torsdag den 22. august 2013

Gangsta rap inspirerede til mord

Australsk baseball spiller myrdet fordi tre unge kedede sig


Rick Moran
CNN formidler kun en del af denne historie. Tre teenageknægte - 2 sorte og en 1 hvid - havde åbenbart en australsk borger der gik på et lokalt college i Oklahama med baseball som speciale som deres måloffer, fordi de “kedede” sig.
Chris Lane gik på fortovet da teenagerne dukkede op bag ved ham og skød ham i ryggen:
En tilfældig voldshandling har medført at en lovende 23 årig college baseball spiller er død, en familie knust og to lande der befinder sig geografisk langt fra hinanden er rystede.
Christopher Lane, fra Australien, blev skudt ned i Duncan, Oklahoma, da han sidste uge var ude at jogge. Motivet? Tre teenagere der ikke havde andet at lave - ifølge politiet.
“De så en ung mand der løb på fortovet. Valgte ham som målet, fortalte Politichef Danny Ford det CNN tilknyttede KSWO.
Tirsdag blev sagen rejst i retten mod de tre teenagere. .
James Edwards Jr., 15, og Chancy Luna, 16, står anklaget som voksne med anklage om overlagt mord, ifølge Kaylee Chandler, Stephens County Court Clerk.
Michael Jones, 17, står med to anklager - for brug at et køretøj, og brug af våben og andet tilbehør og så for overlagt mord, sagde hun..
En dommer satte kaution på 1 million dollars for Jones, mens det ikke var tilfældet for Edwards og Luna sagde Chandler.
Da politiet arresterede teenagerne, kom den ene af dem med en antydning af et motiv, som gjorde det klart at Lane, der gik på East Central University på et baseball stipendium var valgt tilfældigt.
"Han sagde motivet var, ‘Vi ville slå en eller anden ihjel,’” fortalte Ford  Australian radio station 3AW.
"De besluttede alle tre at de ville slå en eller anden ihjel."
Politiet siger teenagerne skød Lane i ryggen omkring midnatstide og kørte i højt far bort i bilen.
“Der var nogle personer der så ham vakle hen ad fortove, falde på knæ og kollapse i vejsiden,” fortalte Ford KSWO.

Det lykkedes ikke at genoplive Lane.
Politiet fangede de tre teenagere nogle timer senere. Takket været sikkerhedskameraer fra de lokale forretningen så politiet deres bil køre fra stedet i høj fart.
Der har været megen diskussion om forbrydelsen var racemæssigt motiveret, trods den kendsgerning at den ene af morderne var hvid. .
Teenageren der angiveligt affyrede skuddet, James Edwards, har lagt materiale på Facebook  der antyder at han gerne ville være rapper og var dybt involveret i gangsta kulturen. Posteringerne gør det helt klart at han forsøgte at højne sin status som en gangsta rapper ved at begå en forbrydelse - og hældede mest til et mord. Der er også antydninger af at Edwards var bandemedlem af Crips gadebanden.

Mange har påtalt opmærksomheden ved denne forbrydelse i modsætning til det postyr Trayvon Martin sagen gav. Jeg kan ikke se de. Hvis der var et racemæssigt element til denne forbrydelse, da er omstændighederne ved Martin sagen milevidt fra nedskydning af Chris Lane. Dette er en tragedie, hvor gansta kulturen bør have skylden, og ikke nødvendigvis racefordomme.
Kommentar fra Thomas Lifson:
Hele racedemagogien over Trayvon Martins død er opbygget om en sag, hvori der slet ingen beviser var for et racemotiv ved George Zimmermans handlinger. Til evig skam og skændsel for NBC udgav man opkaldet til 911, og fik det til at lyde som om det var tilfældet, og dermed var hundene sluppet løs, og de sortes fortørnelse fik mere næring, og en vældig åre for offerkortspillerne lå åben.
Jeg kan ikke hævde jeg er ekspert om gangsta kultur, men jeg kan ikke lade være med at  spekulere over om Crips mon også benytter lejligheden til gøre noget ved raceforskellene i deres struktur.
Jeg spekulerer også på om der har været en vækst i sort-mod hvid forbrydelser i kølvandet på al postyret.
http://www.americanthinker.com/blog/2013/08/australian_baseball_player_in_ok_killed_by_bored_teens.html#ixzz2cg252ukH

1 kommentar:

Olsen sagde ...

Læs denne om moren til en af knægtene. Hun har et alenlangt 'synderegister' og sidder pt. i fængsel.
http://pjmedia.com/tatler/2013/08/21/meet-brenda-edwards-mother-of-accused-bored-teen-killer-james-edwards/

Related Posts with Thumbnails