lørdag den 10. september 2011

Venstrefløjen giver - indtil det gør ondt - på dig

Venstrefløjen giver - indtil det gør ondt (på dig)


Venstreorienterede bliver aldrig trætte af at tale om deres egen gavmildhed især når de kræver, at regeringen tager dine penge ved tvang for at betale slappe regeringsansatte til at holde øje med egne regeringsprogrammer uden effekt.

Det kan se ud som om de har erstattet "Gud" med "Regering" i en omskreven frase som "Du skal elske Herren din Gud (Regering)  af hele dit hjerte, af hele din sjæl, og af hele dit sind." (Mattæus 22:37)

Nu vil vi se lidt nærmere på disse mestre i velgørenhed, og deres bidrag til de fattige.

I 2009 gav Obamas 5,9% af deres indkomst til velgørenhed, næsten det samme som de gav i 2006, og 2007. I de otte år der gik forud før han blev præsident gav Obama i gennemsnit 3,5% af sin indkomst til vegørenhed, og med forøgelse til 6,5% i 2008.

Obamas velgørenhedsbidrag er ligeligt fordelt mellem "håb" og "forandring."

George W. Bush gav mere end 10% af sin indkomst hvert år da han var præsident, ligesom det var tilfældet før han blev præsident.

Således gav Obama i 2005 omtrent det samme beløb i dollars til velgørenhed som præsident George Bush gjorde ud af en indkomst på 1,7 million dollars -- mere end dobbelt så meget som Bush's på 735.180 dollars. Igen i 2006 gav Bush mere i velgørenehd end Obama ud af en indkomst der var 1/3 mindre end Obamas.

I tiåret før Joe Biden blev vicepræsident gav Bidens samlet - alle ti år lagt sammen - 3.690 dollars  til velgørenhed, eller 0,2% af deres indkomst. På et tiår gav de det som de fleste amerikanere, iflg. deres skatteopgørelse, giver i gennemsnit om året, eller det der svarer til et par pebernødder.


Selvfølgelig, selv i Bidens sværeste år, gav han mere i velgørenhed end senator John Kerry i 1995, hvilket år var et yderst givende år. Kerry brugte imidlertid 50000 dollars på et hollandsk landskabsmaleri fra det 17. århundrede det år, som Peter Schweizer fortæller i sin bog fra 2008, "Makers and Takers."

For nu at være retfærdig så var 1995 en undtagelse for Kerrys velgørenhedsbidrag. Året før gav han nemlig 2039 dollars, og det foregående år gav han det forbavsende beløb af 175 dollars.

Han smed også en 5 dollar seddel til Frelsens Hær, og bad.

I 1998 gav Al Gore 353 dollars til velgørenhed - vel det som svarer til dagens omsætning i en limonadebod i hans kvarter. Det var 10% af nationens gennemsnitsbidrag til velgørenhed af mennesker i 100000-200000 indkomstklassen. Gore stod øverst på den opgørelse med en indkomst på 197729 dollars.


Da senator Ted Kennedy frigav sin opgørelse for betalt skat da han ville stille op som præsident i 70'erne viste denne, at Kennedy gav blot 1% af sin indkomst til velgørenhed - eller som Schweizer siger, "cirka ligeså meget som Kennedy afskrev på sin 50 fods sejlbåd Curragh." (Drikkepenge til bartendere og coktailtjenere betragtes ikke som velgørenhedsbidrag.)


Demokraternes vælgergrundlag giver i samme niveau som deres ledere til velgørenhed. Med den samme indkomst er en enlig mor på velfærdsydelser syv gange mindre tilbøjelig til at give til velgørenhed end en fattig arbejder familie der kommer i en kirke.

I 2006 og 2007, gav John McCain, der har en separat opgørelse fra sin meget velstående hustru, 27,3% og 28.6% af sin indkomst til velgørenhed. I 2005 gav vicepræsident Dick Cheney 77% af sin indkomst til velgørenhed. Han skød også en advokat i ansigtet, hvilket jeg mener også burde gælde!

På et enkelt år, rapporterer Schweizer gav Rush Limbaugh 109.716 dollars til "forskellige individer der havde brug for hjælp, og hovedsageligt til sygdom i familierne," han gav 52.898 dollars til "børnesagsorganisationer," herunder forskellige programmer til gavn for familier i nød, 35100 dollars til "Alzheimers Foreningen" til dennes daglige pleje af familier i nød, og 40.591 dollars til airconditioneringsenheder og opvarmning til tropperne i Irak."
(Rush gav også engang 50 dollars til Maxine Walters efter han havde fejlbedømt hende som hjemløs.)

Den eneste metode der duer for at lokke penge fra en venstreorienteret er at holde tickertape parader for ham, og give ham lov til at prale med sin velgørenhed i tidsskrifter og på TV.

Er det ikke lige netop det Jesus gav instrukser om i sin Bjergprædiken?


"Derfor, når du giver almisse, må du ikke lade blæse i basun foran dig, som hyklerne gør i synagoger og på gader for at æres af mennesker; sandelig siger jeg eder: De har allerede fået deres løn udbetalt. Men når du giver almisse, så lad ikke din venstre hånd vide, hvad din højre gør, for at din almisse kan være i det skjulte. Så skal din Fader, som seer i det skjulte, betale dig." Mattæus 6:2-4)

I min Bibel er den passage illustreret med et foto af Bill Gates og Warren Buffett.

I det mindste er hyklerne i Bibelen, Redmond Washington, og Omaha, Nebraska, der uophørligt praler med deres velgørenhed faktisk med til at stable penge på bordet. Valgte Demokrater skriger op om, hvor meget de elsker de fattige ved at kræve at overbebyrdede skatteydere skal betale for regeringens omfordelingplaner, men det kan se ud som om de aldrig selv åbner for deres egne tegnebøger.

Det eneste bevis vi har på at Demokraterne elsker de fattige er at de hele tiden står bag politik der vitterligt skaber flere af dem.

http://frontpagemag.com/2010/12/30/liberals-give-til-it-hurts-you/

Ann Coulter

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails