lørdag den 12. februar 2011

Obamas mystiske år på universitetet

Obama's mystiske læreår på universiteter

Knyttet til Ayers ekstremistiske gruppe der arbejdede på universiteterne

William Ayers
WASHINGTON, D.C. – En nylig udgivet bog afdækker hidtil ufortalte aspekter om præsident Obamas mystiske universitetsår, og kæder politikeren sammen med grundlæggeren af Weather Underground, William Ayers og til de radikale grupper der opererede dengang.


Den ny bog, "Den Manchuriske Præsident: Barack Obamas forbindelser til kommunister, socialister og andre anti-amerikanske ekstremister," anklager Obama for at have næret bånd til en anti-amerikansk forbindelse, der ikke alene har været det værktøj der opbyggede hans politiske karriere, men også skabte den nuværende politik fra Det Hvide Hus.

Bogen udstiller en koalition af ekstremistiske kommunister, socialister og andre radikale der arbejder såvel indenfor som udenfor administrationen for at fremme og skabe det nuværende Hvide Hus' politiske mål.

Med næsten 900 citater, er New York Times storsælgeren fra WND Senior journalist og WABC Radioværten Aaron Klein en udstilling i den mest gennemførte undersøgelse der nogensinde er foretaget i Obamas politiske baggrund og radikale bånd. Klein's medforfatter er historikeren og forskeren Brenda J. Elliott. 

I en af de mange besynderlige ting ved Obamas præsidentkandidatur var at man gik virkeligt langt for at skjule det der er normal rutine information om kandidatens år på universitet.

Informationen inkluderede hans første to år på Occidental College i Los Angeles, efterfulgt at hans sidste to år, og afgang fra Columbia University i New York.

Der blev ikke givet adgang til nogen officielle som uofficielle beretninger. Ingen udskrifter fra læreanstalterne, ingen offentliggjorte optegnelser, eller blot tidssvarende avismeddelelser om hans uddannelse er nogen sinde blevet frigivet.


Obama forbinder bemærkelsesvist i sin selvbiografi "Dreams from My Father," at før han begyndte på Occidental var han omgivet med et udvalg af radikale, socialister, marxister-leninster, maoister og kommunister.

Obama kommer imidlertid ikke med navne eller spor.

"The Manchurian President" afdækker et slæng af radikale som Obama kom sammen med under hans år på læreanstalterne.

SDS grundlægger

Det var på Occidental at Obama første gang blev optaget af samfunds aktivisme, ved at levere det som er blevet beskrevet som hans karrieres første politiske tale. Den 18. februar 1981, henvendte Obama sig til de forsamlede studerende udenfor Coons Halls administrationsbygningen, og tilskyndede Occidentals bestyrelsesmedlemmer til at gøre sig fri af Sydafrika.

Obama skriver i "Dreams" om den demonstration han deltog i, og som blev ledet af Black Students Alliance og Students for Economic Democracy. Obama indvilligede i at give åbningsbemærkningerne ved demonstrationen for hvilken han skriver, "dagsordenen er blevet omhyggeligt udarbejdet på forhånd." Midt i hans tale skulle "et par hvide studenter" komme op på scenne, "iklædt deres paramilitære uniformer," for at trække ham ned. "Lidt gadeteater, en måde at dramatisere situationen for aktivisterne i Sydafrika," skriver Obama.


Tom Hayden at 2004 Democratic National Convention

Students for Economic Democracy, eller SED, var en national studenter rådgivningsgruppe der belv oprettet af den senere Repræsentant for Staten Californien, Tom Hayden, nu professor ved Occidental og hans tidligere hustru skuespilleren Jane Fonda.

Hayden skrev "Port Huron Statement" fra 1962, "det første officielle politiske manifest fra SDS, Students for a Democratic Society - den radikale 1960'er protest bevægelse fra hvem Ayer's Weathermen terrororganisation opstod.

Et eksempel på Hayndens pågående retorik er fra hans vidneudsagn fra december 1968 foran en Komite fra Huset om Uu-amerikanske Aktiviteter ved Chica "anti-krigsprotesterne."

"Adlyd ikke Jeres forældre: brænd jeres penge: I bør vide at livet blot er en drøm, og at alle vore institutioner er menneskeskabte illusioner der er mulige, fordi I antager drømmen som en virkelighed....Bryd familien ned, kirken, nationen, byen, økonomien; lad livet være en kunstart, et sjælens teater og et teater for fremtiden; den revolutionære er den eneste kunstner...Hvad der er brug for er en generation af mennesker der er skøre, tossede, ufornuftige, sexede, vrede, irreligiøse, barnlige og vanvittige: Mennesker der brænder deres indkaldelsespapirer, brænder deres skoler og afgangsbeviser; mennesker der siger: "Ad helvede til med Jeres mål!"; mennesker der lokker ungdommen med musik, pot og syre; mennesker der omdefinerer begrebet normal; mennesker der bryder med det at være en forbruger; mennesker der ikke har noget materielt at miste, men kun deres kød...."

Da han blev spurgt om dette var "metoden til at opnå et bedre Amerika," kaldte Hayden det "smukke følelser.

Den officielle udtalelse for Hayden's SED, og som Obama gav en stor tale for, afslører den socialistiske ideologi bag:
"Økonomisk demokrati betyder at ejendomsret og kontrol skal spredes over et bredt spekter af de offentlige råd: By, Stat og Forbundsregeringerne, kirkerne, fagforeningerne, kooperationern og kommunale grupper, små næringsdrivende, arbejderne og forbrugerne.
Hayden blev senere hen en af grundlæggerne af Progressives for Obama en kilde for radikale der støttede Obamas præsidentkandidatur.

Samtidig påpeger bogen Obamas indblanding med anti-apartheid bevægelsen der igangsatte en brandstorm af aktivisme på Occidental.

Politiske Mentorer

Bogen afviser som værende en usandsynlig spekulation blandt de forskellige medier at to Occidental professorer, Roger Boesche og Erik Newhall, var Obamas politiske mentorer dengang.

I stedet afslører "Manchurian.." at den mest sandsynlige kandidat må være Occidental professor Gary Chapman, hvis baggrund omfatter "militær tjeneste, akademisk forskning og organisatorisk erfaring."

Chapman's politiske organisation og kampagneerfaring omfatter også "fredsproblemer" med New American Movement, eller NAM. NAM er knyttet sammen med og stammer fra Democratic Socialists of America. NAM defineres også som en "udbrydergruppe" fra Hayden's og Aywer's SDS.

Sås sammen med Columbia Aktivisten, Ayers.

Obama har så at sige intet åbenbaret om sine to sidste år som studerende på Columbia University's Columbia College.

Obama har nævnt at har involveret med Black Students Organization der blev skabt i 1960'erne som svar på den stadig større del af sorte studerende på Columbia. De ikke færdige studerende skabte Student Afro-American Society, der var beskæftiget med de sorte studerendes forhold og problemerne med et større sort samfund."

Columbia University

Coalition for a Free South Africa, eller CFSA, begyndte som en Black Students Organization komite for at presse på for at få Columbia University til at gå ud af investeringer på børsmarkedet i selskaber der lavede forretninger med Sydafrika. 

CFSA, der brød ud fra Black Student's Organization i 1981, var en løst strukturet gruppe med en overvejende sort ledelseskomite og cirka et dusin individer der tog beslutninger gennem konsensus, og en mindre aktiv cirkel på cirka 50 studenter der overværede møderne og var med i gruppens protester og uddannelsesmarkeringer."

Den første CFSA leder var Danny Armstrong, en student på Columbia College der spillede forward for Columbia's basketball hold, og Barbara Ransby, en studerende fra School of General Studies.

Som CFSA talskvinde overbevist Ransby Columbia's studenterråd til at "støtte op om total afinvestering." Hvilket hun er blevet kendt for. 

Ransby er nu tilknyttet professor ved African-American studier og historie ved University of Illinois-Chicago, og udøvende direktør for Public Square. Hun var i en klasse fra 1984 ved Columbia, blot et år efter Obama, der senere offentligt kunne ses sammen med såvel Ransby som Ayers.  

I april 2002, kunne man se Ransby ved et møde hos Illinois-Chicago sidde ved samme panel - "Intellektuelle i Kristetider: Erfaringer og anvendelser af intellektuelt arbejde i pressede situationer" - med både Obama og Ayers.

Kendte Obama FCC chefen fra Columbia aktivismen?

Endnu et navn der dukker ud af Obamas engagement med Black Student's Organization og Coalition for a Free South Africa er nanvet Julius Genachowski.

I oktober 2008, blev Genachowski, medstifteren af venture kapitalselskabet LaunchBox Digital beskrevet som "en rådgiver for den Demokratiske præsidentnominerede Barack Obama."

Obama and Genakowski var klassekammerater fra Harvard Law School.

I august 2008, blev det berettet i New York Times at Genachowski, der ledede den teknologiske del af Obamas kampagnegruppe, også var en stor pengeindsamler. Genachowasi skaffede mindst 500000 dollars til Obama.

Marts 2009 udnævnte Obama til at være formand for Federal Communications Commission, og han blev sværget i ed den 29. juni 2009.

Bogen afklæder en radikal dagsorden

Udover et kapitel om Ayers  indeholder "The Manchurian..." en omfattende undersøgelse af Obamas egen baggrund. Arbejdet afdækker, blandt meget andet, Obamas tidligste år, herunder hans hidtil oversete barndoms forbindelser til en radikal yderligtgående venstreorienteret kirke, der har forbindelser med Ayer's ideologi.

Obamas associationer med Nation of Islam, Black Liberation Theology og sorte politiske ekstremister er også afdækket, med omfattende ny viden om emnerne.

I detaljer beskrives også Obamas nære forbindelser med ACORN, der er langt mere omfattende, end det tidligere noget steds er dokumenteret. Bogen beskriver på overbevisende vis, hvordan en socialistledet ACORN tilknyttet fagforening hjalp med til at gavne Obamas politiske  karriere, og nu udøver stor indflydelse på Det Hvide Hus.

"The Manchurian Prsident" indeholder potentielt eksplosiv information ikke alene om præsident Obama, men også vedrørende andre embedsmænd i Det Hvide Hus, herunder top zarer, og nære rådgivere som Valerie Jarrett og David Axelrod.

Bogen "afslører også, hvordan Obamas sundhedspolitik, maskeret gennem en moderat populistisk retorik, blev skubbet igennem og delvist udformet af ekstremister, hvoraf nogle med egne ord afslører, at deres hovedformål er at opnå de socialistiske mål for kooperationer og dermed få større indflydelse på regeringsmyndighederne.

"Jeg mener at dette arbejde er livsvigtigt for amerikanerne i hele det politiske spektrum," siger Klein, "herunder de ledende Demokrater, der bør være alarmerede over, at deres parti er blevet kidnappet af en ekstrem venstrefløj der som mål har permanent, at bøje partiet så det passer til deres radikale agenda.

"Denne bog vil virkelig dokumentere, med nye oplysninger, om Obamas eget engagement med et socialist parti, hvis udtrykkelige mål var at infiltrere og med tiden overtage det Demokratiske Parti og forme det til en socialistisk organisation," påstår Klein.

Klein begyndte at gå i dybden med Obama under 2008 præsidentkampagnen og kom med flere beretninger der gav overskrifter. Han afslørede først den politiske forbindelse med Ayer's i en vidt udbredt WND artikel.

Artiklen fik the Nation tidsskriftet til at klage, via CBS News hjemmesiden, om at "ledende journalister nu beder Obamas kampagne om at spørge til Klein's artikler."

Det var i et WABC Radio interview med Klein at Ahmed Youset, ledende politisk rådgiver for Hamas, "støttede Obama som præsident,"  hvilket skabte overskrifter verden over, og gav anledning til kontrovers. Den republikanske præsidentkandidat Senator John McCain benyttede sig gentagne gange af spidse kommentarer over Hamas's positive holdninger til Obama.

Klein var blandt de første journalister der var med til at udstille at Obama's "grønne jobs" zar Van Jones, var medstifter af en kommunistisk organisation der gik ind for "modstand" mod U.S. regeringen. Temaet blev behandlet og yderligere diskuteret gennem Fox News Channel, Glenn Beck, og førte til at Van Jones trak sig i september 2009.

Medforfatteren Brenda J. Elliott er historiker, skribent og forsker der er kendt for sin blog under 2008 præsidentvalget om Ayers, Tony Rezko og andre kontroversielle figurer der kan knyttes til Obama. Siden 1988 har Elliott været ansvarlig for et antal historiske projekter og er blevet belønnet med en pris fra  Project Censored for hendes arbejde og er blevet kaldt "En af de dér Intrigante Personer" af Central Florida tidsskriftet.

Introduktionen til "The Manchurian President" henviser til: "Barack Obama er støttet af og er uløseligt forbundet til en anti-amerikansk dagsorden der, som bogen vil vise var medvirkende til,  ikke kun til at mentore Obama og hjælpe ham til at opbygge sin politiske karriere, men som  til formål har at smadre den moderate fløj hos det Demokratiske Pari og til at sikre og fastholde en indflydelsesrig og magtfuld påvirkning af Obamas præsidentskab."

"Som det kan ses, vil disse radikale forbindelser ikke kun fortsætte med at øve indflydelse på Obama og det Hvide Hus' strategi, men de er direkte involveret i at forme de selvsamme politiker, hvis formål er at underminere eller radikalt forvandle United States of America."

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails