fredag den 7. oktober 2011

Kvinder i snor! Er det lovligt?

Bør det at føre kvinder i snor være lovligt?

Bernie Planck

Jeg læste følgende lille beretning for 3 år siden: Tasha Malby, en 'gotisk' kvinde holder af at blive ført rundt i snor som var hun en hund. Da hun og hendes 'herre' (forlovede) forsøgte at komme med en bus ville chaufføren ikke lade dem komme med. Angiveligt skulle han have forhånet dem med "vi tager ikke skøre og hunde som Jer med."


Interessant nok, at selvom de ikke er muslimer er de på velfærdsydelser og de føler de bliver diskrimineret, ligesom muslimer undertiden føler. Måske, hvis de (og muslimer) ville opføre sig civiliseret og ikke sutte på regeringens brystvorte ville mennesker behandle dem bedre.


Men jeg må kommer vist bort fra emnet. Personligt mener jeg, at hvis nogen har ønske om at blive behandlet som en slave da skal vedkommende have lov til det, blot ikke offentligt. Vi har gjort det til noget ulovligt, og det med rette, at pisse eller skide på gaden, selvom begge dele er ganske naturlige og helt normale kropsfunktioner. Grunden til at vi ikke ønsker dette skal foregå offentligt er blandt andet at børn ikke skal opfatte det som noget acceptabelt i det offentlige rum .


Det at pisse offentligt skader muligvis ingen; imidlertid er der visse ting der kun bør foregå når det ikke kan ses. At føre kvinder i snor, piske dem, binde dem så de knap kan ånde, selvom kvinderne selv siger de kan lide det og giver lov til, bør udelukkende foregå under privathjemmets former.


Det var helt korrekt at frk. Malby ikke fik lov at komme med en bus. Som jeg forstår det, er det udelukkende førerhunde der får lov at komme med offentlig transport. Medmindre hendes forlovede er blind, da hører dyr i snor ikke til i busser.


Hun sagde også følgende (lyder det næsten ikke som misbrugte muslimske kvinder der er iført hijab): "Det er min kultur, og det er mit valg. Det skader jo ingen."


Det er sådan set lige meget om det ikke skader nogen, ikke sandt? Børn bør ikke se denne udstilling af herre/slave forhold - de skal aldrig nogensinde få den opfattelse at den slags opførsel, offentligt, er acceptabelt i et civiliseret samfund. 


Mennesket fik at Gud bud om at mangfoldiggøre sig. Imidlertid er denne direkte kommando fra Gud ikke det samme som at vi kan kopulere dér på byens rådhusplads. Selvom det er en del af vor kultur, og ikke skader nogen.


Det samme gælder med at være iført symbolet på islamisk undertrykkelse af kvinder, hijab. Muslimske kvinder kan være iført den hjemme, men det er forkert overfor børn at udstille dette slaveri og kvindesyn. Selv hvis kvinderne selv siger de kan lide det og tillader det.


Kvinder i snor offentligt? Kvinder i hijab offentligt? Piskning af kvinder offentligt? Nej, nej, nej - det bør være ulovligt, selvom kvinderne indvilliger. Der er visse ting børn ikke bør se.

NoteThe Goth teenager whose fiance walks her around on a dog leadHun beskriver sig som et menneskeligt kæledyr? Går glad rundt i en snor? Tasha Maltby er vant til et besynderligt udseende og endnu mere mærkelige bemærkninger.


Men hun havde ikke forberedt sig på den reaktion som buschaufføren skulle have givet hende som Goth og hendes kæreste: "Vi tager ikke skøre og hunde som Jer med."Frk.  Maltby og hendes forlovede blev så vrede at de har klaget til busselskabet for at være blevet "offergjort." 

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails