mandag den 1. marts 2010

Den Røde Hævner, Obama

Obama Den Røde Hævner

James Lewis

Franskmændene kaldte Hitler en revanchiste -- en kejserlig soldat fra 1. verdenskrig der længtes efter at hævne det gamle nederlag. Hitler var helt åben og klar i sit ønske om hævn. Det blev til et Nazi-slogan. Man kan også have en ideologisk revanchisme -- for eksempel den marxistiske beslutning om at tage hævn over Amerikas sejr over den verdensomspændende kommunisme i Den Kolde Krig.

Ordet "Marxist" benyttes nu som en slags skjult pralen i akademiske kredse. Jeg har netop talt med en professor der kaldte sig en "Marxistisk historiker" og smilte selvtilfreds da han sagde det. Han mener åbenbart han er en helt ved at være Marxist i Amerika. Selv i følge deres egne marxistiske teoretikere da dræbte De Røde Regimer mindst 100 millioner mennesker, ved "forbrydelser, terror og undertrykkelse," og der er stadig flere der dør i dagens Nordkorea. Vi har slet ikke talt de døde og sårede i krige udkæmpet af Kommunistregimerne med.

Ud fra Obamas tidligste opvækst indikeres at den unge Barry er blevet opdraget og opvokset som en Rød Hævner mod Amerika. Vi ved at han taler som en anti-kapitalist, og en anti-Forfatningsfortaler, og at han utvunget undskylder for de amerikanske handlinger under Den Kolde Krig. Den Kolde Krig var ikke en vi indledte -- den blev påbegyndt af Lenin, Stalin, Mao og andre totalitære massemordere længe før Korea Krigen og Vietnam Krigen, vore to brandvarme indsatser i Den Kolde Krig.

Det vi ikke helt har forstået er, hvor dybtliggende Obama blev indoktrineret fra barndommen til en krig mod Amerika. Alle efterretningsbureauer i verden må have regnet det ud, fordi det står der altsammen i offentligt tilgængelige beretninger. Venstrefløjstilhængere over hele verden har også kendt til det fra dag eet, og det inkluderer Demokraterne. Obama var jo ikke ukendt for apparatchikerne i Det Demokratiske Parti. Heller ikke for medierne. Kun det amerikanske folk blev holdt hen i mørket. Medierne og Demokraterne er stadig i fuld gang med deres dækken over Obamas taktik idet de håber de slipper godt fra det.

Hvorfor er Obama så grundlæggende, og følelsesmæssig modstander af Amerikas forsvar af frihed og demokrati i Den Kolde krig? Fordi Barry Soetoro blev født i 1961 og boede i Indonesiens hovedstad Jakarta fra han var seks til ti år, i årene 1967-71 -- umiddelbart efter den blodigste borgerkrig i Indonesiens historie, der fandt sted fra 1965-1965. Det Indonesiske Kommunistparti, PKI, blev udslettet og massakreret under borgerkrigen. Der er derfor absolut ingen der kan forundre sig over at en venstrefløjs familie, der boede i Jakarta, ikke ville være i en salgs konstant oprør i løbet af disse år, selv efter massakrerne var ophørt. Trods alt, var Barry's forældre meget aktive sympatisører, om ikke selv partimedlemmer, ligesom hans biologiske fader.

Indonesien var værtsland for millioner af etniske kinesere, hvoraf nogle af dem blev slagtet i den "fælles vold" der fulgte i kølvandet på et mislykket kup. Kina var dengang midt i Den Store Kulturrevolution, der dræbte mellem 50-70 millioner mennesker. Ann Dunham, Lolo Soetoro og Barry Soetoro boede midt i brændpunktet mellem Vesten og den totalitære kommunisme.

Indonesiens diktator General Sukarno blev styrtet i 1965 af enten Kommunistpartiet (PKI) eller det indonesiske militær og de islamiske partier -- og muligvis af dem alle tre. PKI var det tredjestørste Kommunistparti i verden udenfor Sovjetunionen og Kommunistkina. (se The Year of Living Dangerously.) PKI medlemmer blev dræbt i de efterfølgende optøjer og massakrer i gennem årene 1965-66, der begyndte i Jakarta, hvor Barry Soetoro's familie boede. Forestil dig at bo i Atlanta, Georgia, lige efter af General Sherman havde afsluttet sin march gennem Georgia, og så ikke kende noget som helst til det.

Det er bare helt umuligt, hvis ikke disse omvæltende begivenheder ikke skulle have berørt Barry Soetoro's liv i Jakarta i alderen fra han var var seks til ti år gammel. Barry's midlertidige fader Lolo Soetoro var oprindeligt en støtte af General Sukarno og venstrefløjen; Sukarno's parti havde sendt Lolo til Hawaii for at få en højere uddannelse, hvor han mødte Ann Dunham. Der er ingen ægte tryghed under sådanne forhold. Hævndrab forekom efter 2. Verdenskrig i Europa og efter Civil War i USA.

Det store spørgsmål er, Hvorfor tog Ann Dunham den risiko at bringe sit lille barn til Jakarta? Hun må enten have været politisk meget naiv, eller, mere sandsynligt, så vidste hun at hun og Lolo blev beskyttet af magtfulde politiske kræfter.

Ann Dunham var i det mindste en aktiv sympatisør og medløber af Kommunistpartiet. Husk dette fandt sted blot 15 år efter Stalins død og den amerikanske hjemlige reaktion på Stalins infiltrationsforsøg, nu døbt "McCarthyism." Vi ved nu med historisk sikkerhed at U.S. regeringen, herunder Udenrigsministeriet og Det Hvide Hus faktisk var infiltreret af medlemmer af Stalins Kommunistparti , og at hemmeligheder om U.S. atombomber straks blev overdraget til Sovjetunionen gennem Manhattan Project medlemmet Klaus Fuchs, der blev hyldet af det Østtyske Kommunistparti da han drog dertil. Stalinistiske kommunister havde også stor indflydelse i Hollywood, på aviserne og universiteterne.

Barry's barndom og uddannelse under overvågning af repræsentanten for Kommunist Partiet Frank Marshall Davis opfulgt af en endeløs parade af mentorer fra venstrefløjen fra Hawaii til Harvard og Chicago, blev alle formet ud fra den samme politiske opfattelse. Alle voksne han mødte fortalte den samme historie. Alle hadede de den samme sataniske fjende: Amerikansk kapitalisme -- også kendt under navnene frihed og demokrati -- CIA, U.S. Militæret. Senator Joe McCarthy, Præsident Eisenhower og Richard Nixon. Vi ved nu at Richard Nixon blev styrtet af den amerikanske venstrefløj der benyttede Watergate skandalen, herunder også af Washington Post's Ben Bradlee i nært samarbejde med FBI' vicedirektør Mark Felt, der var netop Bernstein og Woodward's 'Deep Throat.'

Jesuitterne plejede at sige, "Giv os en knægt før han er ti år gammel og vi har ham hos os hele livet." Det er derfor den skrydende præst Wright's Church of Marxism, var et sådant naturligt sted for Obama at gå til hver søndag, og hvor han medbragte sine piger. Det var jo det de plejede at gøre, det var jo så velkendt og trygt.

Når børn tror at deres mødre og fædre er i en farefuld situation, da bilder de ofte sig selv ind, at de skal være frelserne -- de kan få et Frelser Kompleks (lyder det familiært?). Børn fra familier der misbruger dem følger ofte noget sådant.Barry Soetoro voksede op med behovet for at frelse hans side, (familie) i Den Kolde Krig - De Rødes Side.

Mennesker der mener de er verdens frelsere er narcissister fra dag eet, fordi de tror de har Gudgivne kræfter. Hvordan kan man ellers Frelse Planeten? Hvordan kan man ellers få "havet til ikke at stige," som Obama sagde i sin takketale til Demokraterne? Narcissisme er en standard karakterbrist på venstrefløjen. Det er en af de helt basale forskelle mellem ideologiske venstrefløjstilhængere og så konservative. Edmund Burke, bedstefaderen til anglo-amerikansk konservatisme påpegede dette i sin vigtigste bog "Reflektioner om Revolutionen i Frankrig"(1791). Konservative er i det store og hele normale mennesker. Ideologiske venstrefløjstilhængere er ambitiøse Verdensfrelsere som derved kommer til at dræbe en masse mennesker der er imod at blive frelse af de påtvungne kræfter. Kan du forestille dig nogen amerikansk konservativ der ville handle som Obama?

Tag nu et barn med et Frelserkompleks og opdrag ham i en endeløs strøm af venstreorienterede mentorer, fra mor og videre frem. Han er Frelserbarnet, sådan opfatter de ham -- Den Røde Hævner. Han vil løskøbe dem fra den bitre konsekvens af kommunismens nederlag. Barack Obama har haft erstatningsforældre -- støtter der gjorde vejen lettere for ham -- gennem hele hans liv, Bill Ayers, Jeremiah Wright og Emil Jones.

Bemærk, at jeg ikke har sagt at Obama er farlig. Det afhænger for en stor dels vedkommende af, om man kan bekæmpe ObamaCare, handel med CO2, (cap-and-trade-), EPA reguleringen af CO2, og dusinvis af andre skøre og tåbelige planer.

Det amerikanske politiske system er villig til at finde nye kræfter, men vi må vide sandheden. Jeg tror "Den Røde Hævner" er grundsandheden om hvem Obama virkelig er.

Det er altså ikke det, at Obama er sort der er problemet. Det er det at han er rød.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Mon han holder længere end til midtvejsvalget?
Gør han ikke, så er problemet løst.

falkeøje

Related Posts with Thumbnails