lørdag den 6. februar 2010

Feministers hykleri

Feminister ved at gå i spåner over en reklame

Jane Chastain

Radikale feministgrupper har været glødende i deres raseri i radioen, og har udspyet nyhedsbreve i en bestræbelse på at overtale CBS til at genoverveje deres beslutning om sende et 30 sekunders reklamespot under Super Bowl. Spottet har fodboldstjernen Tim Tebow og hans mor Pam som medvirkende, og kaldes "Fejr Famiien, Fejr Livet."

Selvom ingen, har set reklamen udover Focus on the Family, der har produceret spottet og CBS, da vil det med stor sandsynlighed sætte fokus på beretningen om denne Heisman Trofæ vinders forbavsende fødsel.

De fleste fodboldfans er godt bekendt med Tebow, der er berømt for sin tro på Kristus og for sin evner på fodboldbanen. Efter Super Bowl Søndagen, da vil selv den mest perifere fan vide, hvorfor Tim's mor er en af hans helte.

I 1987 var Pam Tebow på missionsmarken i Filippinerne da hun blev gravid med Tim, hendes femte barn. Under graviditeten blev hun alvorligt syg og fik medicin der skulle få hende ud af koma, og behandle hendes dysenteri der var livstruende for hendes barns sundhed. Lægerne anbefalede en abort, som hun ikke ville være med til.

Det er en meget smuk beretning om tro, mod og inderlig overbevisning. Den er ikke på nogen måde kontroversiel og bør hyldes. Derfor hvad er egentlig problemet?

Problemet for grupper som National Organization for Women, Womens's Media Center og Feminist Majority (her er der en overvurdering hvis der virkelig findes noget sådant) Foundation er at, efter tre årtier med debat om abortspørgsmålet da mangler de stadig det endegyldige argument for deres overbevisning. De vil nemlig bare ikke stå frem og sige hvad det er de ønsker gravide skal gøre.

Jo, Pam Tebow valgte livet for sit barn, selvom hun vidste at han muligvis ville have sine svagheder. Hun vidste også at han måske ville bringe stort besvær i hendes liv på visse områder. Hun vidste imidlertid, at det som befandt sig i hendes skød var et levende barn, ikke blot en klump graviditetsvæv ( som disse såkaldte 'frit-valgs' grupper udtrykker det). Ikke desto mindre var fru Tebow klar til at byde dette barn velkommen i verden og elske ham uanset, hvad der så ville indtræffe. Pam Tebow vidste at hendes Bibel, der er grundlaget for hendes kristne tro, har et bud der siger, "Du må ikke slå ihjel," derfor ville hun ikke tillade lægerne at fjernede Tim, og hun lod hans skæbne være op til Gud.

Feministgrupper slår knuder på sig selv og er rasende over denne reklame, og grunden kan ikke være mere åbenbar. De hævder nemlig at være gå ind for "frit-valg," så hvorfor ikke bare hylde Pam Tebows frie valg?

Disse talsmænd for feministerne er bange for at angribe Tim Tebow og hans moder direkte. I stedet abgriber de Focus on the Family, en gruppe der går ind for oprettelsen af adoptions- og svangerskabs hjælpecentre, der kan hjælpe med til at give kærlig hjælp til kvinder der har overvejelser vedrørerende deres svangerskab.

Når de er trængt op i et hjørne, påstår disse radikale feminister at de ønsker at gøre aborter sikre, lovlige og sjældent forekommende. Hvorfor kan de så ikke blot positivt kommentere for Focus on the Family for deres arbejde med netop at gøre aborter sjældent forekomnmende og så blot være enige om at være uenige om de to første indvendinger? I stedet forsøger de, at dæmonisere Focus ved at kalde dem "intolerante."

Vi får at vide at Focus spottet ikke går i dybden med det kontroversielle emne abort, men i stedet vil udstille et positivt budskab der hylder livet. Det er vist helt klart, at det eneste valg disse radikale feminister ønsker der skal fremmes eller hyldes, er abort og kun det alene.

Selvfølgelig kunne disse grupper købe deres egne reklamer, men hvad skulle så være budskabet?
  • Skrab det der uønskede graviditetsvæv ud og vær fri!
  • Få garanti for et perfekt barn - abort!
  • Hvis du er gravid og ikke i stand til at opfostre et barn, så sørg for at ingen andre kan klare. Dræb det!
Så er der opfordringen der kunne afslutte hver eneste reklame, "Vælg Døden!"

Nu tror jeg du kan se, hvorfor disse feministgrupper er i en sådan ophidselse. De har nemlig ikke noget reelt budskab til deres eventuelle reklame.

Det er derfor de har valgt at fremføre erstatninger ved at kritisere Tim for at være "politisk," og formode, at dette måske kunne få hans fans til at vende sig mod ham.

Er Tim Tebow nu blevet politisk eller står han blot fast på de moralprincipper han hævder at tro på? Betragter den yderste venstrefløj nu dette som en karakterfejl hos en stjerneatlet?

Overvej, hvilken sportsstjerne du gerne vil have dit barn skal efterligne - Tiger Woods eller Tim Tebow? Den ene udnytter kvinder, den anden respekterer dem. Jeg ved godt at valget er svært, især for de radikale feminister.

Jo mere lys der skinner på Tim Tebow des mere tåbeligt udstilles disse radikale feministgrupper. Det er derfor deres underforståede budskab til Tim Tebow og hans moder Pam er: "Sæt Jer ned og Hold Kæft!"

Jane Chastain

Jane Chastain is a Southern California-based broadcaster, author and political commentator. If you would like to comment on this column, go to Jane's blog.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails