torsdag den 4. november 2010

Muslimer vil sige hvad som helst

Muslimer vil sige hvad som helst

Bernie Planck
I min artikel er Muhammad nævnt ved navn i den Hebraiske Bibel, (her på synopsis) viste jeg, hvor absurd det er at tro at Muhammad er nævnt ved navn i Højsangens Bog, på grund af at det hebraiske ord nydelse næsten lyder som det arabiske navn Muhammad.

I stedet for stille og roligt at indrømme nederlaget og trække sig tilbage efterlod Shahzeb en kommentar hvor han insisterer på, at hvis jøderne ikke havde ændret i teksten "da ville der overhovedet ingen diskussion være opstået om hvilken bog der stammer fra Allah eller hvad det sande budskab er."

Hvor er det dog forbavsende som muslimerne er desperate efter at give Muhammad autencitet som den sidste Profet i en lang række af profeter i Toraen, at de er så villige til at "finde" hans navn i et erotisk skrift, hvor bryster og lår lovprises og begæres. Har de da ingen skam?

Jeg er yderst forbavset over at muslimerne endnu ikke har påstået at selv de gamle grækere troede på Muhammads komme. I fotoet kan vi se en statue af den mytologiske satyr Pan, der benytter en ged til sex. Men ville det ikke være for langt ude for en muslim at påstå at det er Muhammad der dusker geden, ikke en skabning ved navn Pan? Trods alt, er Pan blevet beskrevet som strålende og med et sundt udseende, og har netop ikke islamiske eksegeetikere allerede fortalt os at Muhammad var strålende og med et rødmosset udseende. (1)

Pan with a goat, statue from Villa dei Papiri, Herculaneum.

Pan med en ged, statue fra Villa dei Papiri, Herculaneum.
Photo Credit: Wikipedia

Da Islam umuliggør det for en muslim at have sex, medmindre de er gift, da er sex med geder et yndet tidsfordriv hos hornede muslimer. Fik du den, hornet, ligesom Pan? Se min artikel om Saudiarabien der afholder sin første "smukkeste ged" konkurrence.

Lad os aftale noget Shahzeb: Fortæl mig at du tror det er Muhammad der optræder i den statue, og jeg skal villigt godtage det - jovist, jeg tror grækerne virkelig forudså Muhammads komme med den statue.

Dette minder mig om en gammel muslimsk vittighed:

Mullah Nasruddin og Rabbi Moishe rejste gennem ørkenen.

Det var så frygteligt varm at luften sitrede. I det fjerne s¨å det noget sort på jorden.

Rabbi Moishe sagde, "Det er en grib"

Mullah Nasruddin sagde, "Nej, det er en ged."

Mens de kom nærmere fortsatte diskussionen om hvad det var. Rabbi Moishe kastede en sten mod det. Vingerne flaprede og tingen lettede.

"Der kan du se!" sagde Rabbi Moishe. "Jeg sagde jo det var en grib."

"Det beviser absolut ingenting," svarede Mullah Nasruddin. "Det kunne være en ged med vinger."

Ser du, i stedet for at indrømme de tager fejl vil muslimer sige hvad som helst.


Note

Imam Reza (A.S.) Network, Den Hellige Profet Muhammad (S.A.W). Forudsagt i Bibelen

Ordet "hvid/strålende" betyder ikke noget åndløst, morbidt eller dødeligt som dødens hvide farve. Det står snarere for klarhed, stråleglans, smukt udseende og sundt helbred.

Ordet "rødmosset" betyder "at vise blodet (i ansigtet) det vil sige at rødme: Blive rød. Kombinationen af begge disse ord, altså "hvid og rødlig" skildrer en kommende person der er sund, stærk smuk og afklaret. Det afspejler fuldkommentt de præcise egenskaber hos Islams Profet.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails