søndag den 14. marts 2010

Hvem tabte Iran?

Hvem tabte Iran?

James Lewis

"Hvem tabte Kina?" var det Republikanske slogan i 1950'erne efter at Mao havde erobret Kina og det var blevet et kommunistisk tyranni. Josef Stalin havde magten i Sovjetunionen på den tid og kontrollerede halvdelen af Europa. Kina og Rusland var begge atombevæbnede tyrannier, og demokratiet var trængt overalt i verden.

Venstrefløjen i Vesten løj konstant om den kommunistiske imperialisme - og det til et punkt, hvor de omdefinerede ordet "imperialisme" så det udelod ethvert kommunistisk regime. Selv i dag vil venstrefløjen nødigt indrømme at sovjetrusserne og kineserne havde gang i et klassisk imperialistisk foretagende. Venstrefløjen i Vesten gjorde det muligt for Fidel Castro at oprette et kommunistisk koloni fængsel på Cuba, og han bearbejdede omgående Nikita Krushchev til at placere atommissiler nær kysten til Florida.

Dette slogan "Hvem tabte Kina?" mindede de amerikanske vælgere om, at de skulle vælge Ike Eisenhower. Som øverstkommanderende for de Allierede styrker i Europa havde han en uovertruffen erfaring med national sikkerhed og international politik. Han var en klog mand og hans tilstedeværelse gav tryghed, den rigtige præsident for Den Første Atom Tids alder.

Vi trues nu engang af en hurtigt voksende slyngelstat, ledet af en totalitær, selvmorderisk kult, der meget snart vil være i besiddelse af atomvåben. Spørgsmålet om liv og død ved de kommende valg skulle derfor være; "Hvem tabte Iran?"

Vi må og skal sætte halen på æslet for at finde ud, af hvem der er skyld i det. Venstrefløjen praler med deres "medfølelse og progressivitet" -- og her fornylig pralede de med at de er "den uddannede klasse," når de blot har afgrundsdyb dumhed at fremvise. Storslåede pralerier og afgrundsdyb skæbnesvanger virkekraft - jamen, hvem minder det dig om? Et chokerende syn. Men så længe venstrefløjen kontrollerer propagandamidlerne, skolerne og medierne, så er det en kamp op ad bakke blot at fortælle sandheden.

Så derfor burde den iranske bombe få mennesker til at vågne. Den eneste vej til at standse en atomkrig er før den kan igangsættes; før den er mulig. Men "forholdsregler" er et snavset ord i de Højpræstelige medier. Hvor er det patetisk.

Venstrefløjens ansvar for denne lurende katastrofe kan ikke diskuteres. Hvem gjorde det muligt at den onde anti-amerikanske Khomeini revolution gik igang samtidig med at vi var midt i Den Kolde Krig? - Jimmy Carter! Hvem tillod at en selvmordskult af Khomeinitilhængere fik adgang til de værste masseødelæggelsesvåben? - Jimmy Carter! Bill Clinton, Barack Obama! Hvem radikaliserede Det Demokratiske Parti så dets engang anstændige førende politikere blev erstattet af radikale venstrefløjstosser? Hvem var det der konstant saboterede bestræbelserne hos fornuftige US præsidenter - alle de republikanske - for at skabe stabilitet i Mellemøsten? - Jimmy! Bill! Barry! Hvem formåede ikke at beskytte dette land mod det værste terrorangreb nogensinde? - Bill! Og hvem løftede ikke en finger for at afholde Khomeinis fascister i at komme i besiddelse af strategiske missiler og atomvåben? - Barry!


Sådan er det altså. "Hvem tabte Iran?" Venstrefløjen. Venstrefløjen har konstant saboteret US Forsvarsudgifterne, altid været med til at udsætte den civiliserede verden for atomterroren. Hvem blokerede for anti-missil forsvaret af Polen og Tjekkiet? Jo, netop. Hvis verden nogensinde skulle være under ledelse af en selvmordskult så er det denne.


Bush og Cheney forsøgte at standse de to dødsensfarlige magter i Gulfen: Saddam og Iran. Som det direkte resultat blev George W. Bush gennemheglet og mishandlet i to perioder. Venstrefløjen -- Carter, Clinton og Obama - slipper fri ved at overgive sig til islam fascismen når de kan. Obama har netop udpeget en agitator fra Det Muslimske Broderskab som ambassadør til Organization of Islamic States. (OIC)

Til et vis punkt betragter vi nu ikke længere stupiditeten og tåbeligheden hos Venstrefløjen, men snarere den uforfalskede ondskab, et ønske om et ødelægge dette land og det civiliserede liv som vi kender det. Når man kan se de samme mennesker altid igen og igen kører skolebussen ud i sumpen, da må man endelig indse at de faktisk virkelig handler udfra et hadefuldt ønske om at smadre. Og det er netop sådan det lyder på deres "progressive" websites: De er propfulde af vrede og had. Det er altså ikke normale konstruktive mennesker.

Disse mennesker ødelægger reel og ægte videnskab når de kan komme til det. Det er venstrefløjen der underminerede og jagtede respekterede videnskabsfolk for at de kunne få deres egen sindssyge Grønne Dagsorden kørt igennem, ved at bestikke, intimidere og konspirere i alvorlig grad for at sælge Den Helt Store Løgn til verden. Det har de gjort siden Stalin og Karl Marx, der også lod som om de var "videnskabelige" mens de fremførte deres tusindsårsdrømme fantasier til en uvidende og hjernevasket befolkning.

Disse mennesker mangler bare den mindste smule ærlighed, anstændighed, og gode hensigter. Hvorfor tror du elllers Obama udnævner Kevin Jennings som "Zar for sikre skoler?" Det var ikke for at gøre skolerne mere sikre. Snarere det modsatte. Uanset hvad de selv mener deres hensigter er, så er disse mennesker perverse. De hylder jo perversiteten.

Når -- ikke hvis -- Ahmadinejad slår fingeren på atomkanppen, er det vort ansvar at sætte halen på æslet. Medierne vil skrige og beskylde Bush for de iranske atomvåben. Vi skal fortælle sandheden og sikre at den aldrig glemmes.Hvem gav lov til at den allerfarligste selvmordskult i verden fik atomvåben?

Obama!

Hvem gav først og fremmest Khomeini lov til at opbygge sin kult?

Carter!

Hvem saboterede det amerikanske forsvar mod terrorangreb?

Clinton!

Hvem vil du stemme på i 2012?

... vent på svaret.....

Når første den atombombe sprænger vil amerikanerne komme til fornuft.

Obama er ikke Messias. Han er snarere Mørkets Fyrste!.

1 kommentar:

semit sagde ...

Jeg tror, at du har ret i, at økofascisme findes, ifølge en ældre artikel, og der er religion i økologi og biodynamiske metoder og det er endvidere knyttet til okkultisme og endda RUDOLF STEINER var medlem at THULEselskabet, har jeg fundet ud af, og det er jo ham der er grundlæggeren af biodynamisk landbrug. Teoretisk en god ide, men fundamentet er okkult og religiøst.

Jeg har skrevet en artikel til om ThuleSelskabet og her dukker Rudolf Steiner op.

http://semit.wordpress.com/2010/03/11/nsdap-og-deres-hemmelige-selskaber/

Related Posts with Thumbnails