fredag den 30. september 2011

Islam er jo misforstået - eller hvad?

Islam er jo misforstået


Slap blot af allesammen. I har grundigt misforstået Islam. Den negative stereotypi af Islam er det sædvanlige ondsindede projekt af zionisterne i Amerika og deres tåbelige medløbere, de fundamentalistiske kristne. Vær så venlig ikke at lytte til, hvad disse hadspredere siger om Islam og hør på os. Således lyder det fra den landsomspændende kampagne fra de muslimske organisationer i United States.

Reklamer dukker op i aviser og tidsskrifter der proklamerer Islams storslåethed og har som mål at afvise de "falske beskyldninger" fra de som ønsker Islam alt dårligt.

Kæmpebannere 'udsmykker' motorvejene, såsom en langs Highway 101, og Tully Road i San Jose, Californien med kraftige budskaber. Tydelig skrift på banneret proklamerer: "Det Islam du fortjener af kende." Et gratisnummer, 1-877-WhyIslam, og websitet, WhyIslam.org bønfalder offentligheden til at fatte det virkelige budskab bag 'fredens religion.'

På snedig vis minder banneret betragteren om deres slægtskab med muslimer: "Islam: Budskabet fra Abraham, Moses, Jesus og Muhammad."

Ser i Folkens - kristne og jøder - det overvejende flertal af menneskene i United States, slap blot af vedrørende Islam. Muslimer er jo familie. De er dine slægtningen gennem den fælles forfader, Abraham.

At have Abraham for forfader ville kræve at "børnene" var søskende der elskede hinanden. Det er det budskab som amerikanske muslimer forsøger at trænge igennem med. Og det er ved den metode de som mål har at holde os hen i en dødlignende søvn med forståelse og ved multikulturalismens store bedrag. 

For det første er multikulturalismen og multi-religionismen ikke uforanderlige, og er ikke et og det samme. Muslimerne og deres ofte godt betalte apologeter benytter multikulturalismens paraply ikke kun i ikke-islamiske lande til at beskytte sig mod den strøm af retmæssig kritik som de der virkelig kender Islam hælder ud over denne voldskult, forklædt som 'fredens religion.'

Lyt ikke til mig og lyt ikke til disse 5. kolonne skadedyr. Find selv ud af det. Se om talemåden multikulturalisme blot en eneste gang nævnes af nogen islamisk leder, eller blot står på tryk i den islamiske presse, eller blot nogensinde er dukket op i nogen form i muslimske lande. Denne multikulturalismens skakspil er som uld fremstillet af Islam til at trækkes hen over øjnene på ikke-muslimer mens muslimerne selv fortsætter deres hensynsløse kampagne med at udslette alt eller nogen der er ikke-islam noget sted i verden.


De af os der gennem rationel tænkning og en enorm viljestyrke har befriet os selv fra Islams slaveåg der var placeret på vore skuldre fra fødselen kender alt til det nederdrægtige afskyelige indre snavs hos denne menneskehedens plage. Vi har knap brug for at ringe til et gratisnummer for at høre en dåsestemme komme med løgne og bortforklaringer. 

Vi har nemlig oplevet Islam på første hånd og ganske tæt på helt indefra. Vi har studeret Koranen, Hadith og Sunna. Vi har set Islam i aktion, hvor den bølger frem. Nogle af os har endog desperat forsøgt at klynge os til dette sikkerhedstæppe vi fra fødselen er svøbt i. Dog jo mere vi studerede og des mere vi erfarede om Islam des mere blev vore forsøg på at blive 'i folden' ubærligt.

Vi brød ud af Islams slaveri og synes nu det er vor hellige pligt at udstille, afklæde dette bedrag af en religion, hjælpe andre muslimer til at befri sig fra den, og advare de godhjertede og godtroende ikke-muslimer mod af blive bytte for den.

De Muslimske organisationer i Amerika, generøst finansieret ved de olie-rige muslimske regeringer og sheiker har til hensigt at sælge Islam Light længe nok til at kulten slår rødder og det Ægte Islam kan introduceres. Man kan se planen folde sig ud i Europa. Meget af Europa er allerede forbi forstadiet Islam Light, og står nu i Det Ægte Islams kviksand. Det er præcis sådan tingene er på vej i Amerika.

Kan du for eksempel huske de somaliske muslimske taxichauffører ved Minneapolis lufthavnen der nægtede at køre blinde med førerhunde, fordi disse hunde er urene ifølge deres tro? De samme chauffører der havde næsten monopol dér i lufthavnene nægtede også at køre med passagerer der medførte alkoholiske drikke. Den seneste muslimske kampagne i New York er at tvinge byen til officielt at anerkende islamiske helligdage. Disse Allahs udvalgte har flere helligdage end arbejdsdage. Det kan da ikke undre, at de er blandt de mest tilbagestående og uproduktive i verden.

Når man ser bort fra disse "fortrædeligheder" skal man vist være end dum og blind for ikke at kunne se, og få kvalme, af de rædsler som muslimer med magt og muslimske regeringer begår, hvor de styrer i verden. Deres barbariske handlinger er ikke isoleret opførsel af nogle mentalt forstyrrede individer som man kan finde i enhver gruppe. De er faktisk med mandat af de autoritative belæringer i Islam og de som praktiserer dem proklamerer med stolthed, at deres handlinger er i overensstemmelse med og en implementering af Islams lære.

De har helt ret i denne påstand. Lad os se et eksempel på islamisk lære der giver mandat til den uhyrlige behandling af kvinder, af slaver, og alle ikke-muslimer, herunder de som Den Bløde Islam forsøger at sælge i Vesten for at være i samme slægt med - jøder og kristne.

[Koranen 4.34] "Mænd står over kvinder, fordi Allah har givet nogle fortrin frem for andre, og fordi de har givet ud af deres ejendom"
"De [kvinder], fra hvem I frygter genstridighed, skal I formane, lade alene i sengen og slå. Hvis de så adlyder jer, skal I ikke foretage jer mere mod dem."

[Koranen 16.75]Allah fremsætter som eksempel: (Tænk) på en slave, (som)  der er ejet og ikke kan opnå noget, og en, som Vi har givet en god bestemmelse, som han bruger af  i hemmelighed og åbent. Er de det samme? Lovet være Allah! (umuligt at finde en dansk oversættelse, derfor det umiddelbart uforståelige -synopsis)

[Quran 5:51] ”Tag ikke jøderne og de kristne som trofaste venner. De er hinandens trofaste venner. Allah vejleder i sandhed ikke et uretfærdigt folk"

Du kan hævde du kender muslimer og de forekommer dig som værende anstændige mennesker, gode familiemennesker, ærlige mennesker, hårdtarbejdende der ikke skiller sig ud fra andre grupper af mennesker. Imidlertid er disse mennesker De Dårlige Muslimer. Hvordan det? Fordi de ikke lever et liv som Koranen befaler dem at gøre. Hvordan det? Fordi de ikke levet det liv som Koranen befaler. Det er De Gode Muslimer du aldrig skal ønske at møde. Disse er hårdnakkede jihadister, frygtelige drabsmænd, der ikke står tilbage fra tortur på vantro før de halshugger dem eller hænger dem mens de intonerer Allahs pris. Det er disse der ikke viser den mindste barmhjertighed overfor deres eget folk der ikke falder i tråd med troen

Disse Ægte Muslimer mishandler adskillige gange, og på nederdrægtig vis, kvinder på grusommeste vis, og endog mænd, der er arresteret uden retsgodkendelse. Et "heldigt" offer det lykkedes af flygte fra disse ondes kløer er Maryam Sabri der blev arresteret på falske anklager og gentagne gange voldtaget i Irans Evin Fængsel.

Bortset fra rædselsgerningerne der begås i islamiske lande er det foruroligende at se muslimerne smisktale, fedte og benytte ethvert og alle midler i frie ikke-islamiske samfund for at få mennesker til at konverteret til deres kult. Alligevel, hvis en muslim af egen fri vilje, beslutter af forlade Islam fordømmes han som frafalden og bliver automatisk dømt til døden. Og lige her i Amerika er de kvælende fangarme af islamisk hykleri begyndt at række ud efter folk. Her forlede dag måtte en teenagepige for eksempel løbe bort fra sin muslimske familie af frygt for at blive dræbt af sin egen far fordi hun var blevet kristen.

Denne måde at sælge Den Bløde Islam er en genafspilning af Muhammads eget livseksempel. Han var fredelig og ydmyg i Mekka blandt sine magtfulde modstandere. Da han kom til Medina og fik magt, slagtede Muhammad Medinas jøder som var de får, plyndrede dem for deres ejendele og tog de 'salgbare' kvinder og børn som slaver.

Det er blevet sagt at sandfærdighed er grundlaget for alle dyder. Islam ikke kun går ind for, den tilskynder til løgn og forvanskning - Taqqyeh - når det drejer sig om ikke-muslimer. Således er reklamerne, bannerne og løgnen fra disse løgnere blot pakker af deres slagfærdige propaganda.

Nej der er ingen misforståelse. Nej, det er ikke zionisterne og fundamentalistiske kristne der fremstiller Islam forkert. Det er muslimerne og de muslimske organisationer der er skyldige i forvanskninger og bedrag. Muslimer handler blot som værende ydmyge, når de ikke har tilstrækkelig magt. Når de har opnået magt, da vil Det Ægte Islam dukke op fra forvanskningernes forklædning og sætte folk og deres levevis overfor sværdets æg.
 
FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Amil Imani is an Iranian-born American citizen and a pro-democracy activist residing in the United States of America. Imani is a columnist, literary translator, novelist and essayist who has been writing and speaking out for the struggling people of his native land, Iran. He maintains a website at www.amilimani.com. Amil Imani is the author of the smashing book Obama Meets Ahmadinejad.

http://www.familysecuritymatters.org/publications/id.9481/pub_detail.asp

1 kommentar:

Anonym sagde ...

LOL, på samme måde som kommunister hele tiden forklarer at de røde svin vi har mødt igennem verdenshistorien heller ikke er "rigtige kommunister" :)

islam er lige så let at forstå som en "læs let bog". Hadet og raseriet nærmest drypper ud når man åbner koranen.

Santor

Related Posts with Thumbnails