onsdag den 24. marts 2010

Når frie borgere rejser sig

Skarer af borgerlige

Amerikas elitære er blevet som besat af magtens goder. De vil blive erstattet af en ny ledelse af almindelige amerikanere der søger efter at bevare frihedens velsignelser der var tiltænkt os af vore Grundlæggere. Det Herbert E. Mayer skrev i sidste uge om, hvordan vor nation undergår en rolig, fredelig fjernelse af en herskende klasses magt, tror jeg vil ske. Her følger hvorfor.

Vor Revolutionskrig blev ikke vundet af en veltrænet, godt betalt professionel hær. Vi vandt uafhængigheden gennem modet og offerviljen hos borgerlige soldater. Hvis der er et tema i Tea Party bevægelsen er det denne frivillighedens ånd, og den uselviske opofrelse for frihedens triumf. Som så mange af os ved risikerede de tapre mænd, der underskrev Uafhængighedserklæringen alt da de underskrev dokumentet. Personligt risikerede de meget og søgte ikke profit ved idealerne i Erklæringen.

Venstrefløjen begriber ikke dette uselviske offer. Til de studerende af moralens nihilisme, som den produceres på vore universiteter nu om stunder, må vore Grundlæggende Fædre have haft en forundrende dybfølt interesse i vor uafhængighed. Hvad med de soldater med blødende fødder der blev hos Washington ved Valley Forge? (se denne artikel på synopsis) De må umiddelbart have været fjolser, men deres gribende breve afslører imidlertid noget helt andet. Det er ikke kun venstrefløjen der ikke kan begribe, at nogen kæmper for højere idelaler, den er, som et hele, blevet et forkvaklet system af priviligerede med magt der synes, at det at "ofre" sig er "åndssvagt."

Disse elitære, er de få, men isolerede, parasitmedllemer af magtens kuber. Dette gælder selvfølgelig Washington, men det indbefatter også akademierne og Hollywood, og alle de andre sikre tilflugtssteder for de tæger der vil tage vor frihed bort i bytte for programmet "Jeg Ejer Dig" som så vore børn kommer til at betale. Det er bare så gennemført tåbeligt, hvor ofte disse elitære tager fejl, og hvor sjældent det rager dem. Der er jo ingen konsekevens for deres fiaskoer.

Uanset hengivenheden for deres verdslige tro på den blinde magt, så tager disse flerårige vækster næsten altid fejl. Den Globale Opvarmning var jo en kæmpemæssig ondartet svindelaffære. Den Kolde krig der ikke kunne vindes, hvadbehager?

Hvilken afmagt. De af os som forsøger at komme bag ved tankegangen hos disse mennesker for dog blot at finde en gnist af omtanke og tro, selvom det måske blot er på en forfejlet ideologi, finder det ikke, for det er der ikke: Magten og ensartetheden hos de som har magt er selve ideologien og den Hellige Tro, hos de som fører sig selv selvretfærdigt og vigtigt frem.


Hvem vil stå op imod dem i kamp? Amerikanere der er borgersoldater, og alle er de frivillige: Vi, ikke dem, holder frihedslampen i vore arme. Vi venter ikke på ordrer, faktisk tager vi ikke imod ordrer. Hillary beklagede sig engang over en "Kæmpe Højre-Fløjs Konspiration," men det var helt sikkert blot en forsvarsmekanisme. De opstillede, i regimenter, umælende og utænkende lejesoldater i vor politiske krige er venstrefløjens droner, ikke højrefløjens.

Det er derfor vi vil vinde. Rødderne af velordnede friheder ligger dybt i vor nation. Disse rødder er blevet næret med blodet af unge mænd der døde på afsidesliggendes steder som Anzio og Khe Sanh. Generationer er vokset op, og har lært mindre af de kedsommelige historiebøger, end de har af deres forældres eksempler, deres naboers, deres kirkegængeres levende livsberetninger, de der talte om tillid, håb, og selvbevidsthed.

Borgersoldaten der venter på at følge de politiske chefer, der har udpint vort land for egen vindinges skyld, ud, handler uden de behøver få ordrer. Tea Party Bevægelsen er helt og aldeles selvopretholdende. En forløber i 1993 var "Dan's Bake Sale," der begyndte som en lærke da Rush Limbaugh foreslog en metode til telefonsælgere om at skaffe penge, gennem salg af kager, så man kunne abonnere på Limbaugh Letter. Tusinder mødte op, havde det sjovt, opførte sig ordentligt, og gik så hjem. Ingen forbunds reguleringer, ingen college læseplan, intet andet end frie mennesker der udøvede deres frihed.

Hvordan ser disse automatrobotter fra det etablerede så på disse borgersoldater? Rødfrakkerne stod overfor det samme problem i Revolutionskrigen, da de skrapt optrænede tinsoldater fra Europa mødte amerikanerne, der skjulte sig bag træerne (hellere end at blive blæst i småstykker i de traditonelle opstillinger i slag), og som affyrede deres langtrækkende rifler fremfor de kortrækkende muskedonnere.

Disse borgerkadrer af konservative der vil gøre krav på vort land igen modtager ikke ordrer oppefra. Vi opererer individuelt, ligesom de timillionvis af uafhængige selvstændigt tænkende væsener der kun lader sig lede af sunde principper og handlinger, og mindre søger at befri et enkelt citadel eller by, end at forsøge at befri dem alle.

Frie mænd tager friheden for givet. Det er selve naturen i denne værdifulde skat.Når frie mænd kæmper, taber slavehærene. Den krig bliver udkæmpet og vindes lige præcis nu.

Bruce Walker is the author of two books: Sinisterism: Secular Religion of the Lie and The Swastika against the Cross: The Nazi War on Christianity.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails