tirsdag den 16. april 2013

Bevidst skjulen at antallet af mennesker falder

Befolkningstilvækst eller nedgang? Mediernes uvidenhed


Selwyn Duke

Det liberale ikon Daniel Moynihan sagde engang, “Du har ret til dine egne meninger, men du har ikke ret til dine egne kendsgerninger.” Men det var årtier siden, og i dag er endnu flere venstreorienterede gået fra forvirring til bedrag, og tror de har ret til deres egen fiktion.

Et godt eksempel er naturfilmmageren David Attenborough der her for nylig beklagede sig over, at mennesket er en plage for vor plandet. Han advarer om at den stigende befolkning vil gøre at vi forbruger verdens ressourcer som en solformørkende sværm af high-tech gæshopper. Således skriver The Telegraph:

"Vi er en pest på Jorden. Det vil komme til at gå helt galt i løbet af de næste 50 år eller deromkring. Det er ikke blot klimaforandring; det er over det hele, steder hvor der kan dyrkes afgrøder til den enorme horde. Enten begrænser vi vort befolkningstal eller naturens verden vil gøre det for os, og det er det naturens verden er i færd med for os lige nu´.” fortalte han (Attenborough) Radios Times.

Hvis det at udtrykke sig kortfattet er ikke kun klogskabens sjæl, men også bedragets, ja så har vi en vinder her. Fire sætninger, fire falske forudsætninger/fejl -- et par af dem er godt nok noget svage. Der er den gamle venstreorienterede Malthus sultteori, der synes at have flere liv end en kat, der er den menneskeskabte ide og menneskeforårsaget klimaforandring, der er det som logisk må følge ud af disse formodninger, at mennesker er en “plage” (nuvel nogle er). Men så er der det som blot er direkte forkert; at verdens befolkning eksploderer.

Sandheden er præcis det modsatte: I horisonten lurer en befolkningsnedgang, et fænomen man har været opmræksom på længe og som forklares fremragende i dokumentarfilmen “Demographic Winter.” Dette kan forekommer at være mod alt det vi ellers har troet på, da vi jo er opvokset med mareridt om Soylent Green, men “befolkningsbomben” og skrækscenarierne er altså bedstefars alarmklokke. Her følger så kendsgerningerne:
http://www.youtube.com/watch?v=lZeyYIsGdAA

·   Fertilitetsraterne er faldet til under opretholdelsesniveauet (2,1 barn per par) i flere end 70 lande over hele verden.
·   Europa's befolkningstal skrumper ind hurtigt, med en gennemsnitsfertilitetsrate på 1,38; i Norditalien og visse regioner i Spanien er det lavere end 1.0.
·   65 årige er nu flere end 14 årige i Europa, men mens 80% af hjem i USA havde børn for 100 år siden, er det tal faldet til 32% i dag.
·   Ruslands befolkning falder med cirka 1 million om året, trods regeringens indsatser for at opmuntre til større frugtbarhed -- såsom at betale borgerne 9000 dollars per barn. “Om 40 år, vil verdens største land, arealmæssigt, blot have 100 millioner indbyggere i stedet for de 142 millioner man har i dag,” skriver Der Spiegel.
·   Fertilitetsraterne er under opretholdelsesniveauet selv i lande vi ikke forventer det i, såsom muslimske nationer som Tunesien, Qatar, Iran, Uzbekistan, Algeriet og Libanon for blot at nævne en håndfuld. Mexicos rate 2,27 er stadig over opretholdelsesniveauet, men har været i et kraftigt fald i de seneste år, og vil fortsætte med det. Og My Big Fat Greek Wedding er en stor fed græsk myte. Grækenland kan lige skrabe 1,39 barn sammen per kvinde. Den laveste fertilitetsrate i verden er i Singapore med 0,78.

Selvfølgelig vil verdens befolkning forsætte med at blive større i et stykke tid, men i en langt langt svare hastighed, men denne tendens vil vende sådan cirka midt i århundredet. Ydermere er dette noget professionelle demografer har vidst længe.

Hvorfor ved de førende medier, akademiet, politikerne og diverse kendte det så ikke? Nogle gør selvfølgelig og lyver blot. Ligesom aktivisterne der forstår at folkeviljen til at forbyd AR.15 vil fordufte, hvis folket vidste at det ikke var et maskingevær, så indser visse befolkningsnidkære at deres menneskefjendske agenda vil falde sammen, hvis folket fik øje på den demografiske virkelighed. Andre er imidlertid som feministerne der stadig i 1990’erne beklagede sig over samfundets påståede ødelæggelse af teenagepigers selværd og som betød at de præsterede dårligere i gymnasiet, selvom det ikke var tilfældet. En dag senere og med nogle få hjerneceller færre, så er deres uvidenhed avlet af en ligegyldighed overfor sandheden der frarøver alle incitamentet til at lede efter den.

Ikke desto mindre er det slående at førende mediepublikationer såsom The Telegraph kan trykke noget så gevaldig sluddet, og så bevare blot en smule troværdighed. De eneste gode nyheder er at liberale journalistytper ofte har den laveste fertilitetsrate af alle.

For de som vil befinde sig i fremtiden vil nedgangen i demografien give udfordringer.

Demografen Philip Longman -- husk en venstresnoet - skrev om dette i sin bog, Den Tomme Vugge: Hvordan faldende fødselstal truer verdens velstand og hvad vi skal gøre ved det; og den berømte økonom Adam Smith mindede os engang om: “Depressioner er forbundet med faldende befolkningstal.” Japan - civilisationen med gamle grånende mennesker er ved at erfare dette.

Så er der de kulturelle implikationer. De folk der var med til at sætte Vestens Civilisations fødsel i gang (de med europæisk baggrund) kæmper for at få født næste generation. Derfor er det, halli, halli hallo - Vesterlændinge vil forsvinde - og tage deres kultur med sig i graven.

Samtidig er vore medier fløjtende ligeglade med den tomme børnehave, man har glemt den truende nedgang i befolkningstallet.

Så kan du måske mene at den demografiske nedtur er noget godt, din mening kan også være at det er noget skidt. Men der er noget der ikke er mening, men kendsgerning: Det sker altså.

Kendsgerninger lader sig ikke påvirke af modetendenser.

Contact Selwyn Duke, follow him on Twitter or log on to SelwynDuke.com


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails