fredag den 19. april 2013

Her er årets Darwin Pris nomineredeDR. LAINA FARHAT-HOLZMAN                                                     

Min årlige Darwin Pris gives til mennesker der er så dumme at de ikke burde bidrage til menneskehedens genpulje. Der er rigtig mange kandidater i år.
o Somalia. Står øverst på listen over mislykkede stater, og et dødeligt sted for journalister -- og kvinder. I februar blev en journalist fængslet, ligesom kvinden der beklagede sig over at hun var blevet voldtaget af somaliske soldater. De er nu begge anklaget “for at fornærme regeringen.” En sådan regering burde ikke have en fremtid.


o Indien, fortsætter med at få verdenspressen skrækopmærksomhed for landets onde traditionelle værdier. Først er der det traditionelle had mod kvinder der har resulteret i at så mange pigebabyer aborteres i de fattigste regioner, at der er drengebørn i forholdet 100 til 85. (læs denne på synopsis) Man skulle tro at denne stupide praksis ville være straf i sig selv, at befolkningstallet ville falde, eller at manglen på piger ville gøre, at holdningen til et køns værdi ville blive ændret. I stedet deltager hadfyldte unge mænd i voldtægtsbander, og angriber piger så unge som 5 år.


Skønt intelligentsiaen i Indien har forbudt kastesystemet, så tror vor Darwin kandidat stadig på det. Bøller fra højere kaster voldtager lavere kasters kvinder uden straf. Det gør de, fordi de kan, og ved at de lokale myndigheder støtter dem.


Human Rights Watch (8. februar) har rapporteret at i Indien er seksuel misbrug af børn i uhyggelig grad almindeligt: Ved slægtninge hjemme, af folk i nabolaget, i skolen, og på børnehjem og over for handicappede. At melde sådanne voldtægter til politiet - de bliver afvist eller politiet går selv i gang med voldtægter. Politiet kontrollerer en voldtægtsanmelders sandfærdighed ved med fingrene at føle om vedkommende har bevaret sin jomfrudom.


Efter en rædselsvækkende voldtægt og mord på en ung kvinde på en bus blev offentlighedens vrede dog så stor at overtræderne er blevet dømt til døden. De vil ikke leve længe nok til at modtage den fine Darwin Pris.
 o Saudi Arabien. En saudisk gejstlig (3. februar) indrømmede at have voldtaget, tortureret og myrdet sin femårige datter med baggrund i at hun ikke har bevaret sin jomfruelighed. (læs denne på synopsis)  Dommerne i Saudiarabien idømte ham en bøde på 50000 dollars og ingen fængsel. Havde ofret været hans søn ville bøden have været dobbelt så stor. Ydermere kan en mand, under Sharia lov, ikke få en dødsstraf for at myrde enten hustru eller børn. Darwin ønsker ham kun sønner.


o Sydafrika. The Associated Press rapporterede den 8. februar at “i et land hvor 1 ud af fire kvinder voldtages, og hvor babyer få måneder gamle og 94 årige bedstemødre bliver seksuelt krænket da kræver borgerne handling, efter en teenager blev gruppevoldtaget, fik maven skåret op og efterladt død på en byggeplads.”


Darwinindstillingen har det fint her. I en undersøgelse udført af professor Rachel Jewkes i 2009 sagde 62% af de udspurgte drenge over 11 år, at de mente, at det at tvinge nogen til sex ikke var en voldshandling. En tredjedel sagde, at piger nyder at blive voldtaget. Hvad andet kan de mene når de har det ‘fine’ eksempel med præsident Jacob Zuma, der selv blev anklaget for voldtægten af den HIV-positive lesbiske datter til en nær ven i 2005. Zuma har sagt at voldtægten var “med samtykke” og at han tog et brusebad bagefter for at afværge risikoen for af få AIDS. Min Darwin Pris går til de som valgte ham.


o New Guinea. Medlemmer af et vagtkorps på Papua lynchede en 20 årig mor under anklage for “hekseri.” Mens hundreder af entusiastiske tilskuere så til blev hun tortureret, overhældt med benzin og sat ild til i en bunke affald. Politiet blev forhindret i at gribe ind. Vold mod de som anklages for trolddom er overalt der. Disse mennesker er ikke to generationer borte fra at have været hovedjægere og kannibaler; kvinder burde de holde sig langt borte fra.


o USA. Vi har også amerikanske kandidater til Darwin Prisen, mennesker der sænker intelligenskvotienten: Tidligere kongresmedlem Todd Akins, hvis mangel på opmærksomhed i biologitimen førte til hans udtalelser om “ægte voldtægt” og New Mexicos medlem af repræsentanternes hus Cathryn Brown der gik ind for at voldtagne kvinder der aborterer kunne fængsles for “at ødelægge beviset.” Deres medamerikanere synes så absolut ikke dette er morsomt.                       
 


FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Dr. Laina Farhat-Holzman is a historian, lecturer, and author of How Do You Know That? You may contact her at Lfarhat102@aol.com or www.globalthink.net.

http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/here-are-the-annual-darwin-awards?f=must_reads#sthash.iqnp34HV.dpuf

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails