mandag den 8. november 2010

Energiskatten er død - Hurra!

Ding Dong ‘Cap and Trade’ er død

Greg Gutfeld

Blot en dag efter Republikanerne vandt stort løb præsident Obama skrigende bort fra "cap and trade (handel med CO2kvoter)programmet som var det luder med herpes.

Husk at dette var hans løsning på den globale opvarmning: Begræns kuldioxidudledningerne ved at forhøje priserne på elektricitet og benzin, og dermed tvinge os til at bruge mindre.

Nuvel, det er nu mere dødt end nerverne i Nancy Pelosi's ansigt.

th-918

Således siger Obama:

“Cap-and-trade var blot en ud af mange tilgange til problemet. Det var en del af kuren. Jeg vil se nærmere på andre metoder til behandling af dette problem.

Og med det skylder vi det amerikanske folk en gevaldig stor tak.

Ved at gå til stemmeurnerne og trække sig længere bort fra Obamas kontrolshow har de - faktisk - blokeret for den største skatteforhøjelse i historien.

Dette er hvad cap and trade går ud på: De højere priser ville kunne ses på vor elektricitetsregning, på benzinstationeren og i alt andet vi køber. Ifølge Heritage Foundation ville det koste vor økonomi 161 milliarder dollars i 2020 - eller 1871 dollars per famile på 4. I 2035 ville tallet være oppe på 6800 dollars.

Forstå dette: Ifølge Wall Street Journal, da fremsatte Republikanerne i løbet af de få dage loven blev debatteret i House Energy Committee, undtagelser for at suspendere programmet hvis benzinprisen nåede 5 dollars pr. gallon, elektricitetsprise steg med 10%; og hvis arbejdsløsheden ramt1 15%.

Demokraterne afviste det på det barskeste.

Åh ja, denne samarbejdets ånd.

Hvilket ville betyde: Cap and trade ville være blevet vedtaget - indtil den amerikanske offentlighed netop gjorde kvalm over sundhedsreformen. Obama forbrugte så megen kapital og god vilje på den kamp, at det kostede ham midtvejsvalget, og den værste lovgivning på jorden.

Uden noget reelt oppositionsparti til stede, var det folkets viften med skilte iført trekantede hatte (som i Revolutionstiden) der gjorde udslaget.

Må Gud velsigne dem.

Og hvis du ikke er enig med mig, så er du racist, og en homofobisk 'trekanthader'

Greg Gutfeld Greg Gutfeld

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails