store Religioner opgjort efter antal af tilhængere

 1. Christianity: 2.1 milliard
 2. Islam: 1.5 milliard
 3. Verdslige/Ikke-religiøse, agnostikere, ateister: 1.1 milliard
 4. Hinduismen: 900 millioner
 5. Kinesisk traditionel religion: 394 millioner
 6. Buddhismen: 376 millioner
 7. Oprindelige folks religioner: 300 millioner
 8. Afrikansk Traditionel: 100 millioer
 9. Sikhismen: 23 millioner
 10. Juche: 19 millioner
 11. Spiritismen: 15 millioner
 12. Judaismen: 14 millioner
 13. Baha'i: 7 millioner
 14. Jainism: 4.2 millioner
 15. Shinto: 4 millioner
 16. Cao Dai: 4 millioner
 17. Zoroastrianismen: 2.6 millioner
 18. Tenrikyo: 2 millioner
 19. Neo-Hedenskab: 1 millioner
 20. Unitarian-Universalismen: 800 tusind
 21. Rastafarianismen: 600 tusind
 22. Scientology: 500 tusind
Artikel fra plancksconstant.org.

Denne artikel på Synopsis giver yderligere argumenter og optimisme.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvem er den luder som har skrevet dette?
For det første, når man vælger at skrive om en anden religion man ikke selv er tilhængere af, så har man fucking også bare at skrive med respekt!
Det her er sååå krænkende, og på INGEN måde okay!
Ja, vi har fattet at du ikke bryder dig om Islam, i det mindste har vi muslimer ikke ændret på vores hellige bog ligesom i "kristne" har...
Ja, i går jo under navnet kristne, men tager kun i kirke 1 gang om året..
Alt det du skriver om Islam passer ikke en skid, og det er jo klart at du skriver sådan noget lort, når du er skide uvidende om emnet..

Olsen sagde ...

Kære Anonym
Ingen tvinger dig til at læse noget som helst. Hvis du bliver så ophidset som dit sprogbrug antyder burde du undlade at læse noget der er dig imod.

Anonym sagde ...

Ja, du må undskylde mit sprogbrug..
Det er ikke det at nogen tvinger mig til noget som helst..
Det som går mig på er at alt det du har skrevet om Islam ikke passer... Må jeg have lov at spørge om hvor du har dine kilder fra?
Jeg mener skam det er mangel på respekt at skrive om en anden religion på denne måde...

Anonym sagde ...

Jeg er selv muslim, og jeg kan fortælle dig at Islam = frihed...
Jeg er da ked af at du har set nogle ting som har givet dig et sådant grimt billede af religionen..
Ingen slår dig ihjel hvis du vælger at skifte religion...
Og hvordan kan Kriminalitet have noget som helst at gøre med den religion man tilhører?
Du ser jo kun på dette fra en synsvinkel... Nemlig "Jeg hader Islam og vil udstille religionen på en grim måde" vinklen..
Det synes jeg er trist..

Olsen sagde ...

Kære Anonym
Formålet med bloggen er så absolut ikke at hidse op, gøre nogen vrede eller krænke nogen. Blot til eftertanke om det ene og det andet. Ord kan ganske vidst krænke, men man vælger selv hvad man vil læse. Undertiden kan noget som gør en ked af det være en hjælp til måske at overveje hvilket spor man er inde på. Jeg har ikke til hensigt at gøre dig til 'ikke-muslim,' ligesom jeg ikke har til hensigt at gøre nogen til 'mere-kristne' Jeg har mødt mange i mine øjne 'dumme 'kristne' fjolser' og en del elskelige muslimer, men også nogle som ikke var så 'elskelige.'Sådan er livet!
Men du har sådan set ret vi alle skal behandle hinanden med respekt, og det især når man står ansigt til ansigt. Det virker som livgivende vand der jo kan trænge gennem alt - også fordomme og had.

Anonym sagde ...

Ja, det er skam rigtigt...
Sådan er livet nemlig!
Men igen, det jeg prøver at fortælle dig er, at ikke alle folk er kritiske overfor hvad de læser..
Jeg vil fx. ikke hade islam pga det du skriver, da jeg ved hvad islam er...
Hvis islam er sådan en forfærdelig religion, hvorfor er der så, så mange muslimer i verden?
Men altså jeg er nu pænt sikker på at en som ikke kender til islam, ville få et helt forkert billede af religion pga det du bl.a. har skrevet.
Er det hvad du vil opnå?

Olsen sagde ...

Hvor har du ret. Ikke alle er kritiske overfor det de læser. Det er trist. Uden eftertanke ingen debat, uden debat ingen fornyelse, uden fornyelse - stilstand. Stilstand i sindet er ikke frugtbart. Det glæder mig du er fast i din tro, for en fast tro er i mange sammenhænge guld værd, og en muslim der lever op til alle de fredelige opfordringer er guld værd for et samfund.

Related Posts with Thumbnails