tirsdag den 23. april 2013

Boston bombemand mistænkt for tre mord i 2011

Boston Bomber mistænkt for tredobbelt mord i 2011

Adam ChandlerTo af de myrdede i 2011 var jøder


Nu da mere kommer frem om misdæderne til sidste uges bomber ved Boston Marathon fortæller en ABC rapport at myndighederne mener Tamerlan Tsarnaev, den ældste i angrebet der døde i en skudveksling med politiet muligvis er ansvarlig for et tredobbelt mord i 2011.

De tre dræbte var Brenden Mess, en af Tsarnaevs venner og sparringspartnere, og de to jødiske mænd Erik Weissman og Raphael Teken, hvis tilknytning til de andre ikke er helt klarlagt.
 
Erik Weissman.(Facebook)


Mere om Mess og Tsarnaev:
                                                                         
De to sparrede sammen ved Allston MA centret ved navn Wai Kru. Cheftræneren John Allan kom med en udtalelse til Boston Globe via en facebook besked, hvori han siger at Tamerlan “fra tid til anden kom i træningscentret.”

Tsarnaev og Mess boede blot et par husblokke fra hinanden i Cambridge, hovedsageligt et russisk befolket kvarter. Myndighederne mener at Tsarnaev og Mess havde sammenstød i Rsarnaevs lejlighed.

Det er uklart om Tsarnaev kendte de andre dræbte mænd, Raphael Teken 37, og Erik Weissman 31.

Efterforskningen af de ekstremt grumme mord - jeg vil ikke anbefale man læser rapporten, hvis man ikke ønsker at blive dårligt tilpas - har kun givet få spor i det sidste års tid.

Ifølge nogle få efterretninger voksede Teken op i Brookline, drog til Brandeis, og blev begravet i Israel. I sidste uge skrev venner af Erik Weismann en mindeside på Facebook om at det hensynsløse ved maratonangrebet havde minden dem om Weissmans død, som man ikke har opklaret fuldt ud. .http://www.tabletmag.com/scroll/130396/boston-bomber-suspected-in-triple-homicide

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails