fredag den 4. februar 2011

Bill Ayers's 'Crystal Chaos'

Bill Ayers's 'Krystal Kaos'

Jack Cashill

Da jeg foretog undersøgelser til min nye bog "Deconstructing Obama" der vil være på boghandlernes hylder i næste uge, fandt jeg en passage fra Bill Ayers memoirer fra 2001, "Fugitive Days," der afspejles i de galsakabens lys der er kommet over Ægypten.


Lidt baggrundsviden. For lidt mere end et år siden drog Ayers og 1400 af hans radikale venner fra hele verden til Ægypten som en plage af frøer. Ægypten skulle være skuepladsen for deres foreslåede "frihedstur" til Gaza.

Mubarak regeringen tillod kun, at 100 af aktivister gik ombord på busserne, men de 1300 der blev tilbage var yderst støjende, blandt disse Ayers og hustru Bernardine Dohrn, hvilket fik Mubarak til at ønske han havde udstedt envejsbilletter til hele flokken.

"Vore direkte handlinger og demonstrationer syntes at vække Ægypten en smule," skrev aktivist-journalisten Philip Weiss om gruppen forskellige protester, og afstedkom "masser af omtale."


Uanset om organisatorerne af den senere tids "Vredens Dag" i Ægypten har et taknemmelighedsforhold til Weathermen's berygtede 1969 "Vredens Dage" er uklart, men Ayers følelser som de blev udtrykt om de dag ville kunne varme en jihadkrigers hjerte."Gaderne der stod i flammer var usikre af resterne af vore ødelæggelser," skrev Ayers om sin amoktur med smadrede vinduer i Chicagos gader. Han blev derpå helt nostalgisk blød om hjertet, ved at han beskriver ødelæggelserne som "Krystal Kaos."

30 år tidligere havde nazibøllerne haft deres eget vredesudbrud i Tyskland, som Weathermen nu havde haft i Chicago. Nazisterne kaldte deres tur med ødelæggelser for "Kristallnacht" eller "Krystal Natten." Ayers er alt for sofistikeret til ikke at vide hvad han sagde.

Det vigtigste spørgsmål er om hans protégé vidste hvad Ayers sagde. Præsident Obamas handlinger i de næste uger kan måske give svaret.


http://www.americanthinker.com/blog/2011/02/bill_ayerss_crystal_chaos.html


Benyt søgefeltet på bloggen hvis du vil finde artikler om Bill Ayers og Bernadine Dohrn.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails