onsdag den 26. oktober 2011

Islam, Sharia, voldtægt og forbudt kærlighed

Islam, voldtægt, forbudt kærlighed og Sharia


I Islam, er det at bevise voldtægt under reglerne for Sharia beregnet på at være næsten umuligt. At undgå seksuelle konflikter er ikke noget problem en mand behøver at beskæftige sig med. Voldtægt kan kun bevises hvis fire fromme voksne muslimske mænd kan skaffes som vidner. Baggrunden for Sharia kraqvet om fire vidner ved utroskab er her: 
Bukhari 5:59:462 - Muhammad's yndlingshustru, Aisha, blev beskyldt for at 'snyde' (sin polygame ægtemand). Tre vidner stykkede begivenheden sammen, men Muhammad ville ikke tro den, og indførte derfor den tvungne lov om at fire vidner er nødvendige.
Koran 24:13 - "Hvorfor kom de ikke med fire vidner til det? Men da de ikke har bragt vidner er de løgnere for Allah."
Der er også et vers der fejer muligheden for anklager om voldtægt i ægteskabet bort:
Koran 2.223:
Jeres hustruer er som en ager for jer; (som skal opdyrkes) . Gå da til jeres ager, hvornår og, hvordan I vil.Men gør noget godt for din sjæl forinden; og frygt Allah. Vid at du skal møde ham (i det hinsides), og videregiv (disse) gode tidender til de som tror.Sheikh Taj El-Din HamidHilaly, imam fra Lakemba Mosque med kat
Sent i 2006 gav den daværende Mufti af Australien, den egyptisk fødte Taj El-Din Hilaly, en prædiken under Ramadan i en stor moske i Sydney. Essensen af hans tale var:
“Hvis man har kød der ikke er tildækket og sætter det uden for på gaden eller i haven eller i parken, eller i din baggård uden at dække det til, og katten kommer og æder det...hvis fejl er det da, kattens eller det utildækkede køds? Det utildækkede kød er problemet. Hvis hun var i værelset, i sit hjem eller i sin hijab, da ville der ikke være indtruffet nogen episode:"


Hilaly slog også fast at: "I tilstanden 'zina' (utugt eller sex udenfor ægteskabet), ligger ansvaret i 90% af tilfældende på kvinden. Hvorfor? Hun er i besiddelse af 'igraa' forførelsens våben." 
Han gav også anledning til yderligere kontrovers ved at vise sin støtte til Hezbollah, omtale jøderne som en 'kræftknude' og han har været i fængsel for smugleri og forskellige andre overtrædelser. Hvis der skulle være nogen tvivl om, hvordan hans samfund betragter Hilaly, ja så blev han nomineret til - og fik - titlen "Årets Muslimske Mand."


Straf til en kvinde der befinder sig i selskab med en mand der ikke er en nær slæhtning (khalwat) kan gå fra piskning til fængsel til henrettelse. Henrettelselsesmetoden varierer også afhængig af den del af den islamisk verden man bor i. Halshugning eller stening er en populær metode, men i det 'moderne' Iran, er det at hænge den anklagede fra en bom den foretrukne.

I november 2006 blev en 40 årig kvinde ved navn Nurbibi taget sammen med en 38 årig mand ved navn Turalai. De blev stenet til døden i en offentlig forsamling der benyttede store sten efter at de var blevet fundet skyldig i ikke-ægteskabelig sex. Turalai var død på 10 minutter, men Nurbibi var stadig i live, og et medlem af den ophidsese mængde smed en kæmpe sten på hendes hoved, og hun var dræbt.


Hr. Wali chef for Kontoret til Fremme af Dyd og Forbud mod Synd udtrykte tilfredshed med henrettelsen. "Jeg er meget glad, fordi det betyder at Islams lov bliver implementeret." Disse henrettelser, ligesom amputering af hænder, på dømte tyve, anses som religiøse sager og kan normalt ikke overværes af ikke-muslimer.

I De Forenede Arabisk Emirater (UAE) sent i februar år 2000, blev en ugift statsborger fra Indonesien ved navn Kartini Karim, som arbejdede som hushjælp, gravid. Hun og en mand fra Indien blev anklaget for utroskab. Hun blev sat foran en domstol uden advokat eller oversætter,og kunne knap et ord arabisk. Han nåede at flygte inden han blev arresteret.


Hun fik at vide at hun ikke havde ret til at kontakte sin ambassade og resultatet heraf var, at de ikke kendte til hendes sag. Hun blev dømt til døden ved stening. Den indonesiske regering ansatte en advokat og oversætter til hendes appelsag. En måned senere, i appelsagen, blev hendes dom reduceret til et år i fængsel og efterfølgende udvisning.


I Nigeria, januar 2001, påstod en enlig teenage mor, Bariya Magazu foran en domstol at hun var blevet voldtaget af tre mænd. Domstolen formodede hun var skyldig, fordi hun ikke kunne bevise at hendes far pressede hende til at indgå i seksuelle aktiviteter med mænd. Hun blev fundet skyldig i at have førægteskabelig sex og komme med falske anklager mod mændene som hun hævdede var ansvarlige. Hun blev idømt 100 piskeslag.
Endnu en sag fra Nigeria i oktober samme år, involverede Safiya Hussaini, en 30 årig gravid kvinde. Hun havde bedt en Sharia domstol i Sokoto Staten om at rejse anklage mod en mand som hun påstod havde voldtaget hende som betaling for hendes datters navneceremoni. Domstolen nægtede, og anklagede derpå hende for at være engageret i et seksuelt samleje udenfor ægteskabet. Hun blev dømt til stening til døden. Manden som hun hævdede havde haft sex med hende mod hendes vilje, blev frifundet af domstolen på grund af mangel på bevis. Hun havde ikke haft nogen juramæssig repræsentation og domstolen havde ikke sørget for de mest grundlæggende beviser i sagen.


Der kom fordømmelser fra mange internationale menneskerettighedsgrupper herunder medlemmer fra EU der beskrev Sharia Domstolens domme som 'barbariske' og 'en krænkelse af fundamentale menneskerettigheder.' Nigerianerne var splittet over Sharia der blev indført i nogel nordlige stater i 2000. Den 26. marts 2002, blev stening forkastet og på det tidspunkt blev en anden kvinde dømt til døden for ulovlig sex.
 

I september 2006, rapporterede the Guardian online om at op til 80% af kvinderne i Pakistans fængsler er under anklage ved regler der straffer voldtægtsofrene. Pakistan anses som værende det farligste sted på jorden for en kvinde. Dette er vor allierede, et land som vi sender miliarder af dolars i hjælp. Ifølge en rapport fra 2006 fra Menneske Rettigheds Kommission i Pakistan bliver en kvinde gruppevoldtaget hver ottende time i landet. Imidlertid, på grund af sociale tabuer, diskriminerende lov og behandlingen af ofre af politiet mener kampagnens ledere at det virkelige tal er langt højere.
Dette er blot endnu en måde, hvorpå kvinder dæmoniseres og underkastes ved et oversexfikseret og narcissistisk mandsstyre. Nu 1400 år senere og altid modvillig til reform fortsætterer den afskyelige lære i Islam med at gentage sig her i nutiden.
Family Security Matters Contributing Editor Vin Ienco is a commentator and analyst on the effects of Global Islamism and a vocal opponent of sharia law. Visit his website at http://vinienco.com/.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails