tirsdag den 16. marts 2010

Nazieurabia og Vestens skæbne

Nazi Eurabia og Amerikas skæbne!

"Korsfareren ville have været ganske godt retfærdiggjort ved at være mistænksom overfor muslimen, også selvom muslimen blot havde været en ny fremmed; men som en historisk kendsgering var han allerede en gammel fjende. Kritikeren af Korstogene taler som om han havde fundet en eller anden harmløs stamme eller tempel i det indre af Tibet, som ikke var blevet opdaget før det var blevet invaderet. Han ser ud til fuldstændig at glemme, at lang tid før Korstogsridderne havde drømme om at ride mod Jerusalem, da var muslimerne allerede redet ind i Paris." - G.K. Chesterton (1874-1936)

"Oh, du som tror! Lad ikke jøder og kristne være dine venner; de er venner med hinanden; og den i blandt jer der har dem som en ven, vil helt sikkert blive som en af dem; Allah leder helt sikkert ikke et uretfærdigt folk." (Koranen 5:51)
"Ingen kan være en ægte muslim og en ægte amerikaner samtidigt." – Wafa Sultan (Fra A God Who Hates)
Kender du udtrykket "d'himmi?" Det burde du; det betyder en vantro (ikke-muslim) der bor under en islamisk teokratisk hæl. I flertal er det "dimam," og Europa er i stigende grad blevet et balkaniseret skakbræt af nationalistiske holdepunkter og islamiske dimam regioner.

Underkastelsen af 'dimam' vil også blive Amerikas skæbne, medmindre "Vi Folket" vågner op og indser den trussel islam udgør for vor frihed. Det er ingen overdrivelse, folkens - hold blot øje med hvad der er sket, og sker i Europa - Nazi Eurabia.
Amerika bliver den næste.
Udtrykket "Eurabia" blev først gjort populært af den tapre og åbenmundede italienske journalist Oriana Fallaci, i en serie på tre bøger hun skrev vedrørende Europas overtagelse af muslimer. Da hun blev gammel, syg og var ved at dø af cancer, blev der indledt en retssag mod hende af hendes fædreland Italien - fordi hun vovede at tale direkte mod islam - "disse evige invasionsstyrker," som hun kaldte dem.

"Nazi" delen af Eurabia er fremkommet ved en kombination af introduktionen af bølger af rabide anti-semitiske indvandrere, og tilbagekomsten af en slumrende europæisk anti-semitisme - slumrende i en relativ kort periode efter 2. Verdenskrig.

Med undtagelse af Danmark, var det af nazisterne besatte Europa under 2. Verdenskrig, alt for villige til at samarbejde med de tyske erobreres anti-semitiske politik.

Det er vigtigt at indse, at der var, og er, en slående lighed mellem kommunister og fascister. Nazisterne var ikke så meget anderledes et fænomen på højrefløjen end kommunismen er. Fascismen har altid lænet sig op af venstrefløjen. Det er kun fordi venstrefløjen har en gennemført evne til at vende sandheden på hovedet, at der er mange der lider af det bedrag at nazisterne var en højrefløjsideologi.

Fallaci gør dette synspunkt meget enkelt og meget tydeligt i sin bog The Force of Reason. Hun citerer fra en artikel fra en af Italiens førende fascistiske tidskrifter, skrevet i nedgangstiden for Mussolinis styre i 1944:

"Roosevelt og Churchill og deres partnere skal indse at skulle Aksemagterne....tabe sejren da ville flertallet af fascisterne, der undslap svøben, gå over til kommunismen. De ville indgå i en fælles sag med den, og dette ville lukke gabet der i dag skiller de to revolutioner."

Derfor hører Hagekorset til på venstrefløjen og sådan har det altid været. Efter krigen, blandede de nye forklædte fascister sig med de undertrykkende kommunister og gjorde virkelig "fælles sag" i årene umiddelbart efter krigen. De overtog langsomt pressen, medierne, akademiet og regeringerne i Europa - indtil den eneste konservative magt tilbage fandtes i folket selv. Lyder det bekendt?

Disse yderligtgående kommunister og fascister (ingen af dem benævner sig selv ved de navne, selvfølgelig) skubbede Europa vedholdende mod venstre og bød islam velkommen som en "våbenfælle."

I sin bog fra 1995 Krig og Fred med Islams Lov skrev den islamiske lærde Majid Khadduri, "Jihad er et redskab for såvel at få en universel religion, som etableringen af en imperialistisk verdensstat." Det globale islamiske Kalifat.

"En imperialistisk verdens stat" - man kan se den tillokkende tiltrækning islam har på venstrefløjen. Den yderste venstrefløj og islam har brugt hinanden som "nyttige idioter" i årtier - man har spillet hinanden ud til skade for friheden, for kapitalismen og for demokratiet. Det ville dog være morsom at se, hvordan dette "fornuftsægteskab" egentlig har det - sådan fra en sikker sidelinje, - men desværre er der ingen sikker sidelinje i dette spil, og alle er tvungne deltagere.

Med assistance fra de venstredrejede europæiske medier, politikere og akademier er muslimerne indvandret til Europa i adskillige årtier. Da niveauet af den islamiske immigration, og mens tiden efter Holocaust er gået, således er også den europæiske anti-semitisme blevet forstærket.

Som Bruce Bawer bemærker i "Mens Europa Sov," er det nu "....de europæiske elitæres overbevisning at islamofobi er den nye anti-semitisme - at det er muslimerne der nu er ofrene, jøderne er nu nazisterne."

Med denne typiske metode i "omvendt sandhed," har den liberale (læs det som den kommunistiske/fascistiske) elite i Europa i samarbejde med deres islamiske kohorter erklæret "jagtsæson" på Israel, og som en følge heraf, på alle jøder.

Anti-semitismen i Europa blev så slem i 2003 at EU udarbejdede en rapport med titlen "Manifestationer på anti-semitisme i EU." Selvom den i det store og hele var en hvidvask af situationen, blev den dog anset for at være for urovækkende for magthaverne, og rapporten blev 'begravet' og aldrig offentliggjort. Ikke destomindre er kopier kommet ud i offentligheden, og rapporten viste hvor omfattende og voldelig hændelser med anti-semitisk opførsel er blevet over hele Eurabia.

Lars Hedegaard, fra International Free Press Society, (Trykkefrihedselskabet) bemærker at jøderne i Malmø, Sveriges tredjestørste by, ikke kan gå i gaderne, hvis de åbenlyst viser symboler på deres religion. Tag dig tid til at se Pat Robertson's korte video reportage fra Malmø.


Så er der beretningen om den bortførte, af en islamisk bande, jøde som blev torteret og myrdet på grummeste vis. (læs evt. denne artikel på synopsis)

Ifølge Wall Street Journal.... ringede banden flere gange til familien ved flere lejligheder og bad dem lytte til recitationen af vers fra Koranen, mens Ilans torturskrig kunne høres i baggrunden."
Guy Millière tilføjer, "Skrigene må have været meget høje, fordi torturen var usædvanlig nederdrægtig: Slynglerne skar stykker af kød af den unge mand, de skar hans fingre og ører af, de ætsede ham med syre og til sidst hældte de brændbar væske over ham og satte ild til ham."

I den samme artikel på FrontPage, rører Milli'ere ved et kulturelt fænomen der kan knyttes til "normale" muslimer og som går ud over den europæiske dhimmi: "Mange af de andre beboere i bygningen havde hørt en mand skrige, men besluttede at de ikke ville blande sig frem for at ringe efter hjælp, endog som anonyme. "Når man bor her, tænker man udelukkende kun på sig selv" sagde en af dem.

Da Halimi endelig blev løsladt, Var han nøgen, iført håndjern og blødte heftigt. Han var ikke i stand til at tale. Hele hans krop - eller 80% af den, "ifølge politiet - var behandlet som af en slagter. Han døde af sine sår på vej til hospitalet, blot få minutter efter han blev fundet," ifølge The New York Sun.

Således fortsætter det, 704 episoder med anti-semitisme blev registreret i Frankrig i løbet af de første ni måneder i 2009, sammenlignet med 350 i samme periode i 2008.

Islamisk intimidering og vold er selvfølgelig ikke kun begrænset til jøder.

I 2005 udgav Danmarks største avis Jyllands-Posten, i et forsøg på at sætte fokus på ytringsfrihed, en samling af karikaturer med Muhammed i centrum. Ekkoet fra eksplosionen giver genlyd selv i dag.

Her fornylig meddelte Yale planerne om at udgive en bog om de danske karikaturer med titlem "Karikaturerne der rystede verden" -dog uden karikaturerne. I et vankelmodigt udsagn ytrer Yale, at bogen skal være uden karikaturerne, fordi de er "bekymrede over en mulig genopblussen af volden."

"Når du bor her, da skal du udelukkende kun tænke på dig selv." Kan du se hvordan tingene udvikler sig? Velkommen til Kalifatet.

Det er også interessant at bemærke at Yale har fået betaling, som en gadeluder, i millioner af Saudi donationer. (hyld nu ikke Harvard, de er også besmittede.)

Hvis bestikkelse, trusler eller intimidering ikke virker vender muslimer sig måske til at begå mord. I 2004 blev den hollandske politiske klummeskribent, filmproducent og besværlige person, Theo van Gogh myrdet for sin "islamofobi." Hans forbrydelse? Han havde lavet en kortfilm om islams kvindefjendske behandling, filmen hed "Submission" (underkastelse) Når han blev spurgt om han frygtede for sit liv, efter at have modtaget dødstrusler fra muslimske ekstremister, svarede han angiveligt, "Ingen vil dræbe en landsbytosse." Desværre Theo, men selv "landsbytossen" er ikke immun overfor islamisk had.

Da van Gogh en dag cyklede blev han skudt og faldt af sin cykel og derpå skudt otte gange, fik halsen skåret over - hvilket næsten halshuggede ham - og dolket adskillige gange. Derpå tog hans morder - en hollandsk født muslim Mohammed Bouyeri - et brev han havde skrevet og stak en kniv gennem det og dybt ind i van Gogh's bryst, for at brevet ikke skulle blæse bort.

En af linjerne i brevet lyder: "Jeg ved helt sikkert at du, Oh Amerika, vil falde."

Når vi nu taler om islams behandling af kvinder da giver Storbritannien nu gratis kirurgiske indgreb til kvinder der er ofre for den islamiske rituelle kvindelige lemlæstelse af kønsorganerne (FGM).

I følge The London Times, "Udføres behandlingen hovedsageligt på piger i alderen mellem 5 og 12 år, og kan indbefatte fjernelse af clitoris og de ydre dele af vagina, der derpå syes sammen."

Artiklen fortsætter, "Fem hundrede piger om året behandles for mentale og fysiske komplikationer ved UK's eneste specialklinik på Guy' Hospital ved Lond Bridge...Men eksperterne mener disse tal kun er toppen af isbjerget, fordi et betragteligt antal ofre aldrig søger om lægehjælp."

The Times bemærker at det anslås at et betydeligt antal muslimske kvinder der bor i UK er ofre for FGM. "En undersøgelse udført af Foundation for Women's Health, Research and Development, anslår at 66000 kvinder der bor i England og Wales er blevet omskåret...."

Hvis vi antager at denne særlige praksis er begrænset til kvinder fra visse områder i den islamiske verden - da anslår FN alligevel at "op til 130 millioner kvinder er blevet kønsligt omskåret."

På andre områder af Kalifatet har muslimske mænd andre midler til at holde kvinderne i kort snor - syre. Som Nicolas Kristof skriver i en artikel i new York Times, er syre "almindeligvis brugt til at terrorisere og underkaste kvinder og piger i en svøbe der hærger Asien fra Afghanistan til Cambodia. Fordi kvinder sædvanligvis ingen betydning har i denne del af verden bliver deres 'angribere' sjældent retsforfulgt og salget af syre er ikke kontrolleret. Det er en form for terrorisme der bliver accepteret som en del af baggrundsstøjen i regionen."

Jeg vil indtrængende bede dig om at se på nogle fotos af ofre for denne islamiske teknik der benyttes til frygt og underkastelse. Særligt hvis du er en af de der venstreorienterede idioter der mener "Burka Barbie" var foragtelig. Kom igang, gør det nu, jeg venter!

Disse vanvittige overgreb er slet ikke sjældne. I sin artikel nævner Kristof Shahnaz Buhhari, der har en klinik for muslimske kvinder dette. Han bemærker at Bukhari har dokumenteret at næsten 8000 kvinder "med overlæg er blevet forbrændt, skoldet eller udsat for syreangreb, alene i Islamabad området. I kun 2% af disse tilfælde blev der rejst anklage og fældet dom."

"Alene i Islamabad området."D u bør gå på opdagelse på hendes website. Et af billederne viser en kvinde der blev blindet og hendes næse skåret af at hendes mand - endnu en almindelig teknik i behandlingen af kvinder der bliver for "hovne."

Hvad med de mere civiliserede områder - Saudi-arabien for eksempel? Nej, det er bedre slet ikke at skrive om det.

The Huffington Post skrev fornylig en artikel med titlen "Saudisk dommer: At slå sin ødsle hustru er OK." Det er det virkelig i Saudiarabien.

Ligesom det at sælge sine pigebørn. En artikel fra sidste forår bemærkede at en otteårig gammel pige med succes havde søgt, ved retten, om skilsmisse fra den 50 årige mand som hendes fader havde "giftet" hende til - for 13000 dollars. Artiklen gik videre med at bemærke at der er bestræbelser igang for at "afslutte fænomenet." "Fænomenet" lyder i forskrækkelig grad som legaliseret pædofili for mig. (læs denne artikel på synopsis)

Vidste du at Storbritannien har to lovsystemer -en for muslimer, og det andet for alle os andre - dimamen? Jeg taler selvfølgelig om Sharia lov folkens!

Sidste år observerede The Times of London, at "Regeringen stille og roligt har sanktioneret muligheden af at sharia dommere kan bestemme i sager der strækker sig fra skilsmisse og økonomiske uoverensstemmelser til vold i hjemmene."

Vold i hjemmene? Nå ja, så vil der være en hel flok muslimske mænd på vej i fængsel i Storbritannien lige nu.

Med Yale og Harvard der vender sig mod det Amerika som det engang var, er de som indoktrinerende "lovlige væsler," der foragter Forfatningen, og mener det er noget så flot at se sig omkring i verden for andre, nyere, bedre, måske mere "socialt retfærdige" fortolkninger af love - hvor lang tid tror du så der vil gå før de vil indføre deres forslag til at benytte Sharia love i vort U.S: lovsystem? Tør du gætte?

Er der så noget håb for Eurabia, eller som Bawer siger, er det en sag hvor "Europa er ved at begå selvmord, og måske er alt vi kan gøre, at betragte det med rædsel?"

Der er dog små tegn på håb - her følger et par stykker. Der var kortfilmen der belv lavet sidste år, Fitna, af hollænderen Geert Wilders. I og med den fremstiller "radikal" islam i et dårligt lys - eller snarere, bare stiller den frem i lyset - så var Fitna et meget modigt foretagende, med mordet på Theo van Gog frisk i erindring hos såvel muslimer som d'himmierne i Holland. Den skal man se.

I Schweiz, her fornylig, stemte befolkningen for at forbyd bygningen af minareter. Daniel Pipes bemærker at selvom stemmeafgivningen, i og for sig, måske ikke er så konsekvent, så er den en indikator på en voksende bevægelse blandt folket (altså ikke regeringerne) i Eurabia.

Efter afstemningen i Schweiz spurgte tidsskrifter over hele Europa læserne om ,hvordan de ville have stemt om samme emne. Pipes skriver, "Skønt den ikke er videnskabelig, så har hovedvægten af disse ...afstemninger en majoritet på mellem 73-93% der støttede afgørelsen fra Schweiz, et signal om at de schweiziske vælgere repræsenterer en voksende anti-islamisk bevægelse over hele Europa. Den nye bestemmelse giver også opmuntring og styrke til modstanden mod islamiseringen over hele kontinentet."

Der er måske begyndt noget i Schweiz - hvilket ikke burde overraske, da Schweiz er det land som ingen blandende ind i de to verdenskrige. Hvis du ønsker at vide hvorfor så kig på deres militær. Som Bill Walker siger, "Ingen angriber schweizerne. Selv ikke hinanden angriber de, deres kriminalitetsrate er det rene ingenting.

Jeg burde også tilføje Danmark, som man kan forvente, der også har vist en vis portion modig modstand.

Hvad så med Amerika- hvad gør vi? Hvordan ruster vi os mod Eurabia?

Gud ske tak og lov, så gør vi det en del bedre en Europa, men det er under hurtig forandring til det værre. Amerika er en hård nød at knække, men den yderste venstrefløjs hold og de islamiske militante er allerede i fuld gang med at undergrave dette land, og de gør det med ihærdighed.

Ligesom deres europæiske sammensvorne er den amerikanske venstrefløj grundlagt på marxitisk/kommunistisk/fascistiske doktriner, og de har ingen problemer med at arbejde sammen med en anden anti-friheds, anti-vestlig kultur, Islam.

I 1960 var den amerikanske venstrefløj under stærk indflydelse af det som de radikale franske skribenter Jacques Derrida og Michel Foucault udgød. De havde blot opsuget det som den tyske filosof Martin Heidegger havde undervist i.

Heidegger mente at nazisterne var det bedste der var fundet på siden skiveskåret brød, og nazidoktrinerne gennemsyrede hans arbejde. Lige til han lå på sin dødsleje troede han at hans filosofi bekræftede den "inderste sandhed og storhed i nazibevægelse." Uha, for en rollemodel.

Meningen med dette er, at så langt fra at være de direkte modsætninger som venstrefløjen har foregivet i årtier, da er kommunisme og fascisme blot variationer over samme tema. Ligesom svin ved ædetruget - der er en bitter strid, ikke en ideologisk uoverenstemmelse.

Som de italienske fascister gjorde nær ved afslutningen af 2. Verdenskrig da vil begge sider sværgre troskaber til den anden, fremfor at underlægge sig en alliance med det hadede konservative højre.

Derfor er det ingen overraskelse af den amerikanske venstrefløj er så friske til at skifte side når det drejer sig om Israel, og omfavne palæstinensernes, al Quedas og islams anti-semitsime. Det er det der nu er det 'smarte', har jeg ret?

I det store og hele har det været relativt let at 'sælge' islam til Amerika. Vi er trods alt stolte over vor religiøse tolerance og frihed. Mi casa es su casa, ikke sandt?

Problemet er at islam er en kamel der forsigtigt stikker snuden ind i teltet - men her bliver den ikke, næ den helmer ikke før den har overtaget hele butikken, eller du standser den. Hvis ikke du gør det, da befinder hele kamelen sig inde i teltet, og du står udenfor i kulden eller er død. De er som virkelig vedholdende religiøse forkyndere med håndgranater, morterer og bomber. Du må hellere stille dig i døråbningen klar til handling, når disse mennesker kommer og banker på.

Jo, der er rigtig mange anstændige, ordentlige lovlydige muslimer, men - og dette er et gignatisk MEN - der er mange muslimer, og her mener jeg mange, der er besatte af global jihad, og de vil skære halsen over på dig med et snuptag, hvis det er det de tror vil fremme deres sag og glæde Allah.

I starten af deres bog Muslim Mafia, gør David Gaubatz og Paul Sperry følgende observation: "(Denne bog) er om truslen fra sharia islam og voldelig jihad der fremmes af en kriminel klasse af muslimer kendt som Det Muslimske Broderskab, eller 'Ikhwan mafia.' Denne fordækte organisation dominerer de fleste etablerede grupper af muslimer og moskeer i Amerika samtidig med at den udnytter, manipulerer og holder lovlydige amerikanske muslimer som gidsler."

Jeg er bange for der vil finde en uoprettelig skade sted blandt uskyldige muslimer, medmindre de kan slippe ideen om "Når man bor her, da skal man tænke på sig selv og kun på sig selv." Den holdning vil hurtigt vise sig værdiløs som beskyttelse.

Som dr. Emmanuel Tanay skriver, "Den barske uomtvistelige kendsgerning er, at det fredelige flertal, det 'tavse flertal' bliver kujoneret og isoleret. Læren fra historien er ofte utrolig enkel og klar, alligevel, til trods for al vor evne til at vise fornuft, ser vi tit ikke de mest grundlæggende punkter: Fredselskende muslimer er blevet tilsidesat af deres egen tavshed....for os som kan betragte dette folde sig ud, ja, vi skal være opmærksomme på den eneste gruppe der virkelig har betydning - fanatikerne der truer vor måde at leve på."

Det Tavse Flertal bliver "tilsidesat" og "isoleret." Du er naiv eller direkte dum, hvis du mener det modsatte - jeg mener "dum" i ordets betydning af at være ikke informeret.

LSM (Lame Stream Media) er ikke uinformeret, de følger blot partiets linje. De forholder sig tavse om emnet islamisk terrorisme, af samme grund som NOW er tavs om de uretfærdigheder der gennemføres overfor muslimske kvinder.

Den ellers kampivrige "kvinderettighedsbevægelse" har været milde som mus i den henseende, fordi i øjeblikket er de fascistiske islamiske teokratier og de Globale Elitære fælles i deres beslutning om at ødelægge Amerika. Hver især har de deres egen plan om hvad der skal erstatte Amerika - enten 1) Et globalt kollektiv, under ledelse af FN under styre af en Global Elite, eller 2) Et globalt islamisk Kalifat.

Selvom den yderste venstrefløj og islam kan tro de har en masse tilfælles så vil de når det hele skal gøres op fare i struberne på hinanden i en kamp til døden, fordi ligesom med olie og vand, så kan man ikke blande en rabiat ateistisk ideologi med et fanatisk religiøst teokrati. De kan bare ikke lade sig gøre.

Som det er lige nu så står Amerika overfor nogle meget vanskelige tider med global jihad. Hvis du tvivler på mine ord så vil jeg foreslå at du tager et nøjere kig på en tale som Newt Gingrich holdt fornylig ved National Press Club. Gingrich var grummere, end nogensinde. Essensen af talen var "Vågn Op Amerika!" Han sagde bogstaveligt talt, "Der er tusinder af mennesker der står op hver morgen og har det formål aktivt at ødelægge USA."

Fordi Amerika for tiden er ledet af en yderligtgående venstrefløjsadministration, som aldrig før set, så er velkomstløberen for muslimske ekstremister rullet ud. Vi har erfaret den fornærmende galskab hos et LSM som har talt for den islamiske terrorist Nidal Hasan, og som ignorerede den 44 mænd og kvinder han skød - 13 af dem døde (iberegnet Francheska Velez's ufødte barn.

Vi er vidner til galskaben i flytningen af fanger fra Gitmo, fra en sikker militær base på en ø, til et civilt fængsel i Amerikas hjerteland. Kendsgerningen, at vi har flytte krigsforbryderne som var ansvarlige for 9/11 fra Gitmo og militær forvaring, så de kan komme for retten på verdensscenen i New York er det rene vanvid.

At hævde at statsanklager General Holders handlinger ikke er i Amerikas bedste interesser er for at sige det mildt, ja netop alt for mildt. Hvad han foretager sig er at sammenligne med at "hjælpe og understøtte" Amerikas fjender, og som sådan, bør det betragtes som forræderi.

Jeg ville anbefale af vor patetiske Kongres holder op med at modtage bestikkelse fra, og lege ideologiske julelege med islam og få i samlet flok, fjernet deres hoveder fra deres kollektive bagdele, før de får dem serveret på et sølvfad, som en tak fra de globale jihadister.

Begynd med at undersøge CAIR (Council on American-Islamic Relation), og ISNA (Islamic Society of North Amerika), og NAIT (North American Islamic Trust), og.... hold op med beskæftige sig med den katastrofale sundhedsreform, og så se at komme i gang med arbejdet, I tåber!

Jeg er klar over at Amerika ikke længere er en kristen nation; det er i det mindste det Obama siger til mig, men for de få kristne der er tilbage, så kan I jo passende bede Helligånden tænde en ild i jeres hjerter, gøre Jer stålsatte i Jeres beslutning og give Jer en ren, brændende mod. Sådanne kvalitieteter er der brug for i tiden der ligger foran os.

Laus Deo.

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Jim O’Neill proudly served in the U.S. Navy from 1970-1974 in both UDT-21 (Underwater Demolition Team) and SEAL Team Two. A member of MENSA, he worked as a commercial diver in the waters off Scotland, India, and the United States. In 1998 while attending the University of South Florida as a journalism student, O’Neill won “First Place” in the “Carol Burnett/University of Hawaii AEJMC Research in Journalism Ethics Award.” The annual contest was set up by Carol Burnett with the money she won from successfully suing the National Enquirer for libel.

http://www.familysecuritymatters.org/publications/id.5061/pub_detail.asp

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails