torsdag den 17. februar 2011

Multikulturalisme -Vestens selvmord?

Multikulturalismen - Vestens selvmord

Patrick J. Buchanan


Multikulturalismen er "fuldstændig forfejlet" siger den tyske kansler Angela Merkel.

"Statslig multikulturalisme har haft katastrofe følger," siger Storbritanniens David Cameron.

Er multikulturalismen en fiasko i Frankrig? "Mit svar er et klart JA, det er en fiasko," siger præsident Nicolas Sarkozy.

Ekspremierminister Jose Maria Aznar, er erklæret at multikulturalismen er en fiasko i Spanien, og siger den opdeler og nedbryder Vestens samfund.

Kun i Canada og i U.S. ser det ud til at problemet stadig er til diskussion.


Dog leder disse europæiske ledere intet som helst. De er langt fra folket, og deres forsinkede erkendelse af holdningen til national identitet er kun et resultat af politisk panik. Tag Merkel i Tyskland. Sidste sommer udgav Thilo Sarrazin en bog med titlen som kunne oversættes til "Tyskland mægler sig i stikken."


Sarrazin argumenterede for at Tysklands gæstearbejdere - tyrkerne, kurderne, araberne - lader nationen forfalde. Mens Tysklands fødselstal falder under det niveau hvor man kan opretholde sig selv, hvilket skete for årtier siden, da err disse udlændinge med ringere intelligens og en meget højere drop-ud rate, velfærds- og kriminalitetsrater med til at erstatte den nedadgående tyske befolkning.

"Det drejer sig om kultur," sagde Sarrazin og "islam er den kultur." Det er derfor muslimske indvandrere er "socialt, kulturelt og intellektuelt underlegne de fleste andre." Dog benyttede Sarrazin ikke udtrykket "genetisk i minus" for at beskrive indvandrere fra Mellemøsten.

Kom disse udfald fra en neofascistisk intellektuel og skabsbeundrer af den afdøde Führer? Overhovedet ikke. Sarrazin er et stolt medlem af Willy Brandt's Det Socialdemokratisk Parti og medlem af forbundsbankens bestyrelse.

Med Merkel og det tyske establishment hylende om hans hoved på et fad har Thilo trukket sig, dog uden at beklage sine udtalelser. To tredjedele af tyskerne sagde han har ret til at sige sin mening, en tredjedel sagde de var enige med ham, og hans bog har solgt i over en million eksemplarer.

Det var som svar på denne brandstorm mod Sarrazin at Merkel 'opdagede' at multikulturalismen var en fiasko. Hendes EU kolleger er siden nærmest faldet over hinanden for at give udtryk for at de er enige.



Endnu en faktor har bidraget til den pludselige vækkelse af EU's elite - en eksplosion af anti-indvandrer partier der suger stemmer fra arbejderklassen, fra socialistpartierne og nationalistiske stemmer fra konservative partier.

Blandt disse er Jean-Marie Le Pen's National Front i Frankrig, British National Party, Vlaams Belang i Belgien, Geert Wilder's Frihedsparti i Holland, Christop Blocher's Det Schweiziske Folkeparti, der vandt kampen om forbud mod burka, det østrigske Frihedsparti og Alliance for Østrigs Fremtid, Jobbik Partiet i Ungarn, Liga Nord i Italien, der går ind for en løsrivelse, Dansk Folkeparti og Sverigedemokraterne der netop har vundet fodfæste i Parlamentet.

Det som disse partier har tilfælles er at de alle er imod indvandring, imod muslimer og mod etnonationalitet. De ønsker at fastholde, eller genskabe, en nation af, og for deres egne, med egen historie, helligdage, helte, sprog, litteratur musik og kunst. De er ihærdige modstandere af nogen opløsning i den etniske sammensætning eller den kulturelle karakter i deres lande.

Hvad er det så disse mennesker betragter som værende elendigt ved multikulturalismen?

Fra Moskva til Marseilles, fra Stockholm til Sicilien ser de muslimer vælte ind og skabe små nationer i nationen, og indvandrerne er uvillige til at omfavne en ny identitet som englændere, franskmænd eller tyskere. Disse partiers frygt er velbegrundet.

For ligesom de populistiske partier er meget etnonationale, stolte af deres identitet som schweizere, østrigere, tyskere, englændere, hollændere eller flamlændere er de nysankomne yderst entonationale: Tyrkisk, Arabisk og Afrikansk.

Og islam er en tro der i sig selv er anti-multikulturel.

Hengivne muslimer tror ikke at alle religioner er ligeværdige. De tror der er een Gud, Allah, og underkastelse af hans lov er vejen til Paradiset. De tror ikke på ytringsfrihed og pressen hvis det betyder at deres profet kan forhånes. De tror ikke på Vestens tøjstil eller mænd og kvinder på samme skoler og i sportsgrene. De tror ikke at alle livsstile er lige gode. Nogle mener at ægteskabsbrydere bør stenes og æresdrab er helt i orden for piger der 'vanærer' deres familier.

De har ønske om at leve deres tro og deres kultur i vore lande, at leve parallelt sammen med os, ved at vi bor hver for sig.



"Hvis du kommer til Frankrig," sagde Sarkozy sidste uge, "accepterer du at smelte ind i et samfund, der er et nationalt samfunde, og hvis du ikke ønsker at acceptere det, så er du ikke velkommen i Frankrig."

Det er godt nok en smule for sent med den holdning. Da omkring 5 til 8 millioner arabere og muslimer er i Frankrig, deres fødselsrate er højere, og der er flere på vej.

De væsentligste spørgsmål er: Hvem var det der fik ideen om at bringe disse mennesker ind? Hvad gør Frankrig, Storbritannien og Tyskland hvis de siger: Dette er et demokrati, vil vil leve som vi ønsker det, ifølge vor tro, ikke Jeres.

Hvordan kan et venstreorienteret, eftergivende samfund der hylder diversitet påtvinge sine værdier på en militant indvandrer minoritet der afviser dem?

Svaret: Det kan det ikke. Alt andet er blot snak.

Det er det som James Burnham mente da han skrev at liberalismen er ideologien bag Vestens selvmord.



http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=263793
Get Pat Buchanan's classic, "The Death of the West," autographed at low price

Pat Buchanan was twice a candidate for the Republican presidential nomination and the Reform Party's candidate in 2000. He is also a founder and editor of The American Conservative. Now a political analyst for MSNBC and a syndicated columnist, he served three presidents in the White House, was a founding panelist of three national TV shows, and is the author of seven books.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails