lørdag den 13. april 2013

Obama og Ayers - løgn på løgn

Obama og Ayers: Det er for sent


Warren Beatty

Som Carol King sang i 1971, "It's Too Late" til at gøre noget ved denne information. Sangteksten (skrevet at Toni Stern) er også meget profetisk: "There's something wrong here, there can be no denying."


Det ser ud til at den velkendte, selverklærede terrorist og “forelæser” Bill Ayers har bekræftet det som Det Hvide Hus tidligere har nægtet -- at han holdt et fundraisermøde i sin dagligstue i 1995 for Den Kære Leder Barack Hussein Obama. MSNBC værten Chris Matthews spurgte i 2008 Robert Gibbs, talsmand for Obamas præsidentkampagne: “Afholdt (Ayers) et fundraisermøde for Obama, eller gjorde han ikke?” Gibbs svarede: “Nej han har ikke holdt et fundraisermøde for vor kandidat som han (Ayers)sagde for ti sekunder siden.” Var der eller var der ikke et fundraisermøde?

Men, (og der er altid et “men” når det drejer sig om Obama) i et interview april 2013 med

Vi var bekendte, det var sandt; vi var i et par bestyrelser sammen, det var sandt; han afholdt et fundraisermøde i vor dagligstue, det var sandt; Michelle (Obama) og Bernardine (Dohrn, Ayers samlever og medterrorist) var sammen i et advokatfirma, det var sandt. Hyde Park i Chicago er et lille kvarter, så da han sagde jeg var ‘en fyr fra kvarteret’ var det sandt. I dag ønsker jeg mig jeg kendte ham bedre, og han lyttede til mig. Obama er ikke radikal. Jeg ville ønske han var, men det er han ikke.”

Så ifølge Ayers er Obama altså ikke radikal. Uanset om Obama er radikal eller ej, så er det ikke det spørgsmål der blev stillet. Snarere forklarer Ayers interviewet om fundraisermødet i Ayers dagligstue, at Gibbs løj direkte, ikke sandt? Vi erfarer fra Ayers selv at Obama løj om det møde, at Obama fik gang i sin politiske karriere fra den dagligstue hos Ayers, en mand der er mistænkt for mordet på en politibetjent i San Francisco (se denne på synopsis)

En anden kilde, Maria Warren, en blogger fra Chicago, var også tilstede ved fundraisermødet. Hun husker at Obama kom med “en standard intetsigende tale,” i Ayers hjem.

Warren nævnte også at “de (New Party) førte ham (Obama) frem og introducerede ham for Hyde Park kommunen, som værende det bedste der er sket siden skiveskåret brød.” Alice Palmer var også ved mødet, et medlem af New Party, der meddelte at hun ønskede Obama som sin efterfølger som statssenator.
 
Alice Palmer
I 2001 sagde Ayers,

“Vi afholdt et lille fundraisermøde hjemme hos os for kampagnen og vi mindede ham (Bob Peterson) om at Barack Obama også afholdt et lille fundraisermøde i vort hjem.”

Hvorfor kunne du spørge, skulle vi dog stole på noget at det Ayers siger? Udmærket spørgsmål. Men når Ayers erindringer bekræftes af ham selv og andre kilder, da må man tro på Ayers.

Nu har vi så endnu en bid information om det vi har vidst: Obama er, virkelig en løgner der kommer sammen med terrorister! Men “It’s Too Late” nu til at gøre noget ved situationen.

Hvor var MSM da det ikke var for sent?

Dr. Warren Beatty (not the liberal actor) earned a Ph.D. in quantitative management and statistics from Florida State University.  He was a (very conservative) professor of quantitative management specializing in using statistics to assist/support decision-making.  He has been a consultant to many small businesses and is now retired.  Dr. Beatty is a veteran who served in the U.S. Army for 22 years.  He blogs at rwno.limewebs.com.

http://www.americanthinker.com/blog/2013/04/obama_and_ayers_its_too_late.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails