onsdag den 16. februar 2011

Politisk korrekthed i en Krigstid

Bernie Planck

For længe, længe siden, i et univers langt borte var der en planet med et tappert og frit folk der havde modet til at bekæmpe tyranni og undertrykkelse. Som mine læsere kan se af billedet herunder var disse mennesker ikke bange for at sætte identitet på deres fjende - krig er ikke tiden til politisk korrekthed. Fordi de satte navn på deres fjende var de i stand til at bekæmpe dem, slutteligen endelig ødelægge dem. Med tiden blev Ondskabens Imperium renset for sit ønske om at beherske verden og som en følge deraf blev det accepteret i de civiliserede nationers samfund. 
Stay On the Job Until Every Murdering Jap is Wiped Out

Photo Credit: Wikipedia

Fjenden lærte lektionen og opnåede gennem handel og industri at opnå det som var mislykkedes gennem krig.

Men vi lever i et anderledes univers og i en anden tid. I vort univers, i vor nuværende tid, kan vi ikke sætte navn på fjenden, det er de ondskabsfulde mænd der forårsager katastrofer; Uheldige individer, hvis religiøs overbevisninger ikke klargøres, og som vi er helt og aldeles uenige med, hvordan samfundet skal indrettes. De er almindelige mennesker, der har de samme ønsker om fred og harmoni i verden som vi har, mænd med familier og børn, som de virkelig vil det bedste.

Set i et sådant lys kan vi ikke bekæmpe denne fjende. Det er jo gode mennesker der gennem vore onde handlinger er blevet påtvunget at handle som de gør. Hvis vi dog venligst blot ville holde op med hindre deres erobring af verden så ville denne del af universet have fred. 

Der er kun få iblandt os der ser denne fjende for hvad den virkelig er, hensynsløse barbarer der står ved vore porte. Vi kaldes islamofober, oppiskere af frygt og had, hyklere og meget andet fordi de siger sandheden

Se på plakaten igen. Venstreorienterede i dag ville kalde den nipponfobisk, oppiskende af had, racistisk og hyklerisk og den burde aldrig være blevet trykt. Spørg så enhver veteran der kæmpede Stillehavskrigen under 2. Verdenskrig, og han ville kunne fortælle dig, at der intet er på denne plakat, som ikke er sandt.

Det fører mig så til Clint Eastwoods rædselsfulde krigsfantasi "Breve Fra Iwo Jima," hvor det afsløres, at de stakkels japanske soldater og officerer blot var ofre for omstændighederne, tvungne til at ofre sig selv for at kæmpe mod en fjende, der ikke kunne besejres. De amerikanske veteraner der kæmpede ved Iwo Jima vil helt sikkert ikke anerkende nogen af dem som anstændige mennesker, og som den fjende de bekæmpede på den ø.

Lignende film der på falsk vis portrætterer de japanske soldater under 2. Verdenskrig som noget andet, end blodtørstige, vilde barbarer er kun med til at demoralisere vore unge, at sætte dem tvivl i hovedet, og at få vore nuværende fjender til at være som disse  - helt forkert onde uskyldige.

Sørgeligt nok så har vor regering ikke den politiske vilje til at være politisk ukorrekt i vor kamp mod Islam, fordi vi nægter at se vor fjende som det den virkelig er. 

Note

SPIEGEL ONLINE, 16 Marts 2009, Væk med den politiske frygt
SPIEGEL: Fru indenrigsminister, i Deres første vidnesudsagn til US Kongressen nævnte de aldrig ordet "terrorisme"." Udgør islamisk terrorisme nu pludselig ikke længere en trussel  mod Deres land?

Napolitano: Selvfølgelig gør den det. Jeg formoder der altid er en trussel fra terrorisme. I min tale anvendte jeg dog ikke ordet "terrorisme," jeg henviste til "menneskeskabte" katastrofer. Det er måske kun en nuance, men den viser at vi ønsker at bevæge os bort fra en politik præget af frygt mod en politik, hvor vi er beredte mod alle risici der kan indtræffe.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails