onsdag den 2. februar 2011

Pædofili fremmes gradvist

Endnu et tegn på vor morals forfald

Anthony W. Hager


Selv en uerfaren sømand vil bemærke når et større fartøj kommer drastisk ud at sin kortlagte kurs. Men selv erfarne søfolk kan måske ikke mærke når kursafvigelsen er ubetydelig. Samfund reagerer på kulturelle variationer på lignende måde. Folk vil refusere som en hest når moralnormen med et snuptag ændres. Men er forvandlingen langsom, over flere generationer, mistes den oprindelige kurs før forandringen er opfattet.
Ude af kurs

Philip R. Greaves' bog, the Pedophile's Guide to Love and Pleasure: A Child-lover's Code of Conduct, indikerer endnu en ændring i Amerikas moralske bastioner. Der bør skriges "Advarsel, Fare!" af lungernes fulde kraft, for den illustrerer, hvordan et samfund kan godtage moralsk degenerering.
 
Det første skridt er at gøre det ufornuftige fornuftigt, og forsvare det uforsvarlige indtil den afvigende opførsel er den toneangivende. Greaves er villig til at gøre forsøget. Han påstår hans bog ikke går ind for pædofili, men giver retningslinjer for pædofile forhold. Skadelige handlinger er ikke i orden, og visse principper skal anvendes for at sikre barnets sikkerhed. Greaves forklarede, "Jeg håber at opnå dette ved at appellere til den fine del af den 'pædoseksuelles' natur."

Da pædofili unægteligt forekommer da skal det tilsyneladende væves ind i vort kulturelle mønster. Har du bemærket kursændringen? Børnemisbrugere er nu ikke længere sindsyge pædofile men "pædoseksuelle." Ordet giver handlingen lovlighed, på samme måde som homoseksuelle, biseksuelle og transseksuelle har fået deres væremåde lovliggjort - den opførsel som engang blev anset som værende umoralsk. 


Selv om Greaves havde ret i sin formodning om at fysiske skader, der er almindelige i forbindelse med pædofili, kan fjernes, da hænger de psykologiske traumer ved i årevis. Ydermere, voksne der søger seksuel tilfredsstillelse med børn udviser ikke alene et fuldstændig manglende hensyn for de oldgamle kulturelle grænser, men også for almindelig sund fornuft. Hvis pædofile blev styret af "den bedre natur," som Greaves henviser til, da ville de jo slet begynde på at misbruge børn.


Indrømmes skal det, at bogen Pedophile's Guide to Love and Pleasure ikke sådan lige præcis har fremmet de pædofiles sag. Bogen er blevet fjernet fra Amazon.com som følge af en flodbølge af klager, og skal vi sige, "sløvt" salg. Dog bør det give andledning til en gennemgående kulturel undersøgelse. Hvordan er vi kommet til det punkt, hvor en børnemisbrugers guidebog kan købes via et respektabel salgssted? På samme måde som skibe der skifter kurs uden besætningen lægger mærke til det. The Pedophile's Guide er endnu en moralsk gradsændring der viser at vor kultur er kommet ud af sin oprindelige kurs.


For eksempel var ægteskab engang noget helligt for en mand og kvinde, hvor det seksuelle forhold var reserveret til ægteskabet. Den kulturnorm er forandret. Fire ud af ti amerikanere betragter nu ægteskabet som 'gammeldags,' og "at gå udenom" er næsten ligeså almindeligt som ægteskab. Forestillingen om at lade samleje kun være i ægteskabet bliver kort sagt afvist, som det bevises i forøgelsen af graviditeter udenfor ægteskabet over de sidste 40 år. Sådanne graviditeter er nu standarden hvor det engang gav anledning til skam. 


Homoseksualitet, biseksualitet,transseksualitet -- tidligere henvist til de afvigendes domæne -- er alternative livsstile. Homoseksualitet betragtes endog som det ypperste i visse kredse. I Hollywood for eksempel, er det "in" at "springe ud." Forestillingen om ægteskab mellem personer af samme køn dukkede aldrig op i tankegangen for en generation siden. Men den opnår hurtigt popularitet over det sociale spektrum, og har nået en flertalsstatus blandt amerikanere under 30. Nogen der stiller spørgsmål om 'renheden' ved sådanne aktiviteter får påklistret etiketten 'homofobisk' hvilket næsten er som at blive identificeret som en klansmand (KKK).


Det moralske fundament mistes ikke i løbet af en nat. Det er resultatet af en stedse kursafvigning. Bid for bid bliver det førhen utænkelige det almindelige. Ved at se på de små ændringer i kulturens moralnorm, der har ført til vor nuværende stade, er det så helt utænkeligt at fremtidige generationer vil betragte "pædoseksualitet" som en "alternativ livsstil?" Vi er de rene idioter, hvis vi afviser den mulighed.


Kun få mennesker tror, at menneskeheden nogensinde har praktiseret den fuldkomne dyd, det være sig offentligt, som privat. Men det er dog himmelråbende naivt at tro, at de afvigelser vi tolererer i dag ikke ville have fået vore bedsteforældre til at vaske vore munde med sæbe. Menneskehedens skib er ude af drift.

The Pedophile's Guide to Love and Pleasure er den seneste afvigelse på vejen mod en ukendt destination.

http://www.americanthinker.com/2010/12/the_pedophiles_guide_is_anothe.html

Anthony W. Hager has authored more than 250 articles for various newspapers, periodicals and websites. Contact him via his website, www.therightslant.com

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails