onsdag den 3. februar 2010

Sådan består man en eksamen hos Londons Politi

Sådan består man en eksamen hos Politiet i London


Officers of the Ministry of Defence Police in the UK on foot patrol in the Whitehall area.
Betjente fra Forsvarsministeriet i UK på patrulje i Whitehall området.
Photo Credit: Wiki


Efter det muslimske terrorangreb den 9/11 begyndte politibureauer over hele den civiliserede verden at overveje muligheden for selvmordsangreb i deres respektive lande og byer.

Fra Storbritannien har Metropolitan Police sendt et hold til lande der har erfaringer med selvmordsangreb. Med baggrund i rådgivning fra Israels og Sri Lankas sikkerhedsstyrker (to lande med netop megen erfaring med selvmordsbombere) har London Metropolitan Police Service indført retningslinjer, nu kaldet Kratos, eller "skyd for at dræbe politik" for, hvordan man skal optræde når man står overfor mulige muslimske ekstremister.

Retningslinjerne for Kratos fastslår, at hovedet eller de nedre regioner af en mistænkt selvmordsbomber skal være målet, i modsætning til den sædvanlige praksis med at sigte på torsoen, der ellers udgør det største mål, fordi et pletskud i torsoen ville kunne detonere et bombebælte. I tilgift blev det understreget at det er vigtigt at skyde mod hovedet, og uden forvarsel, da selvmordsbomberne med stor sandsynlighed ville detonere deres udstyr, hvis de fik mistanke om, at de var blevet genkendt.

Der er en heftig debat i UK om, hvorvidt politiet skal være bevæbnet eller ej, men trods regeringens tro på, at betjentene ikke rutinemæssigt skal være bevæbnet, da patruljerer bevæbnede betjente i Manchester, Nottingham og London dagligt, men de fleste betjente i de byer er stadig ubevæbnede.
Da flere og flere muslimer bosætter sig i UK kan vi forvente at de kriminelle bliver mere voldelige og får flere våben. Jeg skrev dette, ikke på grund af en eller anden misforstået stereotypi om muslimer, men snarere fordi muslimerne udgør langt den største procentdel af de indsatte i næsten alle europæiske lande, langt mere end deres antal i befolkningerne berettiger til. I det mest sikre fængsel i UK, udgør muslimerne 33% af de indsatte, trods det at de kun udgør 3% af befolkningen.

Som jeg skrev i min artikel, Hvor mange muslimer er der i fængslerne? (se også denne artikel på synopsis) så har personalet i det mest sikre fængsel i UK svært ved at håndtere muslimer, der er blandt de farligste og de mest kriminelle i UK. Problemet er, at Storbritannien ikke har en Gitmo, hvor de farlige muslimer kan forvares. Hører du efter Obama?

Apropos, her kommer en lille vittighed om, hvordan man kan klare en eksamen hos London Police Firearm:

En mand ønskede at blive ansat hos Londons Met's Våbensektion og blev derfor interviewet.

Politichefen der stod for interviewet sagde: "Dine kvalifikationer ser fine ud, men der er også en holdnings egnethedsprøve som du skal gennemgå før du kan blive godkendt."

Så skubbede han en tjenestepistol hen over bordet og sagde: Tag denne pistol og gå ud og skyd tyve illegale indvandrere, seks narkohandlere og tres muslimske ekstremister, - og en kanin."

"En kanin, hvorfor dog en kanin?"

"Perfekt indstilling," sagde politichefen. "Hvornår kan du begynde?"

Læg mærke til at dette er en vittighed - gå derfor ikke ud og skyd illegale indvandrere, narkohandlere eller muslimske ekstremister - det er et job som vor udøvende myndighed skal klare.

Artikel fra plancksconstant.org

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails