mandag den 24. oktober 2011

Libyens lagre af uran - hvem går de mon til?

Er Gaddafis Yellowcake på vej til Adolf?

James Lewis

Som Aladdins Genie er Moammar Gaddafi forsvundet i en røgsky der i Libyen, men han har efterladt noget Yellowcake til os alle sammen. Nej nej, ikke noget fedende ost. Det er meget mere end som så.

 
Det befinder sig i den enorme libyske ørken, hvor der er magasiner fyldt med lækkende tønder af uranium, ting man kan lave bomber af. U.K. Telegraph spekulerer over om disse ubevogtede lagre bliver smuglet, tønde for tønde, til Ahmadinejad i Iran -- en mand vi blot vil kalde “Adolf” så denne kan gøre det vanskeligt selv for venstreorienterede at misforstå formålet. Åh jovist, og Gaddafi efterlod anslået 20000 transportbale anti-luftskydtsmissiler. Så drag ikke på krydstogt i Mellemøsten i nærmeste fremtid.

Hvis du tror New York Times, så tror du at Yellowcake ikke er et masseødelæggelsesvåben. (WMD). Men hvis nogle af de AK-47-plaffende “befriere” i Libyen losser disse lækkende tønder på et fly og flyver det over Manhattan og peger mod Times Square, så sætter de gang i 3. Verdenskrig.

Selv the Times må så endelig modstræbende bemærke dette.

Jo, et fly fyldt med Yellowcake er helt sikkert en ‘beskidt bombe,’ en lavteknologisk radioaktiv bombe, ikke af kernereaktionstypen. Men 9/11 drabsmændende var ikke kræsne. Tænk på hvad bin Laden kunne have gjort med et sådan lager i Libyen.

The Hudson Institute har netop bemærket at Saudierne underviser i nøjagtig den samme hadpropaganda som de undervistebørnene i før 9/11.01. Hvis the Times glemte at fortælle dig det så var de 19 jihadister den 9/11 alle fyldt op i deres hoveder med Saudisk hadpropaganda hvilket så også var derfor de handlede som de gjorde. Tilsyneladende er der ingen der gør noget ved Saudisk dræberpropaganda under under den uskyldige titel “undervisning i Fredens Religion,.”

Og for Saudierne er kun det bedste godt nok så de genoplivede de identiske Nazi og Zar-Russiske varieteter med drabshad der jo har fungeret så fint førhen. Hvis du ikke kender til the MEMRI hjemmesiden der oversætter dem mægtige Missisipiflod af had der flyder fra arabiske, urdu og persiske kilder så kig forbi siden. Måske nogen vil fortælle Borgmester Bloomberg om den.

Men nu har Saudierne betalt for endnu flere moskeer og imamer rundt om i verden, herunder nær Ground Zero, hvor de vil blive ved med at undervise i hadet hver eneste dag.


Der er hjernevaskede unger et eller andet sted der med stor glæde vil flyve et fly ind til det libyske lager. De fremherskende vinde vil lade en radioaktiv sky strømme fra Libyen til Italien, Egypten, Marokko, Middelhavet.......

De førende medier ødelagde George W. Bush fordi han mente der var en rimelig god chance for WMD i Saddams Irak. Det gjorde CIA faktisk også, sammen med KGB, Israels Mossad, Storbritanniens MI5, Pakistans ISI og hver franskmand i verden der ikke var en tåbe. Kynisk, javist. Dum, nej.

Saddam Hussein ejede tilfældigvis også et stort lager fyldt med Yellowcake Uranium i direkte modstrid med løgnene fra FN’s IAEA og europæerne. Hele den fabrikerede hadkampagne af Pigespionen Valerie Plame mod Bush’ Hvide Hus var baseret på et enkelt besøg af Valerie’s ægtemand i Niger, hvor Yellowcake minen var. Val’s mand kom tilbage med stensikre forsikringer om at Niger aldrig, aldrig ville sælge skidtet til Saddam. Han fik endog et brev som bevis på det. Ingen Yellowcake til Saddam!

Bush administrationen blev drevet af voksne der sikrede sig at sandheden om Saddams lager ikke blev lækket før det skidt var sikkert i Canada for ombearbejdning. Vi har nu Larry Summers ord for det i the Washington Post, at Obama ikke kan lide at have voksne personer rundt om sig, derfor kan verden ikke finde ud af Gaddafis Yellowcake selvom det stadig befinder sig der i ørkenen og venter på højstbydende. Desperadoerne i våbenbesiddelse kunne ligeså godt annoncere for deres varer rundt om i verden, ikke sandt Washington Post.

Det Hvide Hus har tilsyneladende ikke skænket det en tanke. Det er jo ikke WMD, ikke sandt? Hvad ved dette Hvide Hus egentlig? De mener jo stadig af den globale opvarmning vil være en god forretning. De har stadig store forhåbninger om Solyndra (der netop er gået konkurs). Michelle mener stadig at det at skabe ‘Sejrs Haver’ i Amerika endelig vil løse vor epidemiske overforbrug af pommes frites.

Millioner af hjernevaskede amerikanere tror fortsat at Saddam ikke havde noget kernevåbenprogram. At Yellowcake lageret kun var for sjov. Det er Gaddafis jo. Og Iran mener jo slet ikke hvad det har proklameret sådan cirka 11000 gange siden 1979 - om at atombombe de to Sataner. Det er 11000 dage siden Khomeini overtog Iran, og mindst en gang om dagen har de et masseråberi med “Død over Israel, Død over Amerika!” Men tag det blot roligt - det mener jo ikke noget med det.  

Men the Times of London har netop afsløret at Adolf vil have sit første atomvåben han kan elske og ære i løbet af blot seks måneder. Og Obama gør absolut intet ved det, fordi han er mere interesseret i at destabiliser den arabiske verden under den skøre etiket af “Arabisk Forår.” Ja, hvilket forår. Disse mennesker havner i massehysteri over en hypotetisk global opvarmning om cirka 100 år fra nu, og så lukker de øjene for de iranske a-bomber om seks måneder.

Den amerikanske venstrefløj hængte Bush og Cheney i det nærmeste træ med deres falske Valerie Plame historie. Det kan ikke undre, at venstrefløjen snerrer af den almindelige amerikaner. Vi er så nemme at lyve overfor. Obama fortæller en anderledes løgn hver eneste dag med et åbent ansigt, og millioner af amerikanske venstreorienterede kan stadig ikke se bag bedraget når han træder frem på TV. Den ‘klogeste’ mand i Amerika.

Hvor mange uranium atomer skal der til for at skabe et masseødelæggelsesvåben? Svaret afhænger af hvem der sidder i Det Hvide Hus. Hvis the New York Times kan benytte en løgn til at ødelægge George W. Bush så havde Saddam ingen WMD, og Bush bare elskede at se ligene af amerikanske soldater komme hjem til begravelse. Nu da kludehæren den libyske “befrielseshær” har fundet lagrene af unraium i ørkenen, lige klar til at smugle videre til de somaliske pirater eller måske til a-Quida i Yemen, er alt helt i orden. Fordi Obamas er i det Hvide Hus. Og det selvom amerikanske soldater stadig kommer hjem i kister fra Afghanistan, Irak, Yemen, Libyem og Somalia.

Når præsident Sarah Palin og vicepræsident Herman Cain bliver valgt til næste år, vil de korrupte og ondsindede medier være fyldt med skrækhistorier der alle peger fingre ad Palin/Cain. “Fredsbevægelsen” vil helt sikkert blive vakt til live igen. Mor Sheehan vil komme tilbage og klandre os på nationalt TV. Det var trods alt LBJ der opfandt atomsmædehistorien mod Barry Goldwater.

Obama påbegyndte en krig mod Libyen uden at bekymre sig om at informere Kongressen. Havde George Bush gjort det og lovet at være ude af Libyen i løbet af en uge, og så været fast i kviksandet i et år med tønder fyldte med radioaktivitet der lækkede på jorden, da ville du kunne se kæmpeoverskrifter på alle forsider. Dette kaldes “nyheds dommen.” Definitionen af et WMD afhænger af dit behov for at skræmme den amerikanske offentlighed.

Her følger et forbløffende eksempel -- fra WaPo og Bob Woodward ved Bill Gertz fra Washington Times. Det er muligvis sandt, da det blev udgivet for sent til at stoppe Demokraterne.
... en gruppe af (CIA) analytikere fejrede en slags politisk sejr for adskillige år siden ved at udstede en særlig mønt, efter de havde forhindret Præsident Geroge W. Bush og vicepræsident Dick Cheney i at beordre et angreb mod Syriens hemmelige atomfacilitet i ørkenen.

"Ved CIA evalueringen var gruppen af specialister der i månedsvis havde arbejdet med den syriske reaktor tilfredse med at det var lykkedes dem at undgå overreaktionen der var så tydelig med Iraks WMD,” skrev hr. Woodward i The Washington Post.

Derfor udstedte den en mønt i begrænset antal og begrænset cirkulation. Den ene side viste et kort over Syrien med en stjerne ved stedet for den tidligere reaktor. På den anden side af mønten stød “Ingen reaktorkerne/ingen krig.”

De tåber aner ikke at det eneste tidspunkt man kan angribe et atomanlig er når reaktorkernen ikke er varmet op. Vil nogen angribe Irans Bushehr kernekraftanlæg inden det er for sent? Hvad er det for nogle idioter vi har i CIA?

Jeg synes vi skal denne mønt være permant. Det er ikke en Tapperhedens Medalje....det er hlet sikkert ikke en Frihedens Medalje...

Lad os kalde den “Fup og Snydets Medalje” for misinformationen af præsidenten med skatteydernes penge. Disse mennesker benytter deres evner til at misinformere mod os alle.

“En tidligere ledende efterretningsofficer sagde....’Hvis side er de drenge på?’”

Ikke på vor side.

CIA har taget fejl i hver eneste kernekraftforudsigelse siden Stalins første kernevåbenhemmeligheder blev stjålet fra Manhattan Project for 60 år siden. Det er 60 år med hårrejsende fiaskoer, herunder Indien, Pakistan, Nordkoerea og jo, imorgen Iran. De er ligeglade. De kan jo ikke lide at give os dårlige nyheder. Det er på den måde man får en stor karriere i CIA. .

Hvilket efterlader os med en større risiko for at atomart 9/11---- uanset om det er en beskidt bombe eller en eksploderende af slagsen. Vi bruger milliarder af dollars hvert år på de klovne. Vi burde overdrage det til Pentagon og bruge pengene på anti-missil forsvar, for at beskytte os når de igen fejler med at advare os om de nyeste galninge med atomvåben.

Hvis du vil have svar på efterretningsspørgsmål, så kan du lige så godt spille hasard.

http://www.americanthinker.com/2011/09/is_qadaffis_yellowcake_going_to_adolf.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails