fredag den 24. januar 2014

Hvide er racister og idioter ifølge Obama!

Bernie Planck

Der er ikke nok sorte til at de alene kunne vælge Obama, men nu skyldes vort Moron-in-Chiefs meget lave popularitetstal racister der ikke bryder sig om at have en sort præsident (1).

Nuvel, det er altså interessant - de første 4 år havde han høje popularitetstal, og blev genvalgt takket været rigtig mange hvide, og nu så pludselig, i år, da de samme hvide er ved at vågne op skulle de så sige til sig selv, “Hallo, lige et øjeblik - Jeg tror altså at Obama er sort og jeg kan ikke lide vi har en sort præsident!”


Derfor må Obama jo mene at de der hvide er idioter da de jo ikke har opdaget før nu, at han er sort. Ikke alene er de idioter de er også racister.

Det er forbløffende at præsident Obama mener folk er dumme nok til at tro at race er årsagen til hans lave popularitet; for det har jo intet at gøre med hans løgne om Benghazi, IRS’s (skattevæsenets) intense jagt på borgerliges indkomster, at deres telefoner aflyttes, beviserne fra Associated Press med telefonoptegnelser, det at hans grønne industrier går fallit, løgne om Obamacare om din læge og forsikring, de hundreder af millioner der er brugt på en fuldstændig forfejlet Sundhedshjemmeside, hans inkompetente behandling af økonomien, manglen på jobs, det enorme underskudsskabende forbundsforbrug, hans diktatoriske tendenser i præsidentførelsen, og andre løgne, og løgne og løgne.

Jeg har udeladt så mange andre ting, for ingen har vel kræfter til at læse 1000 sider i en blogpostering. Så absolut intet af ovenstående og så alt det andet, kunne være grunden til hans lave popularitetstal, ikke sandt?

NOTES


(1):

Præsident Barack Obama sagde at racemæssige spændinger kan have gjort at hans popularitet er faldet blandt hvide vælgere i løbet af de sidste to år.

“Der er ingen tvivl om, at der er nogle hvide der bare ikke bryder sig om mig, fordi de ikke bryder sig om at have en sort præsident,” sagde Obama i en artikel af David Remnick der kommer i tidsskriftet den 27. januar.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails