søndag den 28. februar 2010

Visitationszoner - hjælper det?

Visitationszoner hjælper

SOHO rapist

Som sædvanligt når det rette antal af sorte og hispanics stoppes og undersøges (visitationer) kravler nogle venstreorienterede grupper frem fra deres skjul og beklager, at minoriteterne behandles uretfærdigt ved at de er i fokusgruppen. New Yorks Politi har netop frigivet data der viser at 575304 personer - 87% af dem sorte eller latino - blev standset og udspurgt af byens politibetjente i 2009, hvilket resulterede i mere end 35000 arrestationer, næsten 36000 tiltaler, og at 7612 våben blev konfiskeret.

Næsten 57% af de som blev standset blev kropsvisiteret.

Det som ikke er nævnt i rapporten er procentsatsen af sorte og hispanics der blev arresteret. Hvis de er i det rette størrelsesforhold, det vil sige, hvis 87% af de som blev arresteret er sorte og hispanic, så kan jeg ikke se hvorfor nogen dog skulle klage. Om noget, den kendsgerning at der så er titusinder færre kriminelle på gaderne, ja så er det vel ikke så galt med flere visitationsindsatser. Hvis du kan betjene en lommeregner da blev cirka mellem 10 ud af 50 af de kropsvisiterede enten arresteret, eller fik en bøde. Sig mig nu sandheden; hvis politiet havde fat i mere end 50 hvide, så ville de være heldige hvis de blandt dem fandt en eller to der var værd at arrestere eller idømme bøde.

At dette program er en succes kan ikke diskuteres. Kriminaliteten er gået ned samtidig med at antallet af undersøgelser er steget. Jeg vil fortælle dig, hvem der på uretfærdig vis rammes: Ofrene for sorte og hispanics forbrydelser. Så længe minoriteterne fortsætter med at begå flertallet af forbrydelser i uforholdsmæssig størrelse i forhold til befolkningen, så fortjener de at blive standset endnu flere gange og kropsvisiteret indtil antallet går ned. Når hvide så er de fleste der begår kriminalitet, så vil jeg være den første til at kræve at politiet kropsvisiterer hvide.

Som jeg skrev i min artikel, Black Profiling is a necessary and good thing:(At kropsvisitere sorte er nødvendigt og godt.)

Hvis vi ser på alle statistikker, voldtægter, indbrud, og så videre, så kan vi konkludere at ved at standse flere sorte vil resultatet være, at vi får fat på flere kriminelle. Hvor skørt det end lyder, da ville ordenshåndhævdelsen blive bedre og de sorte selv være mere sikre hvis udelukkende sorte blev undersøgt. Trods dette tilsyneladende racistiske resultat, så er det almindelig hovedregning. Retfærdigheden bør være farveblind, men det er kriminalitet ikke. Hvis derfor Al Sharpton eller Jesse Jackson og de andre medieludere har et problem med det så bør det ikke være rettet mod politibetjentene men snarere mod beregningerne.

Jeg bør nævne at andre større byer har lignende gode erfaringer i at opsøge og indføre visitationsprogrammer. Men mange byer er blevet voldsomt kritiseret på grund af dette, hvor politibetjente er optrænet til at holde øje med en opførsel, der kunne antyde at nogen måske er i besiddelse af et ulovligt skydevåben. Ved du hvad hovedkritikken går ud på? En sådan opførsel der kunne antyde noget suspekt rettes også mod afro-amerikanere. Klagen går ikke på, at der er for mange sorte der uretmæssigt bliver standset, men at der er for mange der vil blive arresteret! Elendigt argument.

Måden at vinde denne debat på, Al Sharpton, er at vise at politiet vil arrestere flere mennesker og konfiskere flere våben, hvis flere hvide, end sorte blev standset. Har du styr på de statistikker, Al?

Har du forresten lagt mærke til tegningen her i artiklen? Det er SOHO voldtægtsmanden. Hvor mange hvide mennesker skal politiet standse for hver sort person bare for at være sikker på at vi er politiske korrekte? Alle der læser om voldtægter, røverier, mord og voldelige overfald i den daglige avis vil lægge mærke til at flertallet tilsyneladende er mennesker med en særlig overbevisning. Ville det derfor være retfærdigt, eller måske endda påkrævet, at politiet benytte deres ressourcer til at standse flere hvide mennesker blot for at deres rapporter kan vise at de behandler alle lige, altså for at være retfærdig? Giver det overhovedet nogen mening?

Noter

New York Daily News, Gruppe ønsker at Cuomo skal undersøge NYPD for racemæssig baseret stop- og kropsvisiteringer, fordi antallet er steget.

En gruppe af sorte politifolk bad Statsanklageren Andrew Cuomo om at undersøge racemæssig begrundet kropsvisitationer hos NYPD.

"Vi tror at antallet retfærdiggør hans intervention, sagde Noel Leader, en af grundlæggerne af '100 Sorte i Politiet der er bekymrede' ved en nyhedskonference foran One Police Plaza på Manhattan....

Politikommissær Paul Broene forsvarede politiet, som han sagde havde været med til at fjerne 7612 våben fra gaderne i 2009.

"Standsningerne er en livreddende praksis i de kvarterer der oplever mest kriminalitet, og det er den delvise årsag til at den rekordlave mordrate sidste år," sagde han.

artikel fra plancksconstant.org

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails