onsdag den 10. marts 2010

Minoritetsrapport fra en minoritet

En minoritetsrapport om minoriteter

Burt Prelutsky

Blot fordi hvide amerikanere er så rædselssslagne for at blive kaldt racister, stiller de sjældent op til deres eget forsvar. I stedet forsøger de at tamme og stønne "nej jeg er ikke" nærmest uhørligt, mens de mimer som et vredt barn der er blevet kaldt baby af en ældre søskende.

For eksempel er de astronomiske høje frafaldsrater hos studerende latinoer hovedsageligt de hvides skyld. Fordi intet negativt nogensinde må lægges for minoritetsgruppernes fod, skal en overfølsom, politisk korrekt hvid majoritet altid holdes ansvarlige for deres fejltagelser. Nu vel, ikke alle hvide selvfølgelig. Som regel er hvide venstreorienterede altid beredte til at gå arm i arm med de racebesatte hispanics og give skylden til de borgerlige.

Her i Los Angeles, viste en undersøgelse der dækker 10 år, at 30% af de studerende der blev sat i tosprogede klasser i de tidligste klasser stadig var i programmet når de kom i high school, hvilket igen forøgede deres chancer for at falde ud før de havde færdiggjort deres skole.

Som om det ikke i sig selv er dybt deprimerende, så var over halvdelen af de studerende født i USA.

In his new book, Burt Prelutsky, like a modern-day Zorro, slashes away at leftist icons: "Liberals: America's Termites or It's A Shame That Liberals, Unlike Hamsters, Never Eat Their Young"

Amerika er et land af immigranter, elsker mennesker af sige.. Vi eller i det mindste vore forfædre kom fra hele verden. Men forsøg at komme med en gruppe af immigranter fra Asien, Europa eller Afrika hvis børn ikke taler engelsk inden for et år efter de er ankommet. Men her har vi altså alle disse indfødte amerikanere der selv efter adskillige år i skolen, kun kan tale spansk. Og er det så gringoernes fejl? Det miner jeg ikke.

Dette bringer os til Amerikas sorte befolkning. Slaveriet var ondt, det er vi alle enige om. Kendsgerningen at det var ganske almindeligt mange steder på jorden dengang og stadig praktiseres i Afrika nu om stunder, giver ikke Amerikas fripas. Amerika er trods alt, ikke blot som andre lande, selvom Barack Obama ikke synes vi er noget særligt.

I eftertiden af slaveriet havde vi stadig raceadskillelse og Jim Crow lovede i adskillige stater. I 1960, til trods for det, var antallet af børn født uden for ægteskab for sorte kun 19%. Ydermere mellem 1890 - 1940, havde sorte end højere agteskabsrate end hvide. Hvis du går tilbage til 1925 blev 85% af sorte børn opdraget af begge forældre.

I dag er antallet af børn født uden for ægteskab blandt sorte som gennemsnit 70, og over 90% i de indre byer i Amerika. To-forældre hjem er en sjælden undtagelse. I overvældende antal har sorte mænd frasagt deres ansvar overfor sorte kvinder og børn, og alligevel forlanger de respekt og tager anstød når de ikke får den.

I 2007, repræsenterede sorte groft sagt 13% af befolkningen, men var udgjorde 43% af alle mordofre. Og i 93% af disse tilfælde blev de dræbt af deres racefæller.

Præsident Lyndon Johnson fik en masse hæder og ære i 1964 for at få Borgerrettighedsloven gennem Kongressen, skønt blot nogle få år tidligere havde netop Senator Lyndon Johnson stemt ikke alene imod den lov der ophævede den personlige skat pr. borger, men stemte endog imod anti-lynchings loven.

Når man lægger mærke til hvad der er sket med det sorte samfund i de sidste 46 år, så kan man med rette argumentere for, at LBJ faktisk gjorde mindre skade overfor de anstændige sorte familier som den hykleriske senator han var end han gjorde som liberal præsident.

Endnu en tragisk ironi ved dette er at LBJ er en af de store årsager til, år ud og år ind, at 90% af de sorte vil forlade deres 'plantager' lige akkurat så længe at de kan nå at stemme på Strom Thurmond, James Eastland, Herman Talmadge, Orville Faubus, George Wallace, Bull Connor og Robert Byrds parti. (nogle af de mere markant racistiske, om ikke medlemmer af KKK, topdemokratiske senatorer og dommere - synopsis-kommentar.)se evt.denne artikel på synopsis

Burt Prelutsky

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=126202

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails