lørdag den 5. februar 2011

Spanien og muslimer - en dødspiral

Iberiske Halvø og muslimer - ned af en dødsrute

Eileen F. Toplansky

Spanien har udviklet sig til en større kampplads for tyranniets styrker, og for frihedens kræfter. I september 2010 måtte det populære diskotek La Meca i Iguilas (Murcia), i det sydlige Spanien "skifte navn og arkitektonisk design på grund af pres fra islamiske ekstremister, der fandt navnet og indretningen krænkende og fornærmende for deres religion." Som konsekvens lagde muslimer "en video på internettet, hvor man gik ind for en boykot af spanske varer." De planlagde også "jihad mod de som benytter Allahs navn blasfemisk."

Diskotekets ejere kapitulerede og ændrede navnet på diskoteket til La Isla; i tilgift ændrede ejerne visse "ting ved klubbens indretning ved at lave minarettårnet om til en slags fyrtårn."
 
Fra La Meca til La Isla


For nuværende ved Instituto Menendez Tolosa, en skole i byen La Linea del la Concepción i Andalusien er en lærer blevet anklaget for en dommer af "forældrene til en muslimsk elev der hævder læreren 'hånede Islam' ved at tale om spansk skine i klassen." Læreren diskuterede de rette forhold for behandlingen af spansk skinke. 

Ooink! Tænk blot på de forandringer verden nu skal tage: Ikke flere sparegrise, ikke mere med at spise som et svin ved fester, ikke flere grisede sange om de nyfødtes tæer, ikke flere diskussioner om trikiner og svin, - ikke flere eventyr!Lækker spansk skinke, uha, uha.

Tilfældene er ikke isolerede; de afspejler den "øgede selvhævdelse af muslimer i Spanien." I 1990 boede der kun 100000 muslimer i Spanien. To årtier senere, er antallet oppe på 1,5 million. 

Derfor skal lærerne vogte deres ord, historierne de vælger at læse, og de billeder og dukker  de benytter i en klasseværelsesdiskussion. Den islamiske verden strammer grebet om ytringsfriheden under dække af religiøs intolerance.

Forældrene der har anlagt sagen henviser til "artikel 525 i den Spanske Straffelov, der gør det til en forbrydelse at krænke følelserne hos medlemmer af en religiøs bekendelse." Det er en fortløbende saga om, hvordan den islamiske verden fortsætter med at sværte og afpresse Vesten ved på pervers vis at anvende Vesten love for at fremme den islamiske ideologi.

Mere muslimsk intimidering stammer fra Islamic Association of Malaga der har krævet at en spansk sproget TV-serie ved navn El Clon, skal forbydes, fordi den ikke "alene er anti-muslimsk, men også angriber grundprincipperne for sameksistens og integration der er garanteret af alle demokratiske samfund." Islamic Association beskylder TV-serien for at "krænke den Spanske Forfatning ved at sende et program der kritiserer visse aspekter af Islam, såsom tvunget ægteskab og mangelen på kvinders rettgiheder i muslimske lande."
 


Grundlæggende principper for sameksistens!!! Den islamiske verden er imod denne holdning ved enhver lejlighed. 

Når der nu nævnes tvunget ægteskab da foretog spansk politi en razzia mod en lejlighed i Logrono for at befri en 25 årig pakistansk kvinde der var blevet tvunget til ægteskab med sin fætter, og derpå holdt fanget af sin familie og seksuelt udnyttet i mere end end måned." Der er mange lignende sådanne sager med tvungent ægteskab i Spanien ifølge Human Jamshed, præsident for Association of Pakistani Women i Spanien. Ifølge sharia lov er det helt i orden med sådanne forhold. 

I december 2009 undslap en kvinde med nød og næppe med live ti behold sharia loven, da hun var blevet dømt til døden for utroskab. Hun var i stand til at flygte "til en lokal spansk politistation lige før hun skulle henrettes af islamisterne. 

I Granada, "ønsker nogle muslimer at den traditionelle sharia lov skal anvendes i stedet for Spansk Lov." Dette er et ekko at det som allerede er i gang i Storbritannien, hvor "eksistensen af parallelle lovsystemer nægter en stor del af den britiske befolkning deres fundamentale menneskerettigheder." 

En imam i Tarragona, Spanien ...blev idømt et års fængsel for at tvinge en 31 årig marokkansk kvinde til at være iført slør. Imamen havde truet med at brænde kvindens hus ned på grund af 'vantro.' Den spanske socialistiske borgmester forsøgte af få sagen afvist for at forhindre 'en social konflikt.'

Nogle spanske byer er imidlertid begyndt at stå op imod de muslimske krav. Lleida blev den "første kommune i Spanien der forbød burkahovedbeklæningen på alle offentlige steder." 


I april 2009 blev "en muslimsk advokat bortvist fra Spaniens Højesteret i Madrid, hvor hun forsvarede en klient, fordi hun nægtede at tage sit tørklæde af."

I april 2010, blev "en 16 årig skolepige bortvist fra en skole i Madrid, efter at have nægtet at tage sit ansigtsslør af, en krænkelse af skolens dress code."

Altid velinformerede muslimer "ønsker også en lige del af de penge der kommer ind ved salg af billetter i det berømte Alhambra Palads, som de anser som en del af deres muslimske forfædres kulturarv." Ydermere kræver de at den spanske regering "bygger moskeer til muslimsk gudsdyrkelse." 
 
Igen og igen viser medlemmer af den muslimske verden at de vil gå meget langt for at påtvinge deres tro på andre uden hensyn til andres tro. Ligesom ulven i "De Tre Små Grise," vil de puste og de vil blæse til de har blæst huset omkuld.

http://www.americanthinker.com/2011/01/iberia_and_the_muslims_down_a.html
Eileen can be reached at middlemarch18@gamil.com.

1 kommentar:

flagstang sagde ...

You cant imagine what is the effect of this special stuff content. I like when i see this great categories around, and this nice blogs.

Related Posts with Thumbnails