søndag den 28. februar 2010

Mindre regering versus gældsætning

Mindre regering = mindre gæld

Dick McDonald
Det problem Amerika befinder sig i er en falliterklæring overfor de lektioner vor Forfatnings Fædre gav - en lille central regering (offentlig sektor) er hovedhjørnestenen i en levende, virkende privat sektor. I løbet af de sidste 75 år, og især i løbet af de sidste år, er det uundgåelige resultat ved denne fiasko en "regerings" gæld på næsten 120 billioner dollars som stadig stiger. En gæld vor økonomi aldrig kan betale tilbage.

Heldigvis er Amerikas private sektor ikke til at ødelægge - menneskene bag vil være frie for politisk tyranni og sådan vil de fortsætte med at være. Det som de har brug for at gøre er at løse gældskrisen, fordi de ikke har nogen intention om at følge deres politikere ud over afgrundens rand.

Ironisk nok har Det Hvide Hus bedt en komite om at komme med anbefalinger til, hvordan gældskrisen kan løses. Uheldigvis har fortalerne for en stor regering kun to indgange til dette problem - forhøjede skatter eller nedskæringer.
Frem til nu ser det ud til at de konservative i Washington er impotente overfor at løse gældsprobelmet. De taler om afbalancerede budgetter og begrænsninger i bureaukratiet, men aldrig om hvordan det supergigantisek problem - gælden - skal behandles, den gæld som for størstedelens vedkommende skyldes velfærdsrettigheder gennem programmer for Social Security og Medicare.
Da der tilsyneladende ikke er nogen måde at genere overskud for at betale af på denne gæld med den nuværende førte økonomi, hvorfor så ikke erstatte de uduelige programmer med noget der virker? I stedet for at skære ned på goderne, så find et program der vil forøge goderne. I stedet for at forhøje skatterne så lav et program der i væsentlig grad skærer disse ned. Umuligt siger du! Nej det er det ikke.

Planen Amerika på Benene (Rise Up America) (dette er en plan som burde forsøgt implementeret i Danmark, meget interessant - synopsis-kommentar) vil kunne genskabe Amerika, gøre det muligt at betale 110 billioner af på gælden og sætte økonomien på turbokraft. Det er en enkel plan, og grundlaget er, at regeringen skal gøres mindre. For ser du, man kan ikke skære ned på skatterne, førend man har reduceret regeringen. Det har været problemet - Reagan skar ned på skatterne, med lod de venstreorienterede udvide regeringens størrelse og omfang.

Det der er brug for er en plan der reducerer størrelsen på regeringen og gør hver enkelt amerikaner velstående nok til at betale for sin egen pension og lægehjælp. Ved at fjerne behovet for at regeringen sørger for alle, hvilket medfører afhængighed, derved kan vi reducere det nationale budget til blot 40% af dets nuværende størrelse og derved fjerne grundlaget for alle disse skatter.

Gør dig selv en tjeneste - udforsk den vidunderlige verden vi kunne leve i, hvis vi blot fulgte vor Forfatnings Fædres råd - en lille central regering.

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Dick McDonald is formerly a CPA at Arthur Andersen & Co. Dick maintains a website at www.riseupamerica.us

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails