tirsdag den 23. februar 2010

Pædofili krøniker fra Saudiarabien

Pædofili krøniker fra Saudiarabien

Hvis du gerne vil voldtage en 12-årig pige, og med myndighedernes accept, så er Saudiarabien stedet for dig.

Jamie Glazov

Saudierne har virkelig brug for at lade en infomercial (oplysningsreklame, lig OBS Oplysning til Borgerne om Samfundet i DK) udkomme - og the Nation magasinet og andre venstreorienterede sites der undskylder for islamisk køns apartheid kan så lade den optræde på deres websider. Den kunne lyde, se ud, som følger:

En saudisk sheik ulasteligt klædt i sin saudiske klædning sidder tillidsvækkende i en lænestol, ser ind i kameraet med et forventningsfuldt smil. Så begynder han at spørge, med dyb alvor og i et opmuntrende toneleje:

Er du pædofil? Kan du godt lide små piger? Ville du gerne voldtage en af dem - eller måske flere? Og slippe godt fra det? Endda med Loven på din side? Så er Saudiarabien noget for dig.

Skærmen skifter derpå til et indkøbscenter med masser af niqab-klædte kvinder (hvor kun øjnene kan ses) der går op og ned foran butikkerne. Det er noget uklart, hvad der skal antydes med dette budskab, men kameraet har fokus på disse indhyldede kvinder i cirka ti sekunder. Så kommer der en påmindelse om, at ikke vantro, der er interesseret først skal konvertere til Islam. Derpå kommer et telefonnummer på en sort baggrund, der indikerer at en kontaktperson kan nås. En stemme forklarer derpå, at denne person er i det saudiske religiøse politi, og at han vil skabe kontakt mellem de interesserede parter, og til saudiske fædre som har til hensigt at sælge deres mindreårige piger til ægteskab - en standard praksis i Saudiarabien.

Saudiske fædre, ser du, ved godt hvad der gælder: Det er bedre at sælge sin datter som meget, meget ung for at blive voldtaget, sanktioneret af den islamiske lov, end at risikere at hun bliver ældre og bringer skam over familien - hvilket kan ske på en million måder i Saudiarabien (f.eks., kunne hun gå udenfor uden tilladelse, eller forsøge at flygte ud af en brændende bygning uden sit slør). Det er altså alt for unødvendigt besværligt - fordi så skal du dræbe hende. Så hvorfor ikke undgå alt besværet og problemerne når man samtidig kan få nogle kontanter mens hun er ung?

Efter telefonnummeret har været på skærmen, skifter infomercialen til en lille snak af Jasem Muhammad al-Mutawah, Saudiarabiens berygtede "ekspert" i islamiske "familie sager." Han holder en af sine favorit stænger i hånden og begynder at forklare, med stor glæde, hvordan denne kan benyttes hvis en ægtemand skal slå sin hustru - som han har gjort på Iqraa TV i et saudisk instruktionsprogram om det at slå sin hustru.

Denne slags informercials i Saudiarabien kunne virkelig realiseres i den groteske, barbariske og mareridtsagtige virkelighed i Kongeriget - som det internationale samfund svarer igen på - med en øredøvende tavshed og skamløs lammelse. Her forleden, for eksempel, en typisk nyhedsrapport der slap ud fra Saudiarabien: En 12 årig pige blev solgt af sin fader til ægteskab med en 80-årig gammel mand. Den saudiske fader solgte hende til sin fætter, der tidligere havde giftet sig med tre andre unge piger, for en sum svarende til 22.600 US dollars.

Efter "vielsen" blev pigen bragt på hospitalet på grund af nogle skrækkelige fysiske skader, som hun havde pådraget sig under den voldtægt der fulgte efter "festivitasen" - som indbefatter at "hustruen" og alle kvinder tvinges ind i et skab og mændende "fester" i et større lokale, og bruger det meste af tiden med at stirre hinanden ind i øjnene. Hvis en udenforstående skulle være tilstede ved denne handling og ikke kendte "kulturen" da ville han så absolut mene at et bøssebryllup, i en eller anden form var igang. Ikke at der er noget galt med det.

Eman Al Nifjan, en saudisk blogger og kvinderettigheds fortaler, er en af de få modige stemmer imod denne ondsindede uretfærdige voldtægt af børn i Saudiarabien. Hendes stemme fylder tomrummet der er efterladt af venstrefløjens skamløse tavshed, og hos den "progressive" venstrefløj i Vesten, der ikke tør udtale sig med kritiske ord mod islam, af frygt for at sætte sin anti-amerikanisme og solidaritet med jihadisterne i farezonen.

Eman Al Nafjan kommenterer om sagen på hendes blog:

"Hvilke andre steder i verden kan en mand offentligt sige at han lever i et polygamt ægteskab med fire mindreårige piger og så ikke blive arresteret? Hvis det er normen så kan vi ligså godt påbegynde en turist industri for at tiltrække rige muslimske pædofile."

Ja, netop, og industrien der sådan set allerede eksisterer på en eller anden måde ville blive støttet af saudiske dommere og religiøse gejstlige. I april sidste år nægtede jo en saudisk dommer at give en skilsmisse til en otte-årig pige der var blevet tvangsgiftet af hendes fader til en 47-årig gammel mand, som del af en aftale om tilbagebetale en gæld. I august løb en 10-årig "brud" bort fra hendes 80-årige ægtemand, og søgte tilflugt i sin tantes hus. Efter adskillige dage blev hun tvunget til at vende tilbage til sin voldtægsmand - af sin fader.

Saudiske religiøse ledere går helt åbenlyst kraftigt til forsvar for disse børne "ægteskaber." De kan ikke andet, hvis de vil følge deres egen Profets så lysende eksempel, vel? Grundlæggeren af Islam giftede sig med Aisha da hun var seks år og "fuldbyrdede ægteskabet" med hende da hun var ni (Bukhari 7.62.88).

Nuvel, måske er jeg gået for vidt. Dette er jo ikke politisk korrekte ting at nævne og tale om eller at fordømme i vort samfund. I vor ledende kultur, hvor grænserne for debatten sættes af liberal-venstrefløjs tilhængere, er det helt lovligt uophørligt at forhåne og umenneskeliggøre Sarah Palin med grove fornærmelser af kvindehadende art, men at ytre sig med blot den mindste kritik af islamisk køns apartheid - og de mange forbrydelser mod menneskeheden - det er altså at gå for vidt.

"Hvem er I," trods alt, som mine venstreorienterede feministiske kolleger forklarede mig i mere end et årti i akademiske kredse, "til at skulle dømme andre kulturer og betagte dem med Vestens kulturelle linser? Der er helt sikker ikke nogen universel standard der kan benyttes til at dømme nogen for noget som helst." Så er det altså at kulturrelativismen virkelig bør smides ud med badevandet.

Hold du bare op med at søge efter nogen særlig barske fordømmelser, og slet ikke en lille notits, i vore venstreorienterede medier om den 80 årige gamle saudier der voldtager 12-årige piger. Du behøver til gengæld ikke lede længe efter fornærmelser rettet mod mig af venstrefløjen der vil være mere indigneret over denne artikel, end over den rædselsvækkende virkelighed den beskriver - og fordi jeg ønsker at gøre noget ved det (dvs. redde og beskytte de små uskyldige piger der virkelig lider). At venstrefløjen skulle komme til erkendelse af det islamiske kvindehads onde natur - og gå i forsvar for dets ofre - er helt utænkeligt, fordi det jo igen fører til en anerkendelse af den ødelæggende natur hos andre kulturer og religioner.

Dette vil nemlig nødvendigvis medføre en anerkendelse af den vestlige civilisations overhøjhed og derfor, oh ve og skræk, lovligheden ved at forsvare den. For venstrefløjen er dette bare bandlyst.

The Nation magazine er derfor, med skribenter som Naomi Klein der drømmer om Muqtada al-Sadrs slagmarker, der kommer til New York, er ikke stedet for en fordømmelse af voldtægt af mindreårige piger i Saudiarabien - og den islamiske teologi der institutionaliserer og sanktionerer det.

Venstrefløjens lange tradition med at ofre menneskeliv på deres utopia altre og dermed lidelserne hos saudiske kvinder og alle de andre millioner af muslimske kvinder der lever en kummerlig brutal tilværelse under den islamiske køns apartheid, skal tilsyneladende, tragisk nok, være en del af det hjerteløse og hykleriske progressive haderitual.

Jamie Glazov is the editor of FrontPageMag.com. He is the author of the new book United in Hate: The Left’s Romance with Tyranny and Terror.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails