søndag den 7. februar 2010

Ruslands kommende kollaps

Ruslands kommende kollaps

Jeg var 11 år gammel (18.11.56) da den sovjetiske premierminister Nikita Krushchev truede USA med ordene: "Vi vil begrave Jer!" Jeg kan huske min fader lo over absurditeten i ordene, "Jeg har boet i Rusland - de har jo ikke nok skovle."

I 1998 kom den russiske akademiker Igor Panarin med en lignende, helt ude i skoven, forudsigelse om at USA ville kollapse og blive til mindre betydningsfulde stater i sommeren 2009.

Ved juletid, 2008, reviderede han sin 'profeti' til en ny dato: Sommeren 2010.

Hvad skulle så afstedkomme dette kollaps? Masse indvandring, økonomisk nedtur, og moralsk degradering.

Hvor tåbeligt, din ynkelige mand. Lad os tage punkterne fra en ende af.

Masse indvandring

Det er en kendsgerning af masseindvandring har været motoren i Amerikas succes i de sidste mange årtier, mens økonomierne i Europa og Asien stagnerede. Vi er i en økonomisk krise lige nu, fordi lånemarkedet kollapsede. Det blev igangsat af anti-indvandrings hysteriet. Misforstå mig ikke, den venstreorienterede - lån-penge-til-den fattige- politik ville med tiden have fået boblen til at briste. Vi begyndte at angribe arbejdsgiverne der ansatte illegale og begyndte at slå ned på de illegale immigranter uden at have dokumentationen på plads for at give dem lov til at komme og arbejde lovligt, og således har vi jaget en million eller mere ud af landet.

Som jeg skrev i Ved at smide immigranterne ud, igangsattes vor finansielle krise:

Min personlige erfaring er at hundrede tusinder af mine kunder flygtede tilbage til Mexico, mens pogromen rettet mod ulovlig indvandring var i gang. Jeg tvivler ikke på, at der var mere end en million immigranter der pludselig ikke længere kunne betale deres lån eller husleje (og derfor kunne husværterne ikke fortsætte med at betale deres lån).

Disse immigranter var der så ikke for at købe købmandsvarerne, tøj, biler og TV-apparater. Hus-krisen kunne være udsat i adskillige år, og hvem ved så, måske ville der være tilbagebetalt tilstrækkeligt af de nødlidende lån, hvis vi dog blot var begyndt at dokumentere at disse fremmede var et gode fremfor at deportere dem eller tvinge dem til at rejse.
Jeg vil forslå kammerat Panarin ser lidt på hvad der er der plager Rusland: Nedgang i befolkningstallet, med en økonomi i laser. Rusland har færre mennesker end det havde i 1986. Under den samme periode i USA, er befolkningstallet steget med 70 millioner, næsten udelukkende på grund af indvandring. Beviset på dette er at fødselsraten i USA er 2.05 barn per kvinde, knapt et niveau der ville kunne opretholde befolkningstallet intakt. På grund af masseindvandring vokser befolkningstallet i USA, som et af de højeste i den industrialiserede verden.

På grund af masseindvandring har vi været økonomisk meget udsat siden 1986. Vi havde ikke problemerne før vi begyndte at te os tossede over indvandringen.

Økonomisk nedtur

Man kan skære Amerikas produktion af varer og serviceydelser ned til det halve (fra 14.2 billioner dollars) og dog ville man alligevel være et dusin gange større end Rusland.

Moralsk degradering

Øl fisse og hornmusik. Fås det bedre? Vor moralsk korrupte fodboldverden kan slå enhver russisk pendant.
beer and boobs


Her følger en tidligere udsendt morsomhed, netop fordi den er så apropos:

På militærakademiet i Rusland giver en general forelæsning om "Mulige problemer og militærstrategien." Ved afslutningen på konferencen spørger han forsamlingen om der er nogle spørgsmål.

En offficer rejser sig og spørger: "Ifølge dem, er der ingen tvivl om at der vil komme en Tredje Verdenskrig, og at Rusland bør deltage?"

Generalen svarer bekræftende på begge spørgsmål. ¨

Officeren spørger derpå: "Hvem er så fjenden?"

Generalen: "Alle indikationer peger på Kina."

Forsamlingen er i chok. En anden officer spørger: "General vi er kun blot 150 millioner mod 1,5 milliard kinesere, kan vi vinde med sådanne odds mod os?"

Generalen: "I moderne krigsførelse er det ikke kvantiteten men kvaliteten der gælder. For eksempel, i Mellemøsten, har vi kunnet se, nu i adskillige krige, hvordan 5 millioner jøder har kæmpet mod 300 millioner arabere, og jøderne har altid vundet."

Efter en lille pause tøver officeren og spørger så ".... Hr. General, har vi nok jøder i landet?"

Der var engang da det Russiske Imperium havde den største jødiske befolkning i verden. Nu er der flere jøder i Miami (535000) end i hele Rusland (500000). Da Rusland havde masser af jøder, modtog det masser af Nobelpriser. (ud af 16 russiske Nobel vindere er 10 jøder) (se denne artikel på synopsis) Det Rusland har brug for er jøder og ikke-muslimske indvandrere - altså masseindvandring.

Det er ikke Amerika der er på vej til at kollapse, men Rusland.

Note

WSJ, Som om tilstandene ikke var slemme nok i sig selv, så forudsiger en russisk professor afslutningen på USA.

"Der er vel 45-55% chance lige nu for at disintegrationen vil indtræffe," siger han. "Man kan måske glæde sig i den proces," siger han med et pokerfjæs. "Men hvis vi nu skal tale alvorligt, så er det altså ikke det bedste scenario -- for Rusland." Skønt Rusland ville blive mere magtfuld på verdensscenen, siger han at landets økonomi ville lide under det fordi man for tiden er meget afhængig af dollaren og af handel med USA. Hr. Panarin siger med bestemthed, at masseindvandring, økonomisk nedtur og moralsk degradering til være med til at igangsætte en borgerkrig til næste efterår og at dollaren vil falde i værdi. Henimod slutningen af juni 2010, eller tidligt juli, vil USA bryde sammen i seks dele - med Alaska der vender tilbage til russisk kontrol.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails