lørdag den 20. april 2013

Boston og de muslimske terrorister

Bernie Planck

Da jeg hørte at Dzhokhar Tsarnaev, den anden og yngste terrorist ansvarlig for Boston Marathon Massakren kom fra Dagestan for cirka 10 år siden da vidste jeg han var muslim (det er nemlig 83% af befolkningen). Jeg ved godt jeg nu drager den konklusion, at hvis han var Russisk Ortodoks, så ville han efter at have været her i 10 år være blevet en god amerikaner.  

Muslimer er imidlertid uanset, hvor unge de er når de kommer hertil eller bliver født her aldrig ægte gennemførte amerikanere. Nogle af mine læsere kan protestere med, “Hallo, Bernie, hvad så med de patriotiske amerikanske muslimer i vort militær, er de ikke gode amerikanere?” 

 
Dzhokhar A. Tsarnaev, left
(FBI/AP Photo)

Jovist, så forekommer de at være gode amerikanerne indtil de bliver overvældet af et Pludselig Jihah Syndrom; huskp på Nidal Malik Hasan, der var født i dette land, gik i vore skoler, gik ind i militæret og efter 39 år som “god amerikaner” myrdede 13 og sårede 30 andre ved Fort Hood, se min artikel Muslim Atrocities Are Not Done By Muslim Extremists.

Kristne, jøder, hinduer og andre der kommer til Amerika lader sig med tiden assimilere, integrere, og bliver gode amerikanere. Men Islam er ikke blot religion. Det er en livsstil: Det er Muhammads vej og aldrig værtslandets vej. Det er derfor jeg ved min konjlusion ikke er helt ved siden af.

Da han imidlertid boede blandt os og kunne bevæge sig frit uden at være under mistanke var Dzokhar mere farlig end terrorister fra udlandet. Vi forsøger i det mindste at opspore udenlandske ekstremister ved vore grænser. Sørgeligt nok har vi ikke tilstrækkeligt med politiressourcer til at holde øje med enhver muslim der kommer til vort land. Jeg aner ikke hvor mange af sådanne angreb vil sikkert vil stå overfor i fremtiden før vi vedtager det eneste vi helt bestemt bliver nødsaget til: Forbyde alle yderligere visas for muslimer, og med tiden på deportere alle nidkære muslimer.

Jo, jeg er udmærket klar over hvordan det kan opfattes - i 1940’erne blev mine slægtninge med magt tvunget ud af deres hjem og til koncentrationslejre, hvor de fleste af dem døde. Imidlertid er forskellen mellem jøderne på den tid og muslimerne i vor tid at jøderne ikke sprængte tyske busser, restauranter i luften eller på andre offentlige steder. Hvis de virkelig var en ægte trussel mod det tyske folk så kunne jeg såmænd godt begribe om tyskerne deporterede jøder. Dødslejrene var dog ondskabens ækleste personifikation.

En dag vil mit synspunkt ikke forekomme hyklerisk eller ekstremt. Tingene skal blot blive værre.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails