søndag den 14. november 2010

Om jøder, ikke-jøder, aber og had

Ikke-jøden er i sammenligning med jøden som at sammenligne en abe og et menneske

Bernie Planck

Koranen er uden for al diskussion det meste hadfyldte værk i verden. For at undskylde det voldelige had mod de vantro i Koranen benægter muslimerne først at sådanne passager eksisterer. Når Sura og vers citeres påstår muslimen at læseren oversætter forkert. Når adskillige oversættelser fra respekterede islamiske lærde peger på den samme udlægning af teksten siger muslimen at man ikke har taget sammenhængen i betragtning. Når sammenhængen derpå redegøres, retfærdiggør muslimen Koranens forhånelse og ønske om at den beskidte kaffir skal underlægge sig ved at pege på voldelige vers i Toraen.

Men der er en stor forskel. Toraen henviser blot til oldgammel historie, såsom da israelitterne nedslagtede amalekitterne, og der er ingen krav om, at den moderne jøde skal gøre det samme. Koranen henviser ikke til gamle krige, den giver opskriften på nye. Toraen er en historie om tidligere erobringer og underkastelser, Koranen er en militær håndbog der opmuntrer nutidens muslimer til at gå i gang med nye erobringer og underkastelser.

Når de præsenteres for disse kendsgerningen, at jøderne ikke forhåner og foragter ikke-jøder, da bliver muslimen nødt til at fabrikere eller gentage gamle forestillinger.

Her følger en forestilling, der hævder at skulle vise, hvorledes jøderne har det med 'hedninge':

  • "Skønt ikke-jøden har den samme kropsstruktur som jøden, da er de i sammenligning med jøden som at ligestille en abe med et menneske." Schene luchoth haberith p. 250 b

jews are so despicable

Det er da noget særdeles frygteligt at sige om ikke-jøderne. Der er dog to problemer: Det første: Schene luchoth haberith siderne er individuelt nummerede, der er hverken en del a eller del b på side 250. For det andet: På side 250 kan man ikke finde en sådan sammenligning af jøder og ikke-jøder. Det er helt og aldeles og uomtvisteligt noget man har fundet på.

Se det i øjnene, Ahmed, Islam og Islam alene af alle religioner på denne Jord er den mest hadfyldte, voldelige, barbariske, vilde, brutale, utilgivende, kvindefjendske, pædofile og hykleriske. Og så er jeg ikke engang gået i gang med de slemme dele af Islam.

Men dette minder mig om Muhammads holdning til kærlighed:

  • "Ved alle Profeterne og alt hvad der er helligt, der er intet mere behageligt for Allah, end at se en muslim ligge i en henført omfavnelse med en ged. Ikke hvilken som helst ged, men en der dufter af myrra og pragtfulde okideer. Et sådant leje er den største af alle belønninger, der overgår al glæde." Abu Planck Hadiths 24:7.
(Hvis en læser skulle komme i tvivl om der findes Abu Planck Hadiths 24:7 skal jeg for den gode orden skyld nævne at det gør der ikke. Verset er opfundet af artikelskriveren Bernie Planck, idet han mener han er i ligeså god ret til at komme med urigtige påstande som de muslimer der hævder Toraen indeholder vers der udtrykker voldsom foragt for ikke-jøder. (synopsis-olsen kommentar) ).

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails