mandag den 12. august 2013

En muslim hyrer en taxi

En muslim hyrer en taxiBernie Planck


Jeg forstår det bare ikke - hvis muslimer kommer til Amerika for at få et bedre liv, hvorfor ønsker de så at ændre vort samfund til de møgbunker de kommer fra?


Se for eksempel på den latterlige muslimske kvinde
Imane Boudlal der i stedet for at være taknemmelig for at få et arbejde i stedet sagsøgte Disney, og krævede at være iført islamisk hovedtørklæde foran publikum ved en Walt Disney facilitet. Disney tilbød et job der tillod hende at have tørklædet på et sted, hvor hun ikke mødte offentligheden, men NEJ hun krævede på arrogant vis at hendes overherredømme islamiske livsstil skulle udstilles for Disney kunderne.


Det er problemet med hengivne muslimer: De ønsker at det amerikanske samfund skal tilpasse sig deres tro.


Ifølge en undersøgelse udført af Pew Research Center for Migration mener næsten en tredjedel af de muslimske indvandrere at der er en konflikt mellem at være nidkær muslim og så bo i et moderne samfund. Så kunne man spørge: Hvorfor i alverden er der så næsten en million af disse tåber her?


Det skal jeg sige dig: Fordi de tror de han eliminere den konflikt ved at tvinge det moderne samfund til at komme med indrømmelser over for deres muslimske følelser. 
Photo Credit: pbase.com


Her er en gåde: Hvis nu jøder er sådanne grådige, blodsugende igler som nogle hævder, hvorfor er der så ingen Ortodokse jøder, der har fået et job hos Disney uden deres ikke-religiøse klædning der efter nogle måneder så dukker op Hasidisk klædt, blot for at sagsøge Disney når man der ikke vil acceptere den påklædning? Det skal jeg sige dig: Jøderne ønsker ikke at overtage verden - jøderne er ikke som muslimerne.


Dwr er kun en måde hvorpå vi kan undgå den eventuelle borgerkrig foran os. En joke fremhæver pointen:


En muslim stiger ind i en taxi......
Da han først er i sædet beder han chaufføren om at slukke for radioen, fordi han ifølge sin religion ikke må høre musik, og på profetens tid var der ingen musik, og slet ikke Vestlig musik, der er de vantros musik, og forøvrigt heller ingen radio. Derfor lukker chaufføren høftligt for radioen, standser taxien og åbner passagererdøren.


Muslimen spørger: “Hvad laver du, mand?”


Chaufføren svarer:: "På Profetens tid var der ingen taxier - så forlad vognen og vent på en kamel"


Det er en løsning: Bed vore muslimske indvandrere der ikke bryder sig om vor kultur, vor levevis, om at finde udgangen.
Note

Pew Research Center, 22 May 2007, Muslimske Amerikanere:

Med næsten to til en (63%-32%) ser muslimske amerikanere ikke nogen konflikt mellem at være en hengiven muslim og at bo et et moderne samfund.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails