onsdag den 31. marts 2010

Skovene dør - så spar på printet

Skriv ikke denne artikel ud

På grund af de fortsatte og stadig værre problemer med afskovning vil jeg bede mine læsere om at ikke at printe indholdet af denne artikel , eller nogen af de andre artikler jeg har skrevet, ud på papir, som derved går til spilde. Hvis du absolut vil dele mine holdninger og ynkelige aforismer vil jeg blot bede dig om at emaile dem til dine venner og slægtninge. Den trofaste læser Kim B. har sendt mig et foto, der viser hvor alvorligt problemet er blevet.

Spøg til side. Der er to slags mennesker i verden: De som ser på dette foto og ikke opfatter nogen fare for træet og så de der ved at i det virkelige liv, da vil et træ der udsættes for så meget hundeurin snart dø.

Når det drejer sig om første kategori, så hør hvad Etta B. fra Baltimor spurgte om i The Straight Dope, "skader hundes urin hække (buske og træer?" Svaret var selvfølgelig: "Det er ikke hundene der bekymrer mig Etta, det deres idiotiske ejere. Det er svært at forestille sig at du er kommet så langt i livet uden at bemærke at hundeurin kan være årsag til at græs, urter og andet planteliv bliver brunt og visner."

På lignende måde er der idioter der går gennem livet fuldstændig og aldeles udvidende om slagterierne, som foretages af muslimer.

Tag nu for eksempel en kommentar fra læseren Karan (Hyderabad, Indien) som svar på en af mine mest læste artikler Muslimsk Humor - Muslimske vittigheder: "Er du gal i kysen når du spilder vor tid med at lave alt det lort om det gode forhold mellem hindu og muslimer i Indien eller er i bare jaloux?"

Jeg svarede: "Karan, hvem prøver du at narre? Tror du at vi engelsktalende ikke læser aviser? Har vi ikke været vidner til massemyrderierne i Mumbai, Delhi, angrebene på Ram Templet i Ayodha, Kashmir og så videre, ja i hundredvis ja tusindvis af hændelser med sekterisk vold mellem muslimer og hinduer?

Hvordan kan du, med en uddannelse, ignorere den splittelse muslimer forårsagede i 1948, hvor Indien blev flået i stykker i to adskilte lande?

Gode forhold mellem hinduer muslimer i Indien? Det er da morsommere end mine muslimske vittigheder."

artikel fra plancksconstant.org

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails