onsdag den 10. november 2010

Sharia i England

Sharia i UK

Jamie Glazov

Jamie Glazov er Frontpage Magazine's redaktør. Han har en Ph.D. i historie med Rusland, U.S. og canadisk udenrigspolitik som speciale. Han er forfatter til Canadian Policy Toward Khrushchev’s Soviet Union og er medredaktør (med David Horowitz) til The Hate America Left. Han redigerede og skrev introduktionen til David Horowitz’s Left Illusions. Hans nye bog er United in Hate: The Left's Romance with Tyranny and Terror. Email him at jamieglazov11@gmail.com.

Frontpage Interview’s gæst i dag er Pamela Geller, grundlægger, redaktør og udgiver af den populære og prisvindende webblog Atlas.Shrugs.com. Hun har fået ros for sine interviews med internationalt velkendte personligheder, herunder John Bolton, Geert Wilders, Bat Ye'or, Natahn Sharansky og mange andre. Hendes lederartikler er blevet udgivet i Washington Times, The American Thinker, Israel Natioal News, Frontpage Magazine, World Net Daily og New Media Journal, blandt mange andre publikationer. Hun er medforfatter (med Robert Spencer) til The Post-American Presidency: The Obama Administration’s War on America.

FP: Pamela Geller, velkommen til Interview. Jeg vil gerne tale med dig om din præcise forudsigelse vedrørende London forstaden der er ved at blive en islamisk republik. Hvad foregår der?

Geller: Tak Jamie. Som jeg forudså på mit website Atlas Shrugs, er en modbydelig overherredømme islamisk person, Lutfur Rahman, blevet valgt som bydelsborgmester i London kvarteret Tower Hamlets. Denne stilling har han opnået gennem omfattende stemmesvindel - for er det ikke sådan de altid får deres vilje?

FP: Sådan kan det se ud i dette tilfælde, jo. Towers Hamlets er den fattigste bydel i hele Storbritannien, ikke sandt?

Geller: Netop Jamie. Ikke desto mindre vil Rahman som borgmester for Tower Hamlet have kontrol over et milliard-dollars stort budget.

Husk at Rahman er en overherredømme islamist med forbindelser til jihad grupper. Læg mærke til, Jamie, at han tidligere er blevet smidt ud af Labour Party, på grund af disse foruroligende forbindelser. Han blev valgt som en uafhængig kandidat.

The Telegraph's fremragende undersøgende journalist Andrew Gilligan har blotlagt det han kalder Rahman's "yderst problematiske to år som leder af byrådet, indtil han blev fjernet fra posten for seks måneder siden." Gilligan redegør for, at efter Rahman "sikrede sig ledelsen med hjælp af IFE, da blev millioner af pund kanaliseret til frontorganisationer for IFE,. En mand med tætte forbindelser til IFE blev udnævnt som ordførende lederassistent for rådet, trods det at han var helt og aldeles ukvalificeret og den hvide, verdslige ordførende direktør blev tvunget bort. Forskellige bestræbelser blev igangsat for at 'islamisere' bydelen. Ekstremistisk litteratur blev placeret på Tower Hamlet's offentlige biblioteker." Og dette valg har gjort forholdene endnu værre. Den islamiske maskine gik i overdrive og bedrog hele systemet.

FP: Hvordan kunne det gå til?

Geller: Jamie, Tower Hamlets skiftede fra et konventionelt ledelsessystem til en slags borgmesterledelse i år, efter en succesrig kampagne der gik ind for denne forandring var blevet ført af en islamisk overherredømme organisation kendt som Islamic Forum of Europe.

I overensstemmelse med de lokale vedtægter kan blot 5% af vælgerkorpset kræve at et lokal råd skal lave systemet om. Derfor, tidligt i 2010 begyndte Abjol Miah, en muslim tilknyttet IFE at indsamle underskrifter for en sådan anmodning - og i Tower Hamlet, der kun har cirka en tredjedel muslimer var de 99,3% der skrev under på Miah's anmodning muslimer.

Og et stort antal af disse var det rene svindel. Myndighederne opdagede at næsten halvdelen af underskrifterne var ugyldige. Miah indleverede mange sider fyldt med navne og adresser der alle var skrevet med den samme håndskrift - på en anmodning der jo skulle have været skrevet under at tusinder af individer. Endnu mere utroligt, da var 5005 af navnene på mennesker,hvis navne slet ikke fandtes i vælgerregistreringerne.

Men dhimmi domstolen gav sig alligevel, og indvilligede i anmodningen.

FP: Det er dog utroligt. Hvorfor ville de gerne have denne ændring?

Geller: En leder af IFE, Abu Talha, sagde om det nye system dette til en reporter der arbejdede skjult: "Borgmesteren vil få meget mere kontrol. Det er derfor vi har brug for nogen, en af vore brødre, på pladsen. Det vil vi få."

Og det fik de.

FP: Hvad kommer dette til at betyde for Tower Hamlets og Storbritannien?

Geller: Det betyder Sharia i Storbritannien og valget af Lutfur Rhaman er et væsentligt skridt i den retning. IFE siger at deres mål er at "forandre samfundets infrastruktur, dets institutioner, dets kultur, den politiske orden og dens tro...fra uvidenhed til islam."

Selv den måde de fik Rahman valgt på giver mindelser om livet i en Sharia stat. The Telegraph rapporterede at Lutfur Rahmans tilhængere flokkedes omkring valgstederne i hele bydelen, generede muslimske kvinder, hvis de var iført det som de islamiske overherredømmetilhængere mente var "uklædelig klædedragt." En ledende person fra Labour Party i Tower Hamlets sagde, efter at Rahman var blevet valgt, at Tower Hamlets "virkelig er Storbritanniens Islamiske Republik nu."

I mit interview i New York Times gentog jeg hvad jeg havde sagt og troet i et stykke tid - at det første land der vil blive islamisk i Europa vil være United Kingdom. Denne forfærdelige valgsejr bekræfter blot min forudsigelse,.

FP: Tror du mange i Storbritannien er klar over konsekvenserne ved dette valg?

Geller: Det håber jeg virkelig, Jamie. Men husk på at ifølge medierne og den politiske elite, så er det English Defence League der er det ægte problem som England står overfor i dag. Den smædekampagne med det formål at knuse EDL, som medierne og den politiske elite fører mod EDL (som i kontrast til mediemyten udgøres af jøder, kristne, sorte, hinduer, sikkher mv.), er faktisk utroligt da EDL står helt alene i kampen mod islamisk overherredømme og imperialisme, hvilket egentlig er latterligt hvis ikke det var fordi det er så tragisk.

Adskillelsen af moske og stat kræver årvågenhed. Man behøver blot at se på det nuværende verdenskort og de historiske beviser for at se hvad der er ved at ske, når man står overfor den forstærkede selvhævdelse fra islamiske grupper, og de opnår mere politisk magt. Mellemøsten var engang en kristen region, og se hvordan de muslimske lande undertrykker kristne der nu.

Vi kan ikke ignorerer Islamiseringen af Europa. Vi kan ikke ignorere den kedsgerning at der er 'ingen adgang' zoner for poltiet i Frankrig, og i England. Der er endda områder hvor brandvæsent ikke får lov at komme ind. Hvis de gør det, så er det ofte for at lokke dem i baghold. Og der er områder i Europa, hvor den lov der hersker er Sharia.

FP: Hvad er det så vi har med at gøre her? Hvad kan vi forvente, hvis vi ser på hvad Storbritannien måske vil være om 10 til 20 år?

Geller: Jeg ser på Europa og er bekymret. Briterne har allerede introduceret Sharia lov i deres lovsystem. Igen vil du kunne sige, "Hvad galt er der i det?" Den kendsgerning at velfærdsydelserne i U.K. kan gå til mange hustruer. Hvis du har flere hustruer får de flere ydelser. Hvorfor dog opmuntre til polygami? Og ytringsfriheden er i fare. Religiøs frihed under Sharia eksisterer ikke.

I dag kan det måske lyde meget fremmedartet, men englænderne vil en dag vågne, og de vil ikke kunne genkende deres eget land. Valget af Lutfur Rahman er et tragisk skridt mod den dag.

FP: Pamela Geller, tak for din deltagelse her i Frontpage Interview.

Jamie GlazovJamie Glazov

http://frontpagemag.com/2010/10/25/sharia-in-the-uk/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails