onsdag den 16. oktober 2013

I (borgerlige) har også begået vold

Bernardine Dohrn påstår Ann Coulter 'har begået vold'



Thomas Lifson


Bill Ayers der har indrømmet at have været terrorist og den mand som satte gang i Barack Obamas politiske karriere ved i sit hus at have holdt et møde der skulle skaffe penge til dette er i færd med at sælge en bog, og taler der ved til offentligheden, undertiden i selskab med sin hustru som også var med i terrorgruppen Weatherman, - Bernardine Dohrn.
 


Ved en tale i sidste uge på Northwester University kom Dohrn med en forbløffende påstand med det formål at retfærdiggøre sin egen stilling som juraporfessor ved Northwestern. Charles Rollet, mangeårigt medlem ved dette prestigefyldte universitet var til stedet og kommer med denne beretning:


Idet hun talte stående ved sin mands side fremførte Dohrn det paradoks at hun engang havde vøret på flugt fra loven og så hendes nuværende stilling som juraprofessor ved at sige at “akademiet er fyldt med mennesker der har begået vold.” Som eksempler nævnte hun Ann Coulter og generaler der “har udført tortur ved Abu Ghraib,” og som er blevet inviteret til at tale på colleges over hele landet.  ved siden af sin mand


“Lads os bare blive enige om, at akademiet ikke har rene hænder,” sagde Dohrn.


Jeg er ikke bekendt med at Ann Coulter nogensinde har udført vold, og helt sikkert har hun aldrig lavet og placeret bomber, som Weatherman ganske bevisligt gjorde. Fordi hun er en offentlig person, har Coulter kun en ringe chance for at vinde en injuriesag mod Dohrn for denne vanvittige påstand.


Dohrns bagvaskelse udstiller et karaktertræk ved venstrefløjen, at man sammenligner borgerliges synspunkter med vold.


Tag ikke fejl - dette er en bevidst bestræbelse med det formål at retfærdiggøre deres egen ortodoksi og undertrykke andre der har en anden mening. Her i forgårs kom Senator Barbara Boxer for eksempel med denne uhyrlighed:



“Når du begynder at handle som om du er i færd med vold i hjemmet, så har du et problem,” sagde Boxer som refereret af The Hill. “Jeg elsker dig skat, men jeg vil lukke ned for hele din regering (husholdning), jeg elsker dig skat, men nu er det slut.”


Boxer burde i offentligheden udskammes for denne tilsvining. Hun er dog beskyttes fra noget søgsmål da hun ytrede sin uhyrlighed i Senatet. Hun har med sin udtalelse trivialiseret vold i hjemmet ved sin retorik, men forbliver ‘urørlig’ ved sin viden om feministbevægelsen, der normalt beskytter ofre fra vold i hjemmet, helt klart og bevidst vil være tavse, fordi hun jo deler deres venstreorienterede ideologi.  

http://www.americanthinker.com/blog/2013/10/bernardine_dohrn_claims_ann_coulter_committed_violence.html#ixzz2hrQ2MtP4

Hvis du skulle have lyst til at vide mere om det 'charmerende par - Ayers, Dohrn - så klik her:
http://synopsis-olsen.blogspot.dk/search?q=bill+ayers
 

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails