torsdag den 11. februar 2010

Skandaløs optræden af muslimske studerende

Muslimske college elever er som dyr

I en tidligere artikel (Kan læses her på synopsis)skrev jeg at det ikke er ekstremister der udgør den største fare for vort land, men de såkaldt moderate muslimer. Hvis vi lader flere muslimer komme ind da vil vi langsomt miste alt det gør Amerika til Amerika, fordi alt krænker dem og de kræver at vi tilpasser os deres troslære. Det er ikke fordi de fysisk er farlige - men det er fordi de kulturelt er destruktive.

Her følger et eksempel på hvordan muslimske studerende opfører sig i vort land:

Love of the Land Blog, 12 arresteret for at afbryde den israelske ambassadør

Israeli Ambassador Michael OrenOrange County Register 8. februar 2010.

Tolv personer blev arresteret denne aften under en tumultisk forelæsning på UC Irvine hvor den israelske ambassadør Michael Owen var kommet for at tale om U.S.-Israel forholdet. Oren blev afbrudt 10 gange mens han forsøgte at holde sin tale foran 500 mennesker ved UCI Student Center, hvor der var omfattende sikkerhedsforanstaltninger. Oren holdt en 20 minutters pause efter at være blevet afbrudt 4 gange, bad om at der blev vist lidt gæstfrihed og genoptog derpå sin tale, kun for at blive afbrudt igen af unge mænd der råbte ad ham hvert femte minut. Mange medlemmer af publikum klappede også af Oren.


Prøv at se videon for selv at se, hvordan disse dyr afbrød forelæsningen. Sådan er det når vi kun har mindre end 1% muslimer i dette land. Hvis vi når det punkt, hvor de udgør 5% eller flere i landet så vil livet som vi kender være forbi. Frankrig er allerede et islamisk-besat land, hvor flertallet af muslimer der er født i Frankrig ikke engang kan tale fransk.


artikel fra plancksconstant.org

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails