onsdag den 10. marts 2010

"Skrig mens du dør af endetarmskræft" - Sean Penn"

Dø skrigende af endetarmskræft - håber Sean Penn

Phil Boehmke

"Det er bedre at forblive tavs, og betragtet som et fjols, end at åbne munden og fjerne al tvivl"
-William Shakespeare.

Hvilket bringer os til Sean Penn. Her fornylig optrådte han i den bedste sendetid med Bill Maher (der også gør sit allerbedste for at bevise Shakesspeares pointe). Røde Leo' søn gav os et lidenskabeligt forsvar af sin kære ven Hugo Chavez. Det ser ud som om at Sean er i gang med at placere sig i stillingen som Hugo's Propagandaminister og gav os hans upartiske kritik af mediernes dækning af Præsiden Chavez.
...hver dag bliver denne valgte leder kaldt en diktator hos os, og vi accepterer det blot! Ja, og accepterer det. Og dette er i de førende medier, der virkelig burde...der burde være en domstol, hvor man blev smidt i fængsel for denne slags løgne.
I det paradis som er Hugo Chavez' Venezuela er, bliver de som kritiserer hans diktatoriske regime ofte sendt - netop i fængsel. Det er vist helt klart at hr. Penn har en udtalt præference for Chavez' norm for retfærdighed.

Hvis USA behandlede afvigere på samme måde som hr. Penn's kære ven Hugo, da ville han være blevet låst inde i et beskidt fængsel for mange år siden. Ville præsiden Chavez tolere den type personlige fornærmelser som hr. Penn har øst ud af overfor præsident George W. Bush? Ville præsident Chavez tillade Sean og hans medrejsende at protestere mod nationens krig mod terror?

Sean! før du flytter til Venezuela (hvilket jeg helhjertet går ind for) burde du måske lige undersøge, hvad lovene er der, og finde ud af hvilke straffe der benyttes på de som uberettiget voldsomt angriber fotografer.

Man kan sige hvad man vil om Sean Penn's politiske synspunkter eller voldelige had mod paparazzi, i det mindste er han en medfølende og tilgivende mand. Nogle få dage før hans optræden på Real Time, uddybede hr. Penn, med dette særlige ønske for hans kritikere, at han handler han med lidenskab
Ved I hvad, jeg håber at de mennesker dør skrigende af kræft i endetarmen? Ja, netop, men jeg vil ikke bruge megen energi på det.
Blot som oplysning, så har jeg aldrig omtalt Hugo Chavez som diktator. Jeg plejer at give seriøse og gode oplysninger. Han er en kommunistisk diktator.

Phil Boehmke

http://www.americanthinker.com/blog/2010/03/sean_penn_hopes_you_die_scream.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails