fredag den 16. september 2011

Regerings Termitter gnaver løs

Regerings termitter

Henry Lamb  Termitter er ligeglade med om det er en storm eller en orkan der raser udenfor. De bliver blot ved med at gnave løs af fundamentet på deres værtsstruktur. De som har huse er ikke ligeglade. Når en orkan eller storm truer gør husejerne, hvad de kan for at forhindre at deres hjem blæser i stykker. Sjældent er de klar over det når termitterne gnaver løs, dag og nat, om det regner eller solen skinner -- indtil det er for sent at redde bygningen.

Fortalerne for Agenda 21 og bæredygtig udvikling arbejder en hel del som termitterne. Det betyder intet for dem om storme, orkaner, gældslofter eller underskud er i nyhederne. De forsøger at arbejde skjult under overskrifterne - og de bliver ved med at gnave løs på den private ejendomsret, de individuelle friheder, det frie marked og grundpillerne i værtsregerings systemet. De gnaver løs ved byrådsmøderne, ved landkommissionsmøder, ved "visionære sessioner," og hvor som helst de kan få fat med deres tænder på en ikke mistænksom embedsmand, der stadig mener Agenda 21 er blot endnu en konspirationsteroi og at ordet "bæredygtig" betyder "acceptabel" for den grønne lobby.

Når en visionær proces får 'rødder' i et omfattende brug af et landområde ved en kommuneplan, behandlet af valgte lokale embedsmænd, da er der ingen der sætter spotlyset på den forordning der kræver at alle landbesidderne skal have lov af regeringen til hvilken som helst ændring i brugen af landbesiddelsen. I Los Angeles County, var der ingen der sætte spotlyset på den forordning der pålagde ejendomsbesidderne at overdrage og få konfiskeret deres ejendom når de ikke magtede at bringe deres ejendom i overensstemmelse med de nye regler som lokalplanen indeholdt.


Fortalerne for Agenda 21's bæredygtige udvikling ønsker ikke at folk der bor udenfor Urban Boundary Zones i Richland County, South Carolina, skal vide, at værdien på deres ejendom faldt til næsten 0, da deres lokalplan ikke gav lov til alle udviklingsmuligheder.

Fortalerne for Agenda 21's bæredygtige udvikling tror ofte af kapitalismen er forældet, at regeringen skal styre markedet. Kongressen var domineret af mennesker der deler deres tro da de stemte i 2007 for at forbyde glødepærer, og dermed tvinge folk til at købe en lyskilde der koster fem gange så meget, og som er fremstillet i Kina.


Disse mennesker hylder aktionerne fra Enviromental Protection Administration der søger at tvinge bilfabrikanterne til at øge køretøjernes kørte antal kilometer pr. gallon til mere end 56 miles. Ligesom termitter der gnaver i selve fundamentet, fortsætter regeringen med at tygge bidder og stykker af friheden fra dens borgere. Medmindre nogen ringer efter skadesdyrsbekæmperen vil selve grundstrukturen, friheden, uundgåeligt kollapse.


Biler, den opfindelse der gav mennesket en ny forståelse af frihed, bliver nu hurtigt det instrument gennem hvilken regeringen fratager mennesket friheden. Det er nu muligt for regeringen at kontrollere din bils 'opførsel' gennem en "On Star" - type enhed, udviklet for at give regeringen lov til at beskatte bilkørerne, ikke kun gennem det antal liter brændstof de køber, men også ved det antal kilometer de kører. Ydermere kan disse midler variere skatteraten, og kræve mere for at rejse i tættrafikerede områder eller for at køre i myldretiden. Obama administrationen ønsker at indføre denne teknologi.

Regeringskontrol over din bil er en gevaldig bid, der tygges af din frihed. Hvor er skadesbekæmperen?


Det bliver værre endnu. California's Pacific Gas & Electric har allerede installeret næsten 8 millioner af 10 millioner planlagt, "Smart Meters." Dette værktøj var oprindeligt tænkt som en måler af dit forbrug og skulle overføre forbrugsdata tilbage til energiværket, og således eliminere behovet for en hær af af måerkontrollører.

Men så fik nogen den ide, at benytte værktøjet til at kontrollere strømmen af elektricitet, dersom der skulle blive mangel på elektricitet. Hvilken storslået teknisk løsning. Hvis den kan overføre forbrugsdata til værkets kontor, hvorfor så ikke også rapportere hvilke maskiner der benyttede elektriciteten, og på hvilke timer af dagen de blev benyttet? 

Disse måleinstrumenter har således potentialet til at styre et hjem - eller til at lukke helt for strømmen. Under kontrol af regeringen kan disse instrumenter fjerne den sidste lille las af friheden.


Disse er blot nogle få muligheder som de progressive termitter benytter når de gnaver i de fundamentale friheder i Amerika. Hvor er skadesbekæmperen? Enhver der er gammel nok til at stemme er en sådan skadebekæmper af de valgte embedsmænd der støtter eller giver lov til tiltag der eroderer friheden. Gennem de næste 18 måneder, vil titusinder af embedsmænd og kandidater skulle konfrontere stemmeboksen.Medmindre de potentielle skadesbekæmpere benytter deres enestående magt til at fjerne termitterne der gnaver løs på Amerikas friheder, da vil huset som friheden byggede helt sikkert falde sammen.
Henry Lamb

Henry Lamb is the author of "The Rise of Global Governance," chairman of Sovereignty International and founder of the Environmental Conservation Organization (ECO) and Freedom21 Inc.
Editor's note: Listen to this column online.


Read more: Government termites http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=322409#ixzz1SH6IM1nT

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Tak for advarselen!

Related Posts with Thumbnails