tirsdag den 7. januar 2014

KGB og nutidens anti-semitisme

KGB og nutidens muslimske anti-semitisme

                                                    
På en tur til Gaza, Amman og Damaskus i 1994, gjorde jeg det til en vane at spørge Hamas og ledere fra Det Muslimske Broderskab, som jeg mødte følgende: Tror du at jøderne har en plan for at dominere verden? Jeg vil aldrig glemme det entusiastiske svar en børnelæge ved nanv Abdelzaziz Rantisse, en Hamas leder, som jeg mødte på hans kontor i Gaza gav, “Ja, så sandelig,” sagde han. “Jeg har et eksemplar her.” Så hentede han fra hylden en arabisk udgave af Protocols of the Elders of Zion. Det var det svar jeg hørte igen og igen.
 


Det jeg ikke vidste på det tidspunkt var at KGB havde leveret bøgerne og spredte anti-semitisk og anti-vestlig snavs som del af en plan til at opildne til en større muslimsk revolte.


Nu beskriver, tidligere efterretningschef i Rumænien, og en af de højst placerede Sovjet embedsmænd med det formål at vildlede Vesten, spionchef Generalløjtnant Ion Pacepa, og som siden hoppede af,  i sin nye bog Disinformation, hvordan KGBs kampagne havde fokus på netop Protocols.


Med kodenavnet Operation SIG - en forkortelse for Sionistskiye Gosudarstva, eller Zionistiske regeringer - var denne beregnet til at plante anti-semitiske følelser og anti-USA stemning over hele den muslimske verden.


Pacepa hævder at KGB og dets underafdelinger i Østblokken brugte mere tid på misinformation — dezinformatsiya, på russisk—end de brugte på ægte efterretningsarbejde.


Ved omhyggeligt at plante falske historier om prominente ledere, især dem de frygtede, søgte de at overbevise offentligheden om, at de falske opfindelser var sande. Det havde de succes med igen og igen. “Denne bemærkelsesværdige bog vil ændre den måde du betragter efterretningsarbejde, udenrigsproblemer, presse og meget andet,” skriver tidligere CIA direktør R. James Woolsey i forordet.


Videnskaben’ bag  dezinformatsiya er kompleks, og Pacepa lærte reglerne af hans mestre fra Kreml. Pacepa forklarer, hvordan Sovjet lederne så på dette. “Som den klogeste mester over alle mestre fortalte Yuri Andropov mig engang, at hvis god misinformation gentages hele tiden, så vil den efter et stykke tid få sit eget liv og vilje - og af sig selv - genere en hoben at uvidende, men passionerede fortalere.”


Disinformation går i dybden med Operation SIG, en af Andropovs vigtigste programmer, som Pacepa beskrev i et essay for National Review i 2006, under Den Anden Libanon Krig.


“I 1972 havde Andropovs misinformationsmaskineri arbejdet i døgndrift for at overbevise den islamiske verden, at Israel og USA havde til hensigt at forvandle resten af verden til et Zionistisk trællestyre” skriver Pacepa. Han forklarer. at Andropov fortalte ham at målet var at “udnytte deres analfabeter, de undertrykte folkemængder og ophidse dem til det yderste. Terrorisme og vold mod Israel og Amerika ville derpå flyde naturligt fra muslimernes anti-semitiske vrede.”


Pacepa hæver at rumænerne fik til opgave at infiltrere Libyen, Iran, Libanon og Syrien - alle lande, hvor Rumænien bidrog med ekspertise om infrastrukturprojekter - med agenter optrænet i anti-semitisk dezinformatsiya og terroristoganisationer.


Pacepa’s efterretningstejenste kendt som D.I.E. modtog en arabisksproget oversættelse af Protocols of the Elders of Zion sammen med “dokumentarisk” materiale, der “beviser at USA var et Zionistisk land, hvis mål var at forvandle den islamiske verden til en jødisk feudalstat.”


I 1978, forlod Pacepa for evigt Rumænien, da havde KGB udsendt 500 undercover agenter til islamiske lande, som han skriver. De fleste af dem var ingeniører, læger, lærere og kunstinstruktører. De var del af en Sovjet styrke som Pacepa anslår til 4000 hvis arbejde var at sprede anti-semitisme og anti-vestlig had. KGB, skriver han, distribuerede adskillige hundredtusind kopier af Protocols på arabisk via disse agenter og af andre.


Misinformation er blevet “vort nuværende livs pest,” skriver Pacepa. Lenin benyttede metoden til at bringe liv i kommunismen. Hitler benyttede det til at “rationalisere” Holocaust. Khruschev benyttede det til at “udvide kløften” mellem kristne og jøder. Yuri Andropov benyttede det for at “vende den islamiske verden mod USA og tændte den internationale terrorisme som truer os i dag.”  


Yuri Andropov der stod i spidsen for KGB fra 1967 indtil han blev Generalsekretær for Sovjets Kommunist Parti efter Brezhnevs død i 1982 og præsident for USSR 1983-84.)


Her i nyere tid har det konspirations ladede jøde-had der har gennemsyret den muslimske verden vist sit grimme ansigt i de væmmelige rygter om, at Mossad stod bag 9/11 angrebene. Det såkaldte bevis?


Fuppet om at 4000 jøder modtog SMS’er tidligt om morgenen og advarede dem om at gå på arbejde i Twin Towers. ‘Historien’ blev fremført ikke kun på arabisk sprogede medier, men også at konspirationsteoretikere som Thierry Meyssan, der skrev den franske storsælger The Big Lie.


Da jeg afslørede denne kæde af misinformation i min bog Hadets Prædikanter påpegede jeg at Meyssan og hans slæng meget belejligt ignorerede alle de jødiske navne i den offentlige liste over 9/11 ofrene.


Henry Kissinger afviste engang med et smil de kritikere der anklagede ham for at lide af paranoia. “Selv en paranoid kan have fjender,” replicerede han Time. At læse Disinformation vil åbne dine øjne for de fjender.

http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2013/12/min-favorit-kommunist-spionchef.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails